Uw eigen terrasoverkapping in Rotterdam 

Haal het beste uit uw tuin in de stad met een terrasoverkapping. In Rotterdam, Den Haag, Utrecht of andere grote steden is een tuin goud waard. Het groene gras en frisse lucht remmen het snelle stadsleven weer even af. En dat is soms hard nodig! Langer van uw tuin genieten wordt eenvoudig met een terrasoverkapping op maat. In steden zoals de Havenstad zijn niet veel tuinen hetzelfde. Maten verschillen en er moet soms worden gespeeld met de ruimte die beschikbaar is. Bij MB Veranda ontwerpt u volledig zelf uw serre, carport, veranda of terrasoverkapping. Met een terrasoverkapping houdt u Rotterdam even buiten. Het (lamellen)dak beschermt u tegen regen en hagel, of tegen de felle zon. Omdat u √°lles aan uw overkapping volledig zelf kunt samenstellen, kunt u zelfs kiezen voor glazen schuifwanden om geluid, koude wind en ongewenste insecten buiten te houden. Geniet dus in regen en zonneschijn, onder iedere omstandigheid, met volle teugen van uw tuin.

Wist u dat een overkapping bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Terrasoverkapping Rotterdam 1

Onze terrasoverkappingen worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een terrasoverkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Van onze fabriek naar uw terrasoverkapping in Rotterdam


MB Veranda stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zowel materialen als processen. Wij beschikken daarom over een eigen fabriek, waar alleen gebruik wordt gemaakt van de materialen met de beste kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers fabriceren en assembleren de componenten van iedere constructie. Omdat wij naast productie ook de distributie en logistiek in eigen beheer hebben, zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Met onze flexibele service, professionele tips en doordacht advies op maat ondersteunen wij u stap voor stap in uw aankoopproces. Juist omdat MB Veranda alles in eigen hand heeft, is iedere aluminium terrasoverkapping volledig maatwerk. Profiteer optimaal van onze gratis meetservice én levering, overal in Nederland.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij maken in onze fabriek uitsluitend gebruik van het zeer sterke aluminium type T6-6063. Deze soort aluminium heeft een bijzonder lange levensduur en is uitstekend opgewassen tegen regen, hagel, wind en zelfs UV-straling. Door de kwaliteit en perfecte pasvorm van onze componenten zijn onze constructies stevig genoeg om maar liefst 80 kilo per vierkante meter te dragen. Op die wijze heeft u een comfortabel en veilig gevoel, steeds wanneer u geniet van de tuin onder uw terrasoverkapping in Rotterdam, Den Haag of iedere andere plaats in Nederland. Want waar u ook bent, uw terrasoverkapping wordt als compleet bouwpakket thuisbezorgd, helemaal gratis. Met de duidelijke handleiding is het eenvoudig om deze zelf in elkaar te zetten. Heeft u liever wat hulp? Maak een afspraak om uw terrasoverkapping door onze deskundige en ervaren medewerkers binnen √©√©n dag te laten installeren. 

Zonwering

Terrasoverkapping kopen bij MB Veranda

  • Inclusief montage optioneel
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms
Veranda Rotterdam

Geniet van talloze mogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar een terrasoverkapping met lamellendak of een serre aan huis. Een carport of een veranda met glazen schuifdeuren. Bij MB Veranda profiteert u van de mogelijkheid om zelf uw aluminium tuinoplossing samen te stellen. Onze vriendelijke medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen en putten uit kennis en ervaring om zorgvuldig uw ontwerp te perfectioneren. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. In Eindhoven en Deventer kunnen talloze uitvoeringen en oplossingen worden bekeken in een prachtige showroom, waar u persoonlijk wordt ontvangen door de adviseur met wie u een afspraak heeft gemaakt.

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een terrasoverkapping bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen