Een pergola in Eindhoven of Tilburg op maat 

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige pergola in de tuin? Een pergola die op maat gemaakt is, speciaal voor u? En zo ontworpen dat het aan al uw wensen voldoet? MB Veranda zorgt er voor dat een pergola op maat laten plaatsen geen droom meer hoeft te blijven maar nu ook werkelijkheid kan worden. Wilt u uw nieuwe pergola in onze showroom komen bekijken, dan kunt u hiervoor een persoonlijke afspraak maken. De pergola wordt op maat gemaakt, speciaal voor u en uw achtertuin. Desgewenst kunnen wij uw veranda inclusief montage aan u opleveren. Dankzij zorgvuldige productie, assemblage en premontage is uw pergola zelfs binnen één dag gemonteerd door onze goed opgeleide medewerkers. Door zorgvuldig te luisteren naar uw eisen, wensen en persoonlijke voorkeur, kunnen wij u voorzien van doordacht advies, klantgerichte service en een veranda van topkwaliteit voor een betaalbare en transparante prijs.

Wist je dat een pergola bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

85%

Comfort

90%

Tuin tijd in de winter

60%

Waarde huis

65%
Pergola
Pergola

Maak uw tuin nóg mooier met een maatwerk pergola

U vindt het heerlijk om in de zomer buiten te zitten maar het weer laat dat niet altijd toe. Zo zijn er dagen dat het te heet is of juist iets te koud. Een pergola is dan een ideale uitkomst. Een pergola gemaakt van hoogwaardig aluminium is een aanwinst voor de tuin en de gehele uitstraling van het huis. U kunt ervoor kiezen om de pergola te voorzien van schaduw doeken, houten panelen, glazen wanden of er planten tegen aan laten groeien. Een druivenstruik groeit snel en geeft daarnaast ook nog eens heerlijke druiven. Of ga voor een meer mediterrane look met een prachtig gekleurde bougainville die binnen een mum van tijd over de gehele pergola is uitgelopen. 

Een fijne beschutte plek

Een overkapping geeft je natuurlijk ook een mooie beschutte plek. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Je privacy is wat beter beschermd, en het levert ook meteen een knus gevoel op. Zeker wanneer je in een drukke woonwijk woont is dit ideaal. Inkijk is niet langer een van je zorgen. Zit je lekker beschut maar heb je eigenlijk toch wel wat behoefte aan de zon? Ook geen enkel probleem. Met ons harmonicadoek op maat kun je deze gewoon (deels) open zetten, zodat de zonnestralen toch naar binnen kunnen. Je kunt er alle kanten mee op.

De beste kwaliteit pergola's bij MB Veranda 

MB Veranda heeft de productie, vormgeving, verkoop √©n transport in eigen beheer. Hierdoor werken wij snel en zonder enig tussenpersoon. Onze communicatie is helder en wij luisteren aandachtig naar uw idee√ęn en voorkeuren. Door het gebruik van hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van uitstekende kwaliteit, beschikken al onze producten over een CE-markering. Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen! Onze constructies kunnen door de kwaliteit en stevigheid van de gebruikte materialen met gemak 80 kilo per vierkante meter dragen. Wij hebben gekozen voor T6-6063 aluminium. Dit type garandeert hoge kwaliteit bij ieder product en is bestand tegen vocht, verschillende weersomstandigheden en sterke UV-stralingen. U kunt er zeker van zijn dat uw zorgvuldig samengestelde pergola een lange levensduur heeft en u dus jarenlang zal voorzien van optimaal comfort en veel tuinplezier.

Uitzonderlijke service

MB Veranda is betrokken en ondersteunt u tijdens alle fases van het aankoopproces. Een pergola samenstellen wordt eenvoudig met onze gratis meetservice, professionele tips, doordacht advies op maat en zeer transparante prijzen. Met productie en assemblage in onze eigen fabriek garanderen wij scherpe prijzen en optimale kwaliteit. Door de zorgvuldige premontage van uw pergola staat het maatwerk garant voor een perfecte pasvorm en stevigheid. Vraag nu een offerte aan bij onze vriendelijke en ervaren medewerkers. Voor u het weet kunt u genieten van comfort en bescherming tegen de weersomstandigheden. Wilt u van tevoren even komen kijken naar pergola‚Äôs in Eindhoven, maak dan een afspraak! Carports, terrasoverkappingen en pergola‚Äôs in onze showroom geven u frisse idee√ęn voor uw eigen tuin.

Pergola antraciet

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen