MB line – Zonwering

vanaf ‚ā¨2.319,00

Een zonwering beschermt niet alleen tegen zon, maar werkt daarnaast ook als filter tegen UV-straling.
Doordat je woning koel en fris blijft in de zomer, gebruik je minder energie bij het gebruiken van automatisch geregelde zonwering.

Klik hier voor de Serge Ferrari brochure met alle kleuren en stalen.

Afmetingen

Voer hier de afmetingen in van de zonwering. Na het bevestigen van de bestelling inclusief montage, wordt er een afspraak gemaakt voor het opnemen van de exacte afmetingen.

  • Breedte (in cm) *

    Max: 600

  • Uitval (in cm) *

    Max: 500

  • Oppervlak (in m2) *

Montage

Kies voor montage door MB Veranda, zorgeloos en professioneel gemonteerd met garantie.

Montage door MB Veranda *

Opties

Kies de kleur voor de zonwering

  • Kleur *

Prijs

Een overzicht van de keuzes, opties en prijzen.

  • Prijs *

  • Prijs *

Categorie:

Zonwering aanschaffen

Met onze mooie zonwering bepaal je zelf of je zon of schaduw wilt. Heb je interesse in zonwering, dan kunnen wij deze op vakkundige wijze aan een overkapping of veranda monteren. Dankzij buitenzonwering geniet je van koelte en privacy in huis of op je terras. Daarnaast kan je onder een overkapping met zonwering vaker comfortabel buiten zitten. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Serge Ferrari

Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Deze microgeperforeerde screen, verkrijgbaar in 38 kleuren, is de screen die de beste thermische prestatie biedt.

Met zonwering van alle gemakken voorzien

Je kan kiezen uit diverse soorten zonwering voor kleine en grotere overkappingen of veranda’s. Zonweringen geven ook meer privacy, aangezien mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. Je kan echter nog wel naar buiten kijken. Buitenzonwering neemt weinig ruimte in, doordat ze vlak op het dak geplaatst worden. Ze hebben een compacte behuizing en de doorloop langs de randen wordt niet belemmerd.

Bediening van de zonwering

Er zijn meerdere vormen van bediening. Ten eerste is een handmatige bediening via een oprolsysteem heel effectief. Deze bediening werkt hetzelfde als bij rolluiken en kan binnen of buiten aangebracht worden. Ook elektrisch je zonnescreen in beweging brengen is mogelijk, dit kan met gebruik van een afstandsbediening of wandschakelaar.

Winkelwagen