MB line – Pergola

vanaf €4.940,00

Met een pergola overkapping kun je altijd heerlijk genieten in je tuin. Niet alleen wanneer de zon schijnt, ook wanneer het regent zit je met zo’n overkapping altijd goed. Een pergola overkapping is de ideale plek in je tuin om te zitten, relaxen, lezen of te eten. Niet alleen voor jezelf, maar ook wanneer je met vrienden of familie bent. Met de pergola overkappingen van MB Veranda maak je jouw tuin helemaal compleet! Bekijk de overkappingen in de webshop van MB Veranda en plaats direct een bestelling.

Afmetingen

Voer hier de afmetingen in van de pergola. Na het bevestigen van de bestelling inclusief montage, wordt er een afspraak gemaakt voor het opnemen van de exacte afmetingen.

  • Breedte (in cm) *

    Max: 1200

  • Uitval (in cm) *

    Max: 500

  • Oppervlak (in m2) *

Montage

Kies voor montage door MB Veranda, zorgeloos en professioneel gemonteerd met garantie.

Montage door MB Veranda *

Opties

Kies de kleur en het materiaal voor het dak van de overkapping.

  • Kleur *

Prijs

Een overzicht van de keuzes, opties en prijzen.

  • Prijs *

  • Prijs *

Categorie:

Maak je tuin af met een pergola overkapping

Wanneer mensen denken aan een pergola overkapping, denken ze al snel aan het weren van de zon. Natuurlijk is dat een functie van zo’n overkapping, maar niet de enige. Je creëert er ook een beschutte plek mee en hij is waterdicht. Zit je heerlijk in de tuin te genieten maar gaat het plotseling regenen? Dan kun je simpelweg de overkapping uitschuiven. Je hoeft dus niet alles snel naar binnen te halen en kunt gewoon in de buitenlucht blijven genieten.

Een fijne beschutte plek

Een overkapping geeft je natuurlijk ook een mooie beschutte plek. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Je privacy is wat beter beschermd, en het levert ook meteen een knus gevoel op. Zeker wanneer je in een drukke woonwijk woont is dit ideaal. Inkijk is niet langer een van je zorgen. Zit je lekker beschut maar heb je eigenlijk toch wel wat behoefte aan de zon? Ook geen enkel probleem. Met ons harmonicadoek op maat kun je deze gewoon (deels) open zetten, zodat de zonnestralen toch naar binnen kunnen. Je kunt er alle kanten mee op.

Kies jouw ideale pergola overkapping

Uiteraard heb je vele opties wanneer het gaat om een pergola tuin. Een pergola zonwering kan helemaal op maat worden gemaakt, volledig aangepast naar jouw wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten hout. Je kunt voor geïmpregneerd Europees vurenhout gaan, of juist voor kwaliteit Douglas hout. Ook kun je ervoor kiezen om het gedroogd of antraciet gespoten te laten leveren. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie hierover. Ook de afmetingen zijn natuurlijk volledig door jou te bepalen. Vrijwel alles is hierbij mogelijk. Tot slot bieden we je de keuze uit verschillende harmonicadoeken. Elke soort doek heeft zo zijn eigen voordelen, en uiteraard zijn eigen uitstraling.

Winkelwagen