Aluminium serre

Een aluminium serre is een schitterende en levenslange investering in uw woonruimte en uw woonplezier. Een aluminium serre biedt extra ruimte, comfort en voegt extra waarde aan uw huis toe. Serres bestaan al generaties lang, en ze zijn nog steeds populair omdat ze unieke woonvoordelen bieden die moeilijk te vinden zijn in andere soorten woninguitbreidingen. Het gemak, de snelheid en onze vakkundigheid zorgt ervoor dat vele u al voor gingen in de realisatie van een eigen aluminium serre.

Wist u dat een serre bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een serre bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

80%
Carport Rotterdam

Ontdek de voordelen en vul via onze website uw wensen in voor uw eigen aluminium serre. Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we spoedig persoonlijk contact met u op en zetten we samen met u de eerste stappen richting uw eigen aluminium serre.

De aluminium serre geeft een strakke en luxueuze uitstraling

Wanneer u een aluminium serre aan uw woning wilt toevoegen kiest u voor meer woonplezier en een luxueuze uitstraling. Welke woning u ook heeft, een aluminium frame met een glazen dak geeft direct een strak, verzorgd en moderne look. Een echte wauw-factor heeft u snel te pakken. Stelt u het zich al voor? Elke dag met een kopje koffie of thee genieten in de schitterende omgeving van uw eigen aluminium serre met glazen overkapping? U kunt uw aluminium serre volledig zelf samenstellen. Gaat u voor eenvoudig en simpel of gaat u voor extra afwerking, finesse en luxe? Bij ons is er voor ieder wat wils en voor iedereen de mogelijkheid voor een eigen aluminium serre.

Eenvoudig zelf uw aluminium serre samenstellen

Kies via onze website hoe u uw aluminium serre laat aansluiten op uw woning en stuur ons uw wensen direct toe. Onze experts nemen spoedig contact met u op om uw aanvraag en uw wensen door te nemen. Een persoonlijke aanpak staat hoog bij ons in het vaandel en daarom geven wij een gratis meetservice wanneer u uw aluminium serre door ons wilt laten realiseren. We ontmoeten u graag en nemen het werk voor u uit handen. Voor u het weet heeft u een parel van een aluminium serre aan huis.

Lamellendak

Voordelen van een aluminium serre

  • Jarenlange investering voor uw woning en woonplezier;
  • Beste kwaliteit aluminium frame met 5 jaar garantie;
  • Gratis meetservice;
  • Kies uw favoriete type glas en frame-kleur;
  • Snelle levering en persoonlijke service;
  • Incl. CE-markering dat voldoet aan de Europese normen;
  • Alles in eigen beheer en productie;
  • Incl. montageservice mogelijk.

Extra woonplezier met uw serre aan huis

Ontdek het genot van een aluminium serre

Extra comfort en duurzaamheid in één

De door de zon gegenereerde warmte zorgt in uw serre aan huis voor minder stookkosten. Door uw eigen kleuren, verlichting en accessoires zoals zonwering of wanden en schuifdeuren toe te voegen wordt de ruimte gevuld met comfort. Zo gaan comfort en duurzaamheid altijd samen. De aluminium serre is dus een bewust en verstandige investering.

Extra woongenot bij u thuis

Met een open uitzicht van de aluminium serre kunt u elke dag genieten van het buitenleven in uw eigen gecre√ęerde ruimte. Sluit de serre af met schuifdeuren of laat de aluminium serre open. U maakt ook de keuze of u een serre met zonwering wilt of zonder en welke verlichting u wilt zodat u ook in de avonduren oneindig lang van uw aluminium serre kunt genieten. De keuze is reuze dat vergroot uw woongenot op de lange termijn.

Stijl en design gaan hand in hand

De aluminium serre wordt voor elke klant volledig op maat samengesteld. U kunt hierbij kiezen tussen de ronde of vlakke stijl. De kenmerkende staanders geven een strak en modern effect. U heeft de vrije keuze tussen een ronde of vlakke goot. Met vierkante staanders en een vlakke goot heeft de veranda een nóg strakkere uitstraling. Het is aan u welke keuze u maakt, zo weet u zeker dat uw aluminium serre voldoet aan uw verwachtingen.

De beste kwaliteit aluminium serre

Bij de aankoop van een aluminium serre wilt u niet inleveren op kwaliteit. Kwaliteit is belangrijk om vele redenen, waaronder duurzaamheid, levensduur, veiligheid en effici√ęntie. Een aluminium serre wordt gemaakt van de beste materialen en zal langer meegaan dan een serre van goedkopere materialen. Wanneer u investeert in hoogwaardige materialen en montageservice bent u ervan verzekerd dat uw aluminium serre als een huis staat en kunt u snel van uw investering genieten. Het resultaat is een aluminium serre die jarenlang en zelfs generaties lang meegaat!

Aluminium serre 1

Ontdek de kracht van

MB Veranda

Bij MB Veranda kunt u voor elk type serre bij on terecht. Ontdek ook onze overkapping, terras overkapping of onze veranda mogelijkheden.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de aluminium serre of heeft u andere wensen met betrekking tot overkappingen bij of aan uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Telefoonnummer

Winkelwagen