Werken bij MB Veranda

Werken bij de MB Group

 

De MB Group bestaat uit verschillende onderdelen, zoals MB Veranda, MB Aluminium, MB Sun en Alu-Max.

MB Veranda is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van prachtige veranda's voor onze klanten. Met jarenlange ervaring in de branche streven we ernaar om de buitenruimtes van onze klanten te transformeren in functionele en esthetische omgevingen waar ze van kunnen genieten. Kom jij ook werken bij MB Veranda?


Maak deel uit van ons team!

MB Veranda is een dynamisch en sterk familiebedrijf. Groot geworden door klein te beginnen. We groeien hard, en dat betekent dat we nieuwe collega's nodig hebben. We hebben veel nieuwe en leuke idee√ęn, die we zonder jou nooit kunnen realiseren. MB Veranda biedt zelfstandige functies, met hoge verantwoordelijkheid en met prima salari√ęring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom ook werken bij MB Veranda!


Meer weten over MB Veranda? Klik hier

Commercieel medewerker binnendienst | particuliere markt

Ben jij die energieke, leergierige collega die het leuk vindt om het maximale uit onze klantrelaties te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als binnendienst medewerker ben jij onderdeel van ons sales team en eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het is een uitdagende en dynamische functie: Je hebt enorm veel klantcontact en geen order of project is hetzelfde. Door goed overleg en duidelijke communicatie kom je samen met jouw klant tot een geslaagde verkoop. Korte doorlooptijden en orders met enige spoed zorgen dagelijks voor een extra uitdaging, maar door overleg met de productie zorg je ervoor dat de deadlines toch worden gehaald.

Commercieel medewerker binnendienst voor de particuliere markt bij MB Veranda | zakelijke markt
accountmanager buitendienst | zakelijke markt

Accountmanager buitendienst | zakelijke markt

Ben jij een hardwerkende professional met een passie voor zonwering en maatwerk? Heb je oog voor detail en werk je graag in een professioneel team? Dan ben jij de accountmanager buitendienst die wij zoeken voor onze zakelijke klanten!

Als accountmanager buitendienst beschik je over een breed scala aan eigenschappen en ervaring, zodat je effectief kunt opereren in een B2B-omgeving. Wij zoeken een accountmanager buitendienst voor het opbouwen van het partnerlandschap middels het aangaan van nieuwe relaties.

Logistiek medewerker / Hef- en Reachtruckchauffeur

Ben jij een hardwerkende professional met een passie voor

logistiek? Heb jij ervaring met het rijden van een hef- en/of reachtruck? Heb je oog voor detail en werk je graag in een gezellig klein team? Dan ben jij de allround logistieke medewerker die wij zoeken! Kom werken bij MB Veranda!


Werken bij
Key Account manager | Medewerkers MB Veranda

Key Account Manager | Locatie Deventer

Als Key Account Manager beschik je over een breed scala aan competenties, zodat je effectief kunt opereren in een B2B-omgeving. Wij zoeken een Key Account Manager met goede communicatieve vaardigheden, commercieel inzicht, zelfstandigheid en ervaring in B2B.

Ben jij een hardwerkende professional met een passie voor aluminium? Heb je oog voor detail en werk je graag in een professioneel team? Dan ben jij de key account manager die wij zoeken voor onze locatie in Deventer!

Telefoonnummer

085 - 01 87 567
Winkelwagen