fbpx

Veranda kopen voor een heerlijke zitplek

Een veranda kopen zodat u altijd heerlijk buiten kunt zitten? Deze kunt u op maat aanschaffen bij MB Veranda.

Een veranda zorgt er voor dat u buiten kunt blijven zitten als het gaat regenen, maar ook dat u heerlijk in de schaduw kunt zitten op een warme zomerdag. Bij ons koopt u niet alleen een veranda, wij kunnen deze ook voor u plaatsen.

Wist u dat een veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Veranda bestellen 1

Onze veranda's worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een veranda en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


De voordelen van een veranda


Er zitten diverse voordelen aan een veranda. Wat denkt u van het feit dat u hiermee altijd buiten kunt zitten zonder dat u vol in de zon zit of nat wordt tijdens een regenbui? Dan is een veranda een zeer goede optie om aan te schaffen. Normaal gesproken gaat u namelijk naar binnen als het begint te regenen. Als u een overdekt terras hebt, kunt u vaak lekker buiten blijven zitten.

Ligt uw tuin in de zon? Ook dan is een veranda zeker een aanrader. De overkapping zorgt voor extra schaduw, waardoor u ook op warme dagen fijn op uw terras kunt zitten. Onder de terrasoverkapping kunt u voor diverse opties kiezen, zoals een lounge set of een eettafel.

Zonwering op een veranda

Wij kunnen diverse soorten zonweringen op uw veranda maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een lamellendak met een Somfy motor. De lamellen schuiven helemaal open of dicht, waardoor ze schaduw bieden. Daarnaast is er ook een zonwering met een doek van Sergei Ferrari en motor van Somfy. Dit doek is te krijgen in diverse kleuren. Het doek ligt op het dak van de veranda en schuift open en dicht.

Zonwering

Veranda kopen bij MB Veranda

  • Inclusief montage optioneel
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Boven op aluminium type T7
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms
Veranda

Veranda in de tuin

Als u kiest voor een veranda, wordt uw terras overdekt. Hierdoor kunt u altijd fijn op uw terras zitten. Buiten enkel de overkapping, zijn er nog meer opties rondom de aanschaf van een veranda. Wat denkt u bijvoorbeeld van een veranda met lamellendak, of glazen wanden rondom de overkapping zodat het een tuinkamer wordt?

Doordat er zoveel opties zijn rondom de veranda, kunt u dit precies zo maken zoals u dat wenst. Bij ons kunt u kiezen uit de kleuren zwart, crème of antraciet voor de veranda. Uiteraard zijn bepaalde opties, zoals het lamellen dak en wanden later nog toe te voegen. Indien u meer informatie wenst over hoe dit werkt, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Materialen van de veranda

Al onze producten, dus ook de veranda, wordt gemaakt van een frame van aluminium. Dit materiaal heeft een lange levensduur en daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam. Voor het frame gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een zeer sterke soort aluminium, daar het een gegoten aluminiumlegering heeft. Deze soort aluminium wordt ook veel in de ruimtevaart gebruikt.

Voor de daken van onze producten gebruiken we aluminium type T7. Ook dit is een zeer sterke en betrouwbare soort aluminium. Doordat wij garanderen dat dit zeer sterke types aluminium zijn, geven wij u 10 jaar garantie op de constructie. Alles wordt gemaakt binnen onze eigen productie en draagt ons eigen merk.


Kosten van een veranda

Bent u benieuwd naar de kosten van een veranda? Dan adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij hebben standaard projecten, alleen deze kunnen zeer eenvoudig aangepast worden op de afmetingen van uw huis en tuin. Daarom leveren wij altijd maatwerk, waardoor de prijs af kan wijken van andere projecten. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen.

Veranda laten plaatsen

Het is uiteraard mogelijk dat u de veranda door ons laat plaatsen. Onze vakmensen staan voor u klaar om de veranda te plaatsen. Wij leveren uitstekende service, en u weet zeker dat uw nieuwe overkapping op de juiste manier geplaatst wordt. U kunt er dan optimaal van genieten, zonder dat u ook maar één vinger hoeft uit te steken.

De veranda zelf plaatsen

Wilt u liever op de kosten besparen? Dan kunt u er voor kiezen om de veranda zelf te plaatsen. Wij komen de nieuwe overkapping bij u leveren als een bouwpakket, die u zelf in elkaar moet zetten. Om dit proces wat gemakkelijker te maken, hebben wij op onze website een handleiding staan hoe u dit het beste kunt doen.

Veranda bestellen 2

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top