Een robuuste en moderne cube tuinkamer

Transformeer uw buitenruimte tot een oase van rust met een op maat gemaakte cube tuinkamer van MB Veranda. Een cube voor een robuust en modern design

Cube tuinkamer | MB Square

Een cube tuinkamer bij MB Veranda

 

Wij gaan tot het uiterste om uw droomtuin te verwezenlijken. Onze cube tuinkamers zijn

het ultieme bewijs van ons streven naar perfectie.

 

Uw Beste Keuze voor Stijl en Kwaliteit!

Waarom zou u juist bij ons die prachtige cube aanschaffen? Eerst en vooral, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We houden alles in eigen beheer: van productie en assemblage tot

verkoop en logistiek. Dit stelt ons in staat om razendsnel te schakelen en ongeëvenaarde kwaliteit te leveren.

 

We gebruiken alleen de allerbeste materialen: hoogwaardig aluminium en gehard glas. Deze materialen garanderen duurzaamheid en een lange levensduur van uw cube. Onze Cubes dragen met gemak 80 kilo per vierkante meter, dankzij het gebruik van T6-6063 aluminium. Dit is bestand tegen vocht, weersinvloeden en die verraderlijke UV-straling.

 

Als u kiest voor een cube tuinkamer van MB Veranda, kiest u voor een robuuste design en vakmanschap. Onze jarenlange ervaring heeft ons de kunst van het ontwerpen van betaalbare, stijlvolle tuinkamers geleerd. We richten ons op duurzaamheid en praktische bruikbaarheid, en dat maakt ons toonaangevend in onze branche. Onze cubes zijn niet zomaar een overkapping, het zijn een duurzame investering voor uw woning.

Wat maakt onze Cube Tuinkamer zo bijzonder?

 

Onze cube tuinkamer is robuust met een modern design. Onze cubes passen bij elke woning en tuin, waardoor u met gemak extra design aan uw leefruimte toevoegt.

  • Een cube tuinkamer is een echte waardevermeerdering voor uw huis. Verhoog de waarde van je woning met een Cube Tuinkamer - een slimme investering die zichzelf terugbetaalt.
  • Met een cube tuinkamer heeft u plezier van uw tuin in alle seizoenen. Een cube biedt extra comfort en een gezellige omgeving om van te genieten. Het biedt warmte in de winter, het biedt droogte in de regenseizoenen en het biedt schaduw tijdens de zomerdagen.
  • Wij bieden 5 Jaar garantie op het aluminium frame van uw cube tuinkamer. We staan achter onze producten en bieden u gemoedsrust met onze royale garantie.
  • Wij bieden altijd maatwerk. Of u nu kiest voor een standaarduitvoering of maatwerk, bij MB Veranda is alles mogelijk.

Wist u dat een Cube tuinkamer bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een Cube bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

95%

Comfort

100%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

70%
Cube tuinkamer | MB Square
Cube tuinkamer | MB Square

Gratis inmeten bij de montage van uw cube tuinkamer

Wanneer u kiest voor de Cube tuinkamer van MB Veranda, maakt u een slimme keuze. Ons team staat klaar om uw Cube op maat te maken, en het beste is dat het inmeten bij u thuis helemaal gratis is.

 

Onze experts komen persoonlijk bij u langs om de juiste maten op te nemen. Dit betekent dat we met eigen ogen zien of er speciale overwegingen zijn die we tijdens de montage moeten meenemen. Het resultaat? Een vlekkeloze installatie zonder onaangename verrassingen.

 

Dus ontspan en geniet van uw Cube, zonder u zorgen te maken over onverwachte kosten. Bij MB Veranda streven we ernaar om uw buitenruimte om te toveren in een plek waar u zorgeloos geniet.

Kenmerken Cube

ROBUUST

Dikke aluminium staanders van 25x19 cm.

STRAK

Geen zichtbare dakhelling.

MINIMALISTISCH

Gemonteerd op slechts 2 palen.

VEILIG

Dakglas gemaakt van 552 gelaagd glas.

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in antraciet of zwart.

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Iedere Cube wordt altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een terrasoverkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!

Stel uw eigen cube samen!

Bij MB Veranda bieden we u de kans om uw eigen unieke “MB Square - Cube tuinkamer” samen te stellen die perfect past bij uw stijl en behoeften. We duiken in de verschillende aspecten om u te helpen bij het ontwerpen van de tuinkamer van uw dromen.

 

Met een sterke focus op duurzaamheid, zijn onze Cubes gemaakt van T6-6063 aluminium. Dit materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft onaangetast door UV-straling.

 

Het 552 gelaagde veiligheidsglas en solide staanders van 25 bij 19 centimeter zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Het glazen dak van de Cube tuinkamer zorgt natuurlijk ook voor een overvloed aan natuurlijk licht. Het gebruik van hoogwaardig 552 gelaagd glas met een dikte van 10,76 millimeter waarborgt duurzaamheid en stijl. En het gegalvaniseerde staal draagt tot 80 kg per m2, terwijl TÜV-certificering en CE-markering garanderen dat we voldoen aan Europese bouwnormen.

Cube veranda

Uw persoonlijke stijl wordt helemaal afgemaakt in de kleur en verlichting van uw tuinkamer. Kies tussen zwart en antraciet voor de structuur en selecteer vervolgens warm wit, koud wit of dimbaar warm wit voor de verlichting. Als u twijfelt over de kleurkeuze, bieden we proefpakketten aan, zodat u de perfecte combinatie voor uw woning vindt.

 

Een sterke fundering is essentieel voor uw cube tuinkamer. We gebruiken betontegels en betonmortel om stabiliteit te garanderen.

 

Het onderhoud van een cube tuinkamer is eenvoudig - een lauw sopje en een zachte doek volstaan. Als u in de buurt van de zee woont, adviseren we 2-4 x per jaar reinigen om zilte luchtproblemen te voorkomen.

 

Natuurlijk bieden we ook voor de cube tuinkamer een maatwerkoplossing. Hiervoor staat ook onze gratis meetservice voor u klaar, als u liever professionele hulp wilt bij uw montage. Alles is mogelijk bij ons. Stel nu zelf uw cube samen!


Kortom, uw Cube tuinkamer is een toonbeeld van comfort en privacy. Dankzij hoogwaardige materialen en eindeloze ontwerpmogelijkheden, samen met accessoires die bij u passen, wordt uw cube een oase van rust en elegantie.

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een cube tuinkamer?

Nee, voor het plaatsen van een tuinkamer is vaak geen vergunning nodig, zolang de tuinkamer aan de achterzijde van uw woning geplaatst wordt. Bekijk wel de informatie vanuit uw gemeente over hoe ver uw tuinkamer mag uitsteken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op dan helpen we u direct verder.

Kan ik een cube tuinkamer zelf monteren of hebben jullie een montage service

De keuze is aan u. U kunt ervoor kiezen om een bouwpakket bij ons aan te schaffen. Met onze onderdelen en duidelijke uitleg monteert u zelf eenvoudig een cube. Wij adviseren echter gebruik te maken van onze professionele montageservice. Onze vakkundige collega’s hebben uw cube tuinkamer binnen 1 dag perfect voor u gemonteerd.

Wat is de levertijd van een cube tuinkamer?

Doordat wij volledig met eigen merk en productie werken houden we de levertijden kort. Gezien het maatwerk en de beste kwaliteit geven we na akkoord de levertijd van uw tuinkamer aan huis. Deze ligt gemiddeld op 2 weken, voor zowel een cube bouwpakket als een cube op maat.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

085 - 01 87 567
Winkelwagen