MB line – Aluminium schuifpui

vanaf €1.749,00

Een aluminium schuifpui wordt voor verschillende doeleinden aangeschaft. Wanneer u apart in de tuin een overkapping heeft staan kunt u deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een schuifpui. Dit maakt de ruimte comfortabeler en geeft u de mogelijkheid om langer en vaker te genieten van uw tuin.

Afmetingen

Vul hier de afmetingen van de glazen schuifwand in. Let op dat u de binnenmaten van de veranda of overkapping gebruikt!

  • Breedte (in cm) * 

  • Hoogte (in cm) * 

Opties schuifpui

Kies hier de opties voor de aluminium schuifpui.

  • Kleur *

  • Montage *

Funderingskoker

De funderingskoker wordt gebruikt om de aluminium schuifpui van waterpas te voorzien en garandeert een langdurige en probleemloze werking van het schuifsysteem.

  • Toevoegen aan bestelling * 

  • Prijs *

  • Prijs *

Prijs schuifpui

Totaalprijs voor de aluminium schuifpui

  • Prijs *

  • Prijs *

Categorieën: ,

Maatwerk aluminium schuifpui – specificaties en informatie

Het samenstellen van een maatwerk aluminium schuifpui voor uw terrasoverkapping of veranda geeft u de mogelijkheid om volledig naar eigen wens te werk te gaan. Wanneer u een schuifpui op maat wilt bestellen en deze wilt laten aansluiten op uw eigen eisen en wensen, is het belangrijk om te weten welke technische specificaties onze hoogwaardige producten hebben. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten voor het bestellen van uw aluminium schuifpui op maat.

Materiaal

Alle producten van MB Veranda voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij hebben zorgvuldig gekozen voor aluminium van het type T6-6063. Deze variant is zeer bestendig tegen UV-straling, weer en wind en heeft een lange levensduur. Het onderhoudsarme aluminium zorgt in een 10 centimeter dik profiel voor een uitzonderlijk stevige schuifpui. In combinatie met het 332 gelaagd veiligheidsglas en het sterke slotmechanisme is de schuifpui dus van hoge kwaliteit.

Kleuren

De standaard kleuren van de aluminium schuifpui sluiten perfect aan bij de kleuren van onze veranda’s, overkappingen en andere producten. Met kleuren als mat antraciet (RAL 7016), mat zwart (RAL 9005) en puur wit (RAL 9001) geniet u van sfeervolle en oogstrelende constructies die uw tuin accentueren. De glazen schuifpui is verkrijgbaar met helder glas of getint glas.

Afmetingen

Bij een veranda of terrasoverkapping op maat hoort natuurlijk ook een aluminium schuifpui op maat. MB Veranda levert iedere schuifpui volledig op maat, zodat de perfecte pasvorm voor nog meer stevigheid en degelijkheid zorgt. Heeft u ondersteuning nodig met meten, of wilt u graag advies op maat? Wanneer u een aluminium schuifpui bestelt en laat monteren door MB Veranda maken wij het u gemakkelijker met onze gratis meetservice!

Uitbreidingen en opties

Helder of getint glas, de kleur van uw aluminium profiel, slotmechanismes en natuurlijk de maatwerk afmetingen. Uw aluminium schuifpui kan volledig worden samengesteld om feilloos te passen in de maatwerk veranda, overkapping of pergola in uw tuin. Kiest u voor montage door MB Veranda? Dan wordt gezorgd voor doordacht advies op maat, professionele tips en natuurlijk de eerder genoemde gratis meetservice.

MB Veranda staat voor u klaar

Wanneer u na het lezen van bovenstaande specificaties nog meer vragen heeft over de uitgebreide mogelijkheden bij MB Veranda, staan wij klaar om u te ondersteunen met persoonlijke service. Vraag onze uitstekend opgeleide medewerkers om hulp en wij voorzien u van doordacht advies op maat, een gratis meetservice, snelle levering en professionele tips.

Winkelwagen