MB line – Screens

vanaf ‚ā¨1.080,00

Screens beschermen niet alleen tegen zon en wind, maar werken daarnaast ook als filter tegen uv-straling.
Doordat je woning koel en fris blijft in de zomer, gebruik je met automatisch geregelde zonnescreens voor buiten minder energie.

Klik hier voor de Serge Ferrari brochure met alle kleuren en stalen.

Afmetingen

Voer hier de afmetingen in van de screens. Na het bevestigen van de bestelling inclusief montage, wordt er een afspraak gemaakt voor het opnemen van de exacte afmetingen.

  • Breedte (in cm) *

    Max: 500

  • Hoogte (in cm) *

    Max: 300

  • Oppervlak (in m2) *

Montage

Kies voor montage door MB Veranda, zorgeloos en professioneel gemonteerd met garantie.

Montage door MB Veranda *

Opties

Kies de kleur voor de zonnescreens

  • Kleur *

Prijs

Een overzicht van de keuzes, opties en prijzen.

  • Prijs *

  • Prijs *

Categorie:

Zonwering screens aanschaffen

Met onze mooie zonwering screens bepaal je zelf of je zon of schaduw wilt. Heb je interesse in zonnescreens, dan kunnen wij deze op vakkundige wijze voor de ramen van je woning of aan een overkapping of veranda monteren. Dankzij buitenzonwering screens geniet je van koelte en privacy in huis of op je terras. Daarnaast kan je onder een overkapping met zonwering vaker comfortabel buiten zitten. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Met een zonnescreen van alle gemakken voorzien

Je kan kiezen uit diverse soorten screens zonwering voor kleine en grotere ramen. Screens geven privacy, aangezien mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. Je kan echter nog wel naar buiten kijken. Buitenzonwering screens nemen weinig ruimte in, doordat ze vlak tegen het raam geplaatst worden. Ze hebben een compacte behuizing en de doorloop langs de ramen wordt niet belemmerd.

Serge Ferrari

Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Deze microgeperforeerde screen, verkrijgbaar in 38 kleuren, is de screen die de beste thermische prestatie biedt.

Uitgebreid aanbod

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor screendoeken die los tussen de geleiders hangen of maak gebruik van ritsscreens, die bij wind beter op hun plek blijven. Je keuze voor een zipscreen of standaard screen hangt af van de vraag of je veel wind verwacht op bepaalde dagen. De zogenaamde zip top screens met rits zijn ook beschikbaar in een uitvoering met een onderlat, die het doek nog beter op zijn plek houdt bij wind.

Bediening van de screens

Er zijn meerdere vormen van screenbediening. Ten eerste is een handmatige bediening via een oprolsysteem heel effectief. Deze bediening werkt hetzelfde als bij rolluiken en kan binnen of buiten aangebracht worden. Ook elektrisch je zonnescreen in beweging brengen is mogelijk, dit kan met gebruik van een afstandsbediening of wandschakelaar.

Winkelwagen