Zonwering showroom in Eindhoven bezoeken

Wanneer u erover nadenkt om zonwering te laten plaatsen in uw tuin of aan uw woning, is het wel zo prettig om wat inspiratie en kennis op te kunnen doen over de plaatsing en werking van zonwering. Met een bezoekje aan onze ruime zonwering showroom in Eindhoven kunt u alvast zien wat uw opties zijn en hoe zonwering in uw tuin toe te passen zal zijn. Bij MB Veranda maken wij voor u zonwering op maat, zodat deze perfect op al uw persoonlijke eisen en wensen aansluit. Met zonwering op maat op uw tuinkamer, veranda of aan uw woning kunt u in de hete zomermaanden makkelijk even verkoeling opzoeken en de schadelijke UV-straling van de zon filteren. Zo houdt u de kamer dus lekker koel, zelfs op het heetst van de dag.

Wist u dat een zonnescreen bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

90%

Tuin tijd in de winter

45%

Waarde huis

55%
Zonwering
Zonwering

Zonwering montage en levering

U wordt door MB Veranda voorzien van gratis meetservice. Ook gaan wij met u in overleg over alle details van het ontwerp van uw zonwering op maat, zoals de plaatsing en de prijs. Door u te voorzien van doordacht advies op maat zorgen er altijd voor dat u de zonwering kunt bestellen die het beste aansluit op uw eisen en wensen en die het beste bij uw woning of tuin past. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kunt u uw zonwering binnen twee weken aan de deur verwachten. Onze ervaren medewerkers monteren de zonwering al binnen √©√©n dag. U kunt dus al vrijwel direct profiteren van de voordelen van uw nieuwe zonwering. Van Tilburg tot Almere, MB Veranda levert en monteert bestellingen door heel Nederland. 

Aantrekkelijk geprijsde zonwering

De voordelen van het aanschaffen van zonwering van MB Veranda:


  • De hele zomer warmte, licht en schittering tegenhouden uit uw huis
  • Overdag koel onder de overkapping zitten
  • Zonnescreens buiten zorgen voor privacy en voorkomen inkijk, wel zicht naar buiten
  • De zonweringdoeken nemen weinig ruimte in, dankzij de compacte behuizing
  • Screens voor buiten met een hoge kwaliteit, op maat gemaakt voor uw woning of veranda
  • Wij zijn specialist in overkappingen en hebben een eigen montageteam
  • Keuze uit handbediening of elektromotor
  • Grote keuze uit tientallen kleuren van het screendoek
  • Aantrekkelijke prijzen

Transparante prijzen

U koopt bij ons hoge kwaliteit zonwering voor een transparante prijs. De prijs voor zonwering op maat verschilt natuurlijk per bestelling, aangezien iedereen een andere lengte en breedte nodig heeft. Voor meer informatie en verduidelijking over onze zonwering en de prijs hiervan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. √Č√©n van onze vriendelijke medewerkers kan u dan zelfs advies op maat bieden over zonwering voor uw woning of tuinkamer. Als marktleider in aluminium leveren wij altijd producten √©n service van topkwaliteit, voor transparante en scherpe prijzen. Kies voor topkwaliteit en optimale stevigheid. MB Veranda maakt gebruik van strenge kwaliteitseisen en werkt uitsluitend met de beste materialen. Door productie, assemblage en premontage in eigen beheer zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen.

Offerte aanvragen

Zonwering bestellen bij MB Veranda

Voor hoge kwaliteit zonwering op maat bent u bij ons aan het juiste adres. De zonwering filtert niet enkel de schadelijke UV-straling van de zon, maar houdt ook maar liefst 97% van de hitte van de zon buiten. Daarnaast kunt u van binnen door de zonwering naar buiten kijken, maar kan er van buiten niet naar binnen worden gekeken. Dit betekent dat u niet enkel geniet van die heerlijke koelte, maar ook van privacy. Bovendien kunt u met de zonwering dicht nog steeds genieten van uw prachtige uitzicht. Maak uw tuin en woning nóg mooier en comfortabeler met hoge kwaliteit zonwering op uw veranda, tuinkamer of woning.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen