Uw eigen overkapping in Breda

Een nieuwe smaakmaker aan huis nodig? Dan zijn de overkappingen van MB Veranda een geweldige investering om te maken. Met een op maat gemaakte overkapping maakt u uw woning compleet en cre√ęert u een extra ruimte met vele toepassingen. Van een extra ruimte om binnenshuis van het buitenleven te genieten in de winter, of om ‚Äôs zomers koel in de schaduw te kunnen zitten. Met de overkappingen van MB Veranda bent u altijd buiten, ook als u binnen bent

Wist u dat een overkapping bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
MB Veranda levert overkappingen in Tilburg

Onze overkappingen worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een overkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Wat voor overkapping kan ik laten plaatsen?

Een overkapping in Breda kan alle kanten op gaan. Omdat iedereen andere wensen heeft en elke woning een passende oplossing verdient, hebben wij verschillende soorten overkappingen die geplaatst kunnen worden. Voor persoonlijke hulp en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze specialisten. U kunt bijvoorbeeld voor een aluminium overkapping kiezen, of eentje met meer glas. Liever een overkapping die volledig vrij staat van uw woning? Dan is de tuinoverkapping een geschikte optie.

Verschil tussen een overkapping en een veranda

Overkappingen en veranda’s lijken veel op elkaar, maar verschillen op sommige punten toch flink. Een overkapping is meestal enkel een dak, waar een veranda vaak sluitende wanden kent. Een overkapping is dan ook tijdens de wintermaanden wat minder geschikt om te zitten, vanwege de koude lucht die er als nog kan komen. Toch kunt u in de winter besluiten om spullen veilig en droog op te bergen onder een overkapping. Besluit u een overkapping in uw tuin te plaatsen? Dan is dit de ideale plek om uw tuinmeubilair onder te stallen.

Overkapping in Tilburg geplaatst

Overkappingen in Breda: de voordelen

 • Montageservice mogelijk
 • 5 jaar garantie op de constructie
 • Eigen productie en eigen merk
 • Ruimtevaartwaardig aluminium type T6-6063
 • Snelle levertijd
 • Gratis meetservice
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Twee showrooms
Overkapping in Tilburg geplaatst door de monteurs van MB Veranda

Kan ik een overkapping in Breda plaatsen?

Bij MB Veranda gaat service boven alles. Wij bieden daarom de mogelijkheid om uw overkapping gratis in de meten. Onze specialisten zorgen ervoor dat het gehele ontwerp en de samenstelling van uw overkapping in Breda doordacht en punctueel gebeurt. Uw overkapping wordt na productie gratis thuisbezorgd en kan eventueel door ons gemonteerd worden, ongeacht uw locatie in Nederland. Woont u in Breda en zoekt u de perfecte overkapping op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breda overkapping laten plaatsen prijzen

Wilt u weten wat uw overkapping potentieel gaat kosten? Dan kunt u bij ons een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Wij kijken samen met u naar uw woning en de afmetingen van uw huis en tuin in Breda. Ook zullen wij er voor zorgen dat de constructie volledig voldoet aan de regelgeving voor overkappingen in Breda. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin en omgeving, terwijl wij het werk voor u volledig uit handen kunnen nemen. Neem gerust contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Polycarbonaat dak

Een polycarbonaat dak is een dakbedekking gemaakt

van het duurzame en veelzijdige materiaal Polycarbonaat.

Dit materiaal is een thermoplastische kunststof dak bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen.

 

 • Lichtdoorlatendheid
 • Sterkte en Duurzaamheid
 • Lichtgewicht
 • Thermische Isolatie
 • Eenvoudig installatie en Onderhoud


Vanaf ‚ā¨989

Polycarbonaat dak in Tilburg
Veranda met glas dak in Tilburg

Glazen dak

Een glazen dak is een prachtige dakbedekkingsoptie die schoonheid, transparantie en elegantie combineert. Dit type dak bestaat uit glazen panelen (442 Gelaagd veiligheidsglas)


 • Overvloedig Natuurlijk
 • Verbinden met de buitenwereld
 • Visuele Esthetiek
 • Energiebesparing
 • Verminderde geluidsoverlast
 • Duurzaamheid en Weerbestendigheid


Vanaf ‚ā¨1594

Onze Projecten

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen