Garantie

Bij MB Veranda verlengen wij de wettelijke garantie tot 5 jaar op de materialen en constructie. Voor het montage werk hanteren wij een garantie periode van 1 jaar op lekkages en afwijkingen.

Aluminium heeft een doorbuigingstolerantie van maximaal 12 mm. Doorbuigingen binnen deze tolerantie vallen niet onder enige garantieregelingen.

Garantievoorwaarden

Wij geven om onze producten en doen uiteraard ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.


Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.


Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Onderhoud

Noodzakelijk onderhoud is niet van toepassing op onze overkappingen en veranda's, door het gebruik van hoogwaardig aluminium zijn onze producten onderhoudsarm. Wanneer nodig kunt u met een natte doek met zeepsop het aluminium afnemen om deze schoon te maken. Met behulp van een (uitschuifbare) zeem kunt u het dak reinigen. Wij adviseren om uw overkapping minstens tweemaal per jaar te reinigen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze garantievoorwaarden? Neem gelijk contact op met één van onze medewerkers via telefoon, E-mail of het contactformulier hieronder.

Onze showrooms

Ambachtsweg 12, Eindhoven

Hunneperkade 8, Deventer

Stadtforst 3, Rheine (DE)

Bekijk alle locaties

Bel ons

Neem contact op

Klantenservice

Vragen over de levering?

Heeft u vragen over de garantie van uw veranda?

Garantie 1
Winkelwagen