Uw eigen veranda in Eindhoven laten plaatsen

Uw veranda in Eindhoven op maat samenstellen staat garant voor de perfecte match met uw tuin en woning. Iedere woning is immers anders en de uitstraling, afmetingen, kleuren en materialen moeten nu eenmaal bij elkaar passen. Of u nu een veranda in Tilburg, Eindhoven, Amsterdam of Deventer wilt laten plaatsen, het is van groot belang dat deze voldoet aan uw persoonlijke eisen en wensen. MB Veranda voorziet u van doordacht advies op maat om hieraan uitstekend te voldoen. Met professionele tips, een gratis meetservice en bezorgdienst en de mogelijkheid tot volledige installatie van veranda, is maatwerk ons vak! Bekijkt u graag veranda’s in onze showroom voor u begint met uw eigen ontwerp? Dan bent u op afspraak welkom in onze showrooms vol carports, tuinkamers, terrasoverkappingen en veranda’s. In Eindhoven én Deventer vindt u ons. Maar u kunt natuurlijk ook online uw eigen veranda samenstellen!

Wist u dat een veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Aluminium veranda

Onze veranda's worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een veranda en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Een comfortabele veranda in de stad

Of u nu in een rustig dorpje woont, of in een drukke stad, met een veranda op maat trakteert u zichzelf op de rust waarnaar u verlangt in uw eigen achtertuin. Tijdens het samenstellen en ontwerpen van uw veranda zijn er talloze opties waarmee u uit de voeten kunt. U voert de gewenste maten in, kiest de kleuren, verlichting, formaat van het dak en het aantal wanden dat u wilt. Vervolgens kunt u volledig naar eigen wens en inzicht kiezen voor toevoegingen zoals glazen schuifdeuren of elektrisch bedienbare zonwering. Zelfs in een drukke stad heeft u dus veel profijt van een veranda. In Tilburg, Eindhoven, Amsterdam, Deventer of Maastricht levert een veranda of tuinkamer de perfecte bescherming tegen allerlei weersomstandigheden, UV-straling, maar ook drukte en bijgeluiden. Een regenbuitje tijdens uw barbecue? U hoeft alleen nog maar onder uw terrasoverkapping te wachten. Want na regen komt zonneschijn!

Hoogwaardig materiaal

Bij MB Veranda hechten wij grote waarde aan de hoge kwaliteit van onze materialen. In onze eigen fabriek wordt gebruik gemaakt van aluminium van type T6-6063. Dit aluminium heeft een lange levensduur en is uitstekend bestand tegen regen, hagel, wind, UV-straling en andere weersomstandigheden. De stevigheid van onze staanders leveren uw dak een capaciteit op tot 80 kilo per vierkante meter. In combinatie met gehard, gelaagd glas en dakdelen van stevig polycarbonaat stelt u dus eenvoudig een hoge kwaliteit veranda samen. Onze showroom is het bezoeken zeker waard en brengt u wellicht op spannende idee√ęn voor uw eigen tuin. Met vriendelijk advies en professionele tips van onze ervaren medewerkers ontwerpt u met gemak de veranda van uw dromen. 

Aluminium veranda op maat

Veranda kopen bij MB Veranda

  • Inclusief montage optioneel
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms
Veranda Rotterdam

Optimale service en een perfecte veranda op maat

Bij MB Veranda bieden wij de mogelijkheid op een gratis meetservice. Om alle onzekerheid weg te nemen, zorgen onze goed opgeleide medewerkers dus dat het samenstellen van uw overkapping of veranda goed begint. Na ontwerp en productie in onze fabriek wordt uw veranda gratis thuisbezorgd. Omdat de productie, assemblage, premontage √©n logistiek volledig in eigen beheer zijn, kunnen wij transparante prijzen bieden en zijn wij in staat om flexibel en snel te schakelen. Regionale service op wereldformaat dus! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij MB Veranda en geniet met volle teugen van een prachtige zomer. 

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen