Serre veranda

U bent op zoek naar een serre of veranda voor uw woning of voor uw tuin. Dan kunt u zich rijkelijk laten inspireren in ons brede assortiment overkappingen, serres en veranda’s. De serre en veranda is een luxe aanwinst voor elke tuin en woning. Ontdek de mogelijkheden en stel uw eigen serre of veranda eenvoudig samen via onze website.

Wist u dat een serre bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een serre bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

80%
Serre aan huis

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet waarna we direct persoonlijk contact met u opnemen. Door onze vakkundige kennis en persoonlijke aandacht is de aanschaf van een serre of veranda in een handomdraai gerealiseerd. Laat u inspireren en verwonderen in onze wereld van de serre en veranda.

Stijlvolle serre of veranda voor alle smaken

Een serre of veranda moet de stijl van uw huis perfect aanvullen. Of u nu een woning heeft met traditionele kenmerken of een strak moderne architectuur. Bij ons heeft u altijd een serre of veranda die bij uw wensen en stijl past.


De beste lichtbeleving in een serre of veranda

Wilt u de beste lichtbeleving in uw serre of veranda? Bij ons kan dat! Omdat beide soorten uitbouwen gericht zijn op het buitenleven, heeft u in beide veel licht tot uw beschikking. Wilt u het licht meer beheren? Kies dan gerust voor een serre met zonwering bij uw aanvraag.


Stel uw serre of veranda samen of kom langs

Vul gemakkelijk via onze website de wensen in van uw serre of veranda. Weet u niet exact de juiste maatvoering? Doe gerust een gok. Wij komen na de aanvraag en akkoord gratis bij u langs voor een meetafspraak zodat uw serre of veranda perfect de aansluiting gaat krijgen.

Overkapping met zonwering

De voordelen van een serre veranda

  • Extra comfort en luxe door een extra ruimte toevoeging van een serre of veranda;
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties beschikbaar;
  • Geniet binnen optimaal van buiten;
  • Gratis meetservice;
  • Duurzame keuze!
  • Duurzame en levenslange investering;
  • Uitstekende hoogwaardige materialen;
  • Onderhoudsvriendelijke materialen;
  • Snelle en vakkundige levering;
  • Incl. montageservice mogelijk;

Wat is het verschil tussen een serre en een veranda?

Een veranda is een overkapping zonder ramen en muren en kan aan de woning worden gemonteerd, aan het tuinhuis of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Wanneer u op zoek bent naar een plek om even weg te zijn van uw drukke leven, is een veranda de perfecte investering van uw huis. De veranda biedt schaduw, met schuifdeuren ook nog eens beschermd tegen wind en regen, en is ideaal om gasten te ontvangen.

Een serre is een aanbouw en onderdeel van de eigen woning. Bent u graag buiten, maar wilt u uw huis niet verlaten? Dan is de serre de perfecte oplossing. Met grote ramen en schuifdeuren die opengaan om frisse lucht binnen te laten, laat deze ruimte u van uw tuin genieten zonder dat u ver naar buiten hoeft. In een serre van MB Veranda geniet u zowel overdag als in de late avonduren van de geweldige serre aan uw woning.

Serre vrijstaand geplaatst

Rijkelijk inspireren

Via ons assortiment op de website kunt u zich laten informeren en laten inspireren met diverse serre en veranda opties. Kiest u voor een praktische overkapping of kiest u een warme serre? Welke op maat gemaakte serre, veranda, serre tuinkamer u gaat ontwerpen via onze website, uw serre of veranda is altijd een waardevolle toevoeging. Ontdek direct ook onze glazen serre of aluminium serre.

Contact opnemen voor uw serre veranda

Vul via de website uw wensen in voor uw serre veranda. Nadat we uw aanvraag binnen hebben nemen we spoedig contact met u op voor de vervolgstappen. Ook kunt u bij ons langskomen in de showrooms. Ontdek hier de vele mogelijkheden en vraag onze specialisten hoe uw wens voor een serre veranda gerealiseerd kan worden.

Telefoonnummer

Winkelwagen