Zonwering op maat kopen

Wist u dat u uw tuin nóg mooier en comfortabeler kunt maken door zonwering te laten plaatsen? Met zonwering op maatwerk bepaalt u in de zomer zelf of u lekker van het zonnetje geniet, of juist even wat koelte opzoekt. U weert met zonwering bovendien niet enkel de hitte van de zon af, maar u filtert ook UV-straling. Daarnaast biedt zonwering ook nog eens privacy, doordat er niet naar binnen gekeken kan worden. U kunt echter wel van binnen naar buiten kijken. Dat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw prachtige tuin, zonder dat u last heeft van de hitte of de schadelijke UV-straling van de zon. U kunt bij ons zonwering bestellen die voor uw woning of overkapping helemaal op maat gemaakt wordt. Vervolgens krijgt u uw gloednieuwe zonwering gewoon thuisbezorgd binnen slechts twee weken. 

Wist u dat een zonwering bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

90%

Tuin tijd in de winter

45%

Waarde huis

55%
Maatwerk zonwering gemonteerd
Zonwering

Zonwering montage en levering

U kunt er voor kiezen om een zonwering als bouwpakket te laten bezorgen, zodat u de montage ervan zelf kunt doen. Voor slechts €500 meer, kunt u de montage helemaal aan ons over laten. Onze vriendelijke, ervaren medewerkers zorgen er dan voor dat uw nieuwe zonwering al binnen een dag is geplaatst. U kunt dus vrijwel direct genieten van de voordelen van uw zonwering op maat. Wij leveren gloednieuwe maatwerk zonneschermen door heel Nederland, van Almere tot Eindhoven. Wilt u uw bestelling liever zelf komen ophalen? Dit kan uiteraard ook geregeld worden. U bent dan van harte welkom bij één van onze ophaalpunten door heel Nederland. 

Aantrekkelijk geprijsde zonwering

De voordelen van het aanschaffen van zonwering van MB Veranda:


  • De hele zomer warmte, licht en schittering tegenhouden uit uw huis
  • Overdag koel onder de overkapping zitten
  • Zonnescreens buiten zorgen voor privacy en voorkomen inkijk, wel zicht naar buiten
  • De zonweringdoeken nemen weinig ruimte in, dankzij de compacte behuizing
  • Screens voor buiten met een hoge kwaliteit, op maat gemaakt voor uw woning of veranda
  • Wij zijn specialist in overkappingen en hebben een eigen montageteam
  • Keuze uit handbediening of elektromotor
  • Grote keuze uit tientallen kleuren van het screendoek
  • Aantrekkelijke prijzen

Serge Ferrari

Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Deze microgeperforeerde screen, verkrijgbaar in 38 kleuren, is de screen die de beste thermische prestatie biedt.

Zonwering voor transparante prijzen

U koopt bij ons hoge kwaliteit zonwering voor een transparante prijs. De prijs voor zonwering op maat verschilt natuurlijk per bestelling, aangezien iedereen een andere lengte en breedte nodig heeft. Voor meer informatie en verduidelijking over onze zonwering en de prijs hiervan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Één van onze vriendelijke medewerkers kan u dan zelfs advies op maat bieden over zonwering voor uw woning of tuinkamer. Als marktleider in aluminium leveren wij altijd producten én service van topkwaliteit, voor transparante en scherpe prijzen. Kies voor topkwaliteit en optimale stevigheid. MB Veranda maakt gebruik van strenge kwaliteitseisen en werkt uitsluitend met de beste materialen. Door productie, assemblage en premontage in eigen beheer zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen.

Offerte aanvragen

MB Veranda levert maatwerk aan huis


Bij MB Veranda produceren wij al onze eigen producten, zoals de zonwering. Dit geeft ons de flexibiliteit en ruimte om u precies te kunnen bieden wat u nodig heeft. U profiteert bij ons van gratis meetservice, zodat wij de zonwering van uw dromen helemaal netjes op maat kunnen maken. Bij het op maat maken van zonwering luisteren wij aandachtig naar al uw persoonlijke eisen en wensen om zo de beste service te kunnen leveren. Zijn er bepaalde onduidelijkheden over onze zonwering waar u graag meer over wilt weten voordat u deze bestelt? Door u te voorzien van doordacht advies op maat zorgen wij dat u een weloverwogen keuze kunt maken waar u echt blij mee zult zijn. 

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen