Optimaal genieten met uw tuinkamer in Rotterdam

Met een comfortabele tuinkamer wordt ook Rotterdam een plek waar u kunt genieten van de rust en het zonnetje in uw eigen achtertuin. Het mooie weer in Nederland wordt nu en dan verstoord door een regenbui. Met uw eigen serre van glas en aluminium, ook wel tuinkamer genoemd, wordt Rotterdam een plek waar achter de wolken de zon altijd schijnt. Lekker in de tuin blijven zitten, beschermd tegen weer en wind. De barbecue zal nooit meer verstoord worden door een plotselinge regenbui en u kunt optimaal genieten van het comfort van uw eigen tuinkamer. Steden als Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Deventer kunnen even sfeervol en gezellig zijn als het gemiddelde Nederlandse dorp. Met een prachtige tuinkamer op maat van hoogwaardig aluminium en gehard glas maakt u van uw eigen tuin een echt paradijs. MB Veranda ondersteunt en adviseert, zodat u uw eigen tuinkamer naar eigen wens kunt samenstellen. 

Wist je dat een tuinkamer bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

50%
Tuinkamer Rotterdam
Tuinkamer Eindhoven

De perfecte tuinkamer aan huis

Omdat MB Veranda beschikt over een eigen fabriek en de productie en assemblage van uw tuinkamer op maat dus volledig in eigen beheer heeft, staan wij garant voor topkwaliteit en scherpe prijzen. Met onze eigen transportafdeling hebben we bovendien het logistieke deel in eigen hand en kunnen we snel schakelen. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers adviseren u doordacht op maat en ondersteunen bij het ontwerp van uw tuinkamer in Rotterdam, Den Haag of iedere andere plaats in Nederland. Met onze gratis meetservice en gratis bezorgservice kunt u al snel beschikken over de tuinkamer van aluminium die u graag in de tuin wilt hebben. Wij luisteren aandachtig naar uw eisen en wensen en geven professionele tips om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke voorkeuren kunnen worden ge√Įntegreerd in uw tuinkamer. 

Tuinkamer kopen bij MB Veranda


  • Met montage, inclusief plaatsen
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms

Topkwaliteit en de juiste materialen

Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen materialen onderscheidt MB Veranda zich niet alleen op service, kennis, ervaring en prijs, maar vooral op kwaliteit. Wij maken gebruik van aluminium type T6-6063, gehard glas en polycarbonaat dakdelen voor een lange levensduur. Onze serre‚Äôs, tuinkamers, veranda‚Äôs, carports en terrasoverkappingen zijn volledig op maat gemaakt. Daarom past uw tuinkamer, in Den Haag of Rotterdam, altijd perfect bij de uitstraling van uw eigen woning. Kies de kleur, stijl, verlichting en grootte die voldoen aan uw persoonlijke voorkeur. Breid uw tuinkamer uit met glazen schuifwanden, waardoor u helemaal zelf kunt kiezen wanneer u deze opent of juist sluit. De hoge kwaliteit aluminium is uitstekend bestand tegen weer en wind en staat garant voor een lange levensduur. De stevigheid van onze staanders zorgen voor een draagkracht met een capaciteit van maar liefst 80 kilo per vierkante meter. 

Uw tuinkamer thuisbezorgd inclusief montage

MB Veranda bezorgt gratis uw tuinkamer in Rotterdam, Den Haag of elke andere plaats in Nederland. Met een duidelijke handleiding en de door ons verzorgde premontage is het eenvoudig om uw tuinkamer zelf te installeren. Wilt u liever wat ondersteuning in dit proces, dan zorgen onze goed opgeleide medewerkers ervoor dat uw tuinkamer in één dag gebouwd wordt. Juist door de uitstekende voorbereiding en de zorgvuldige premontage zal de tuinkamer in uw tuin in Rotterdam snel kunnen worden gemonteerd. Voor u het weet geniet u van het prachtige weer in uw eigen tuin. En kunt u blijven genieten wanneer het weer even iets minder mooi is!

Tuinkamer Rotterdam 1

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen