Retourneren

Bij MB Veranda kunt u producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Wij leveren de beste overkappingen, profielen en zonweringen tegen scherpe prijzen.

Heeft u onverhoopt een verkeerd product besteld of bent u niet tevreden? Voor al uw aankopen bij MB Veranda geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat direct in na ontvangst van het product. Binnen deze termijn retourneert u probleemloos, mits u de producten in originele verpakking en onbeschadigd aan ons aanlevert.

Maatwerk producten of artikelen die we speciaal hebben moeten bestellen, waaronder glas, kunnen wij niet retour nemen.

Bij de aankoop van producten op afstand heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst / aflevering van het product. Na deze periode is het niet meer mogelijk om de aankoop te retourneren, danwel de aankoop te ontbinden. Tijdens deze bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U kunt alleen van uw herroepingsrecht gebruik maken, indien u het product met alle geleverde toebehoren in originele en onbeschadigde staat en in originele en onbeschadigde verpakking aan ons retourneert. De kosten en risico van terugzending komt voor uw rekening.

Wij zullen het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen, mits is voldaan aan de voorwaarden.

Stappen in het retourproces


  1. Meld uw retour aan via het retourformulier hieronder. Binnen Ć©Ć©n dag na het aanmelden van uw retour ontvangt u een bevestigingsmail met een retournummer. Schrijf het retournummer op de buitenste doos.
  2. Pak het goed en stevig in. Gebruik het liefst de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk. Verzend de verpakking in een stevige doos die goed afgesloten is.
  3. Stuur het pakket terug via een vervoerder naar wens. Het retour adres is:

MB Veranda

t.a.v.: Retouren

Ambachtsweg 12

5627BZ Eindhoven

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het retourneren van bestelde producten? Neem gelijk contact op met Ć©Ć©n van onze medewerkers via telefoon, E-mail of de contact pagina.

Onze showrooms

Ambachtsweg 12, Eindhoven

Hunneperkade 8, Deventer

Stadtforst 3, Rheine (DE)

Bekijk alle locaties

Bel ons

Neem contact op

Klantenservice

Vragen over de levering?

Retourformulier

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Retourneren 1
Winkelwagen