Over MB Veranda

Bedrijfspand MB Veranda

MB Veranda is marktleider in aluminium

MB Veranda is een specialist als het aankomt op de productie, constructie en verkoop van aluminium profielen. Denk hierbij aan overkappingen, veranda's, tuinkamers, lamellendaken en pergola's van aluminium.

In 2008 hebben de initiatiefnemers van MB Veranda hun eerste veranda's geplaatst voor privégebruik en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle producten van MB Veranda.

MB Veranda blijft innoveren

MB Veranda blijft innoveren en verbeteren van producten, om de beste kwaliteit te bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Dit komt doordat wij een eigen fabriek hebben, waar we alle wensen kunnen produceren.

Naast onze hoofd vestigingen in Eindhoven en Son hebben we ook een vestiging met showroom in Deventer. Daarnaast zijn we ook actief op de internationale markt met meerdere vestigingen in Duitsland, Hongarije en Turkije.

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Rob Hagelaar

"Na meerdere bedrijven, 8 weken geleden , ook na aanleiding van de offerte en goede recensies, de showroom in Eindhoven van MB veranda bezocht. Na een goede en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden besloten een inmeting te laten doen. Vervolgens de Verande laten plaatsen. De monteurs waren vriendelijk en het contact met Faruk , eerst via mail , en daarna app was top en voelde als persoonlijk aan. Ook alle ast minute wensen van onze kant werden serieus genomen en gerealiseerd."

Rob Hagelaar

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Paul Schonberger

"Onlangs zelf een houten overkapping gezet en wilde nog een glazen Schuifwand. Super snelle service! Telefonisch contact gehad met Furkan en goed advies gekregen. Via whatsapp filmpjes gekregen wat beste maatvoering zou zijn en ook om ideeën op te doen. Snel tot overeenstemming gekomen en een paar dagen later al de glazen schuifwanden vakkundig geplaatst door de monteurs 👌Erg blij met resultaat. Werkplek netjes opgeruimd achtergelaten."

Peter Verhoef

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Quality

Over MB Veranda 1

"Wauwwwww wat een topbedrijf MB Veranda, van

offerte traject , ontvangst in Eindhoven, tot het plaatsen van een prachtige tuinkamer, alles was top en in plezierige sfeer. De tuinkamer is een paleisje geworden, echt prachtig. Wat mij ook erg opviel was de bevlogenheid en de trots waarmee dit project is uitgevoerd door Faruk en zijn collega's. Ik zal dit

bedrijf echt aanbevelen in mijn omgeving en nu ook op internet. Ga zo door..... Gr Paul"

Paul Schönberger

Wij ontzorgen, dus kies voor MB Veranda


Dankzij onze jarenlange ervaring in aluminium profielen, maar ook onze eigen productie in glazen schuifwanden kunnen wij iedereen met een droom voor de optimale buitenruimte van dienst zijn. 


  • Eigen productie & eigen merk
  • Gratis meetservice bij u thuis
  • Binnen 2 weken geleverd
  • Binnen 1 dag gemonteerd


Liever alles zelf regelen? Dit kan natuurlijk ook. Bestel dan een bouwpakket overkapping en gebruik onze eenvoudige handleiding voor uw montage.

Medewerkers MB Veranda

Waarom MB Veranda?

SERVICE

Wij nemen alle zorg uit handen. Van advies, inmeten en de tech-nische berekeningen tot het plaatsen en repa-reren van uw product.

PERSOONLIJK

Ondanks dat wij de afgelopen jaren enorm zijn gegroeid, vinden wij persoonlijk contact enorm belangrijk.

MAATWERK

Wij produceren alles in eigen fabriek, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren.

MARKTLEIDER

Wij zijn marktleider in aluminium profielen. Wilt u de beste kwaliteit, kies dan voor MB Veranda.

EIGEN PRODUCTIE

Onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Expertise, en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel. Hierdoor blijven we kwaliteit waarborgen. 

Het dealerschap bij MB Veranda


Bij MB Veranda zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wordt jij ook dealer bij MB Veranda? Ontdek meteen de voordelen hiervan. Wij maken gebruik van innovatieve en duurzame producten binnen ons assortiment. Onze aluminium overkappingen, veranda’s en tuinkamers stelt u in staat om unieke buitenruimtes op maat te creëren voor uw klanten.


Wij hebben een speciaal dealerprogramma bedacht, waarmee we u voorzien van persoonlijke aandacht en technische ondersteuning. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in de branche staan we klaar om u te helpen succesvolle verkopen te realiseren en uw bedrijf te laten groeien. Tevens kunt u ten allen tijden gebruik maken van onze showrooms om uw klanten een gedegen rondleiding te bieden.

Wij zijn voortdurend bezig ons dealer netwerk uit te breiden. Bent u geïnteresseerd en wilt u aansluiten bij de marktleider in aluminium? Kijk dan op onze dealer aanvraag pagina en vul het aanvraagformulier in.

Bedrijfspand MB Veranda

Openingstijden MB Veranda

De showrooms van MB Veranda in Eindhoven en Deventer zijn op de onderstaande dagen en tijden geopend.

Maandag tot en met zaterdag van 8:00 - 17:00 uur geopend.

U kunt zonder afspraak onze showrooms bezoeken.

U kunt de showroom in Eindhoven ook virtueel bezoeken...

Onze showrooms

Ambachtsweg 12, Eindhoven

Hunneperkade 8, Deventer

Stadtforst 3, Rheine (DE)

Bekijk alle locaties

Bel ons

Neem contact op

Klantenservice

Vragen over de levering?

Geen meerprijs voor maatwerk

Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimer? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

085 - 01 87 567

Over MB Veranda 2
Winkelwagen