Overkapping tuin modern

Bent u op zoek naar een moderne overkapping voor in uw tuin? De moderne overkapping is een van de meest favoriete overkappingen en past perfect in de achtertuin. De moderne overkapping kan zowel vrijstaan als aan uw huis gemonteerd worden.

U wilt graag een moderne overkapping in uw tuin? Dan heeft u de expert hiervoor gevonden! Bij MB Veranda ontwerpen we al jarenlang de hoogste kwaliteit overkappingen voor in de tuin.


Extra leefruimte cre√ęren met een moderne overkapping in de tuin

De moderne overkapping in de tuin is van onschatbare waarde. U vergroot uw leefruimte in een handomdraai. De keuze is snel gemaakt voor vele huishoudens. De moderne overkapping zorgt voor direct meer leesgemak en voor een verhoging van de waarde van uw leefruimte. Ontdek de vele opties in één van onze showrooms en kies welke moderne overkapping passend is voor in uw tuin.

Moderne overkapping in de tuin, aan de woning gemonteerd

Wilt u een moderne overkapping in de tuin, gemonteerd aan uw huis? Kies dan de moderne kleuren voor het aluminium frame. U heeft de keuze voor een glazen dak of een polycarbonaat dak. De glazen daken worden het meest gecombineerd met de moderne aluminium overkappingen in de tuin. Vervolgens heeft u via onze website de keuze voor diverse opties en accessoires. Alles om uw wensen voor uw moderne overkapping in de tuin te kunnen realiseren.

Vrijstaande moderne overkapping in de tuin

Heeft u een ruime ruimte waarvoor u een vrijstaande moderne overkapping wilt in uw tuin? Ook die optie is zeer aan te raden en kunt u gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Laat via de website de maatvoeringen weten van uw vrijstaande overkapping voor uw tuin en kies uw passende kleur frame. U kunt de moderne overkapping aanvullen met een zonnescherm en glazen deuren maar u kunt ook voor een minimalistisch design kiezen. Onze experts monteren met gemak uw vrijstaande moderne overkapping in uw tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Ontdek ook onze overkapping met glasdak of overkapping met glazen schuifwanden.


Pergola Rotterdam

Voordelen van een moderne overkapping in de tuin

  • Extra leefruimte snel gerealiseerd;
  • Sfeervolle toevoeging van uw tuin;
  • Uitstekende investering voor de waarde van uw woning;
  • 5 jaar garantie op constructie;
  • Snelle levertijd;
  • Gratis meet service en persoonlijk contact;
  • Keuze voor zelfmontage of montage door onze specialisten.
Aluminium schuifpui

Wat kost een moderne

overkapping in de tuin?

De kosten van de moderne overkapping vindt u gemakkelijk en snel terug via onze website. Vul al uw wensen in, klik door en wij tonen u direct de prijs. Wel zo prettig en wel zo transparant. Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt er spoedig contact met u opgenomen om de moderne overkapping voor in de tuin op te komen meten bij u thuis. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Telefoonnummer

Winkelwagen