Eindhoven, NL

Ambachtsweg 12

5627BZ Eindhoven

NEDERLAND

Onze locatie in Eindhoven is het hoofdkantoor van MB Veranda. Hier bevindt zich tevens een assemblage faciliteit en een uitgebreide showroom.

Deventer, NL

Hunneperkade 8

7418BT Deventer

NEDERLAND

Onze locatie in Deventer is een magazijn en assemblage fabriek en beschikt tevens over een uitgebreide showroom voor onze klanten.

MB Sun Eindhoven, NL

Ambachtsweg 27

5627BZ Eindhoven

NEDERLAND

Onze locatie in Eindhoven hebben we een assemblage fabriek en beschikt tevens over een showroom voor onze klanten.

Alu-Max Son, NL

Ekkersrijt 7304

5692 HH Son

NEDERLAND

Onze locatie in Son is een magazijn en assemblage fabriek en beschikt tevens over een showroom voor onze klanten.

Rheine, DE

Stadtforst 3

48432 Rheine

DUITSLAND

mbveranda.de

Onze locatie in Rheine is een magazijn en assemblage fabriek en hebben we in bedrijf genomen om de regionale markt te bedienen.

Haren, DE

Heinrichstrasse 5B

49733 Haren

DUITSLAND

mbveranda.de


Onze locatie in Haren is een magazijn en assemblage fabriek en hebben we in bedrijf genomen om de regionale markt te bedienen.

Kecskemét, HU

Rezgo Utca 1

6000 Kecskemét

HONGARIJE

Onze locatie in Kecskeméti s een magazijn en assemblage fabriek en hebben we in bedrijf genomen om de regionale markt te bedienen.

KomĂĄrom, HU

Bocska köz 5

2900 KomĂĄrom

HONGARIJE

Onze locatie in KomĂĄromi s een magazijn en assemblage fabriek en hebben we in bedrijf genomen om de regionale markt te bedienen.

Istanbul, TR

Veliköy Sanayı Bölgesi

Sanayı Bulvarı No. 29

Çerkezköy, Tekirdağ

TURKIJE

Onze locatie in Istanbul is de productie faciliteit waar de aluminium profielen worden gemaakt en geassembleerd en ook het distributie centrum.

Onze productlijnen

Wij bieden diverse soorten productlijnen, zodat u altijd een complete veranda of overkapping kunt kopen die naar uw wens is. De verschillende lijnen kunt u hier onder bekijken en met elkaar vergelijken.

#TeamMBVeranda

Wij zijn voortdurend bezig ons dealer netwerk uit te breiden. Bent u geĂŻnteresseerd en wilt u aansluiten bij de marktleider in aluminium?

Kijk dan op onze dealer aanvraag pagina en vul het aanvraagformulier in.

Waar wij u bij kunnen helpen...

Wij helpen u graag bij het plaatsen van uw overkapping, schuifwanden, screens, pergola of lamellendak. Dit kan in standaard maten maar ook precies op maat gemaakt. MB Veranda helpt graag.

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over Ă©Ă©n van onze producten? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bellen of mailen via onderstaande gegevens. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Telefoonnummer

Winkelwagen