Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is een heerlijke overdekte ruimte op uw terras aan huis of in uw tuin. De aluminium overkapping zorgt voor extra ruimte en beschutting zowel in warme als koude weersomstandigheden. Daarbij zijn onze aluminium overkappingen erg onderhoudsvriendelijk en perfect bestand tegen zowel UV-straling als regen en wind. Deze goede eigenschappen zorgen ervoor dat u jarenlang plezier uit de aluminium overkapping zult hebben!

Voordelen van een aluminium overkapping van MB Veranda


 • Ruim assortiment overkappingen vanwege onze maatwerk oplossingen
 • Duurzame en hoogwaardige kwaliteit aluminium, aluminium type T6-6063
 • Onderhouds- en gebruikersvriendelijke aluminium overkappingen
 • Persoonlijke en snelle service
 • De beste prijs aluminium overkappingen
 • 5 Jaar garantie op de constructie


Aluminium terrasoverkapping

Accessoires bij de aluminium overkapping


Wij hebben diverse accessoires voor onze overkappingen van aluminium. Zo kiest u de voor u waardevolle accessoires:

 • Diverse afmetingen mogelijk
 • Verschillende designs en stijlen mogelijk
 • Glazen dak of een polycarbonaat dak
 • Zijwanden en schuifwanden
 • Schuifdeuren
 • Verlichting
 • Zonwering
 • 4 kleuren mogelijk voor de aluminium constructie
LOGO MB Veranda

Overkapping

Aluminium overkapping


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 989,00

LOGO MB Veranda

Cube overkapping

Aluminium overkapping


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

Aluminium overkapping vrijstaand

Wilt u graag een overkapping van aluminium vrijstaand van uw woning? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Wij hebben diverse overkappingen die u als totaalproduct vrijstaand van uw woning of tuinhuis kunt realiseren. Stel via onze website uw vrijstaande overkapping samen zodat deze volledig voldoet aan uw wensen. U heeft de keuze voor diverse opties wat de overkapping een eigen creatie maakt. Laat de aluminium overkapping in korte tijd bezorgen en monteren en u geniet binnen de kortste tijd van uw zelfgemaakte vrijstaande overkapping.

Aluminium overkapping aan huis

Een overkapping aan huis zorgt in korte tijd voor een stuk meer leefruimte. Daar waar er loze ruimte aan uw huis is ontstaan kunt u gerust een overkapping laten plaatsen die een volledige zit- of eethoek creëert. Hiervoor hebben wij diverse modellen overkappingen van aluminium voor u gereed of stel via de website uw eigen aluminium overkapping aan huis samen. Ontdek bijvoorbeeld de moderne overkapping.

Aluminium overkapping
Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Rob Hagelaar

“Na meerdere bedrijven, 8 weken geleden , ook na aanleiding van de offerte en goede recensies, de showroom in Eindhoven van MB veranda bezocht. Na een goede en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden besloten een inmeting te laten doen. Vervolgens de Verande laten plaatsen. De monteurs waren vriendelijk en het contact met Faruk , eerst via mail , en daarna app was top en voelde als persoonlijk aan. Ook alle ast minute wensen van onze kant werden serieus genomen en gerealiseerd.”

Rob Hagelaar

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Paul Schonberger

Onlangs zelf een houten overkapping gezet en wilde nog een glazen Schuifwand. Super snelle service! Telefonisch contact gehad met Furkan en goed advies gekregen. Via whatsapp filmpjes gekregen wat beste maatvoering zou zijn en ook om ideeën op te doen. Snel tot overeenstemming gekomen en een paar dagen later al de glazen schuifwanden vakkundig geplaatst door de monteurs 👌Erg blij met resultaat. Werkplek netjes opgeruimd achtergelaten.”

Peter Verhoef

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Quality

Aluminium Overkapping 1

Wauwwwww wat een topbedrijf MB Veranda, van

offerte traject , ontvangst in Eindhoven, tot het plaatsen van een prachtige tuinkamer, alles was top en in plezierige sfeer. De tuinkamer is een paleisje geworden, echt prachtig. Wat mij ook erg opviel was de bevlogenheid en de trots waarmee dit project is uitgevoerd door Faruk en zijn collega’s. Ik zal dit

bedrijf echt aanbevelen in mijn omgeving en nu ook op internet. Ga zo door….. Gr Paul”

Paul Schönberger

Een aluminium overkapping is een zeer prettige aanvulling op uw huis en tuin. Een overkapping van aluminium zorgt voor een rustige en overdekte plek om te zitten en te ontspannen. Onze overkappingen geven een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat uw leven binnen zich verlengt naar buiten. Een slimme en zichtbare duurzame investering die jarenlang meegaat.

Aluminium overkapping

Wat kost een aluminium

overkapping?

Wat kost de overkapping die aan uw wensen voldoet? Dat ligt natuurlijk helemaal aan uw wensen voor uw overkapping van aluminium. U begrijpt waarschijnlijk wel dat de standaarduitvoering een andere prijsklasse heeft dan een volledig op maat gemaakte overkapping.

We horen graag welke uitvoering en maatvoering u wenst, welke accessoires u graag terugziet en of de montage door onze experts of door uzelf gedaan wordt. Stel gerust uw eigen aluminium overkapping samen en zie direct wat de kosten zijn via de website. Voor passend advies vult u de persoonlijke offerte in of vraagt u een van de experts in onze showrooms.

Service van MB Veranda voor onze aluminium overkappingen

Bij ons heeft u de keuze; u laat een specialist uw overkapping in elkaar zetten of u gaat zelf aan de slag met een bouwpakket. Onze experts monteren dagelijks aluminium overkappingen en hebben een terrasoverkapping dan ook binnen 1 dag geplaatst. Voor de klussers onder ons hebben we altijd een duidelijke handleiding tot de beschikking.


Aluminium overkapping laten plaatsen

Wij raden u sterk aan om de overkapping van aluminium door één van onze vakspecialisten te laten plaatsen. Zo bent u verzekerd van het perfecte resultaat en heeft u er geen omkijken naar. Onze vakspecialisten werken snel en efficiënt en u geniet van het beste resultaat.

Aluminium overkapping met glas (favoriet!)

Een aluminium overkapping met glas is één van de meest verkochte overkappingen bij MB Veranda. Ontdek direct onze glazen overkapping. Onze klanten kiezen vaak voor een zwarte aluminium kleur met glazen dak en glazen schuifdeuren. Dit geeft een schitterend robuust of juist een zeer strakke vormgeving van de gecreëerde ruimte. Bekijk hier de film voor meer inspiratie.

Aluminium overkapping kopen

U wilt graag een aluminium overkapping kopen? Stel via onze website uw eigen overkapping van aluminium samen of kom langs in onze showrooms in Eindhoven of Deventer. Hier hebben we verschillende overkappingen tentoongesteld en kiest u zelf wat bij u past. Graag geven we u advies over de levering, service en montage van uw aluminium overkapping. Als u meer informatie wilt over onze aluminium overkappingssystemen, stuur ons dan een e-mail op info@mbveranda.nl.

Veelgestelde vragen

Wat kost een aluminium overkapping?

De kosten van een overkapping verschillen per uitvoering. Het ligt volledig aan uw smaak, kleurkeuze en toe te voegen opties. De prijs voor een overkapping start vanaf €989,00. Op onze site onder “samenstellen” stelt u eenvoudig een terrasoverkapping samen en ziet u direct de prijs. Bekijk onze modellen online of kom langs in één van de showrooms en leg onze vakkundige collega’s uw wensen en vragen voor.

Is een aluminium overkapping een bijgebouw?

Ja, wanneer u een aluminium overkapping door ons laat plaatsen telt dit mee als bijgebouw. Het voordeel hiervan? Uw buitenruimte wordt stijlvoller en u heeft meer plaats voor comfort en ontspanning.

Heb ik een vergunning nodig voor een aluminium overkapping?

Nee, voor een overkapping van aluminium in uw achtertuin heeft u geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping plaatsen aan uw voorzijde van uw woning zoals een carport? Dan heeft u vaak wel een vergunning nodig. Vraag hiervoor meer informatie aan bij uw gemeente.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

085 – 01 87 567

Winkelwagen