Geniet optimaal van uw tuin met een lamellendak op maat

Een lamellendak op maat bestellen biedt u de mogelijkheid om optimaal te genieten van uw prachtige tuin. Hier en daar een regenbuitje is niet langer een storende factor tijdens prachtige lente-, zomer- en herfstdagen. Door een lamellendak aan uw aanbouw te laten plaatsen geeft u zichzelf de mogelijkheid om gewoon te blijven zitten tijdens die zomerse bui. Na regen komt immers zonneschijn en ontspannen in uw gezellige tuin wordt nóg aangenamer met een lamellendak aan huis! In het geval van een lamellendak betekent maatwerk natuurlijk dat volledig rekening wordt gehouden met windrichting, stand van de zon, zicht op uw tuin, uitstraling en vanzelfsprekend uw persoonlijke eisen en wensen. MB Veranda zorgt dat uw lamellendak van aluminium thuisbezorgd wordt op het voor u meest geschikte moment. Een lamellendak op maat kopen was nooit eerder zo aantrekkelijk.

Wist je dat een lamellendak bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

90%

Comfort

100%

Tuin tijd in de winter

70%

Waarde huis

75%
Lamellendak
Lamellendak

Uw eigen lamellendak in maatwerk bouwpakket

MB Veranda beschikt over een eigen fabriek, waardoor productie, assemblage, opslag en natuurlijk professioneel advies volledig in eigen beheer is. Dat betekent dat uw lamellendak volledig maatwerk kan zijn! Daarnaast zorgen wij dat uw lamellendak een transparante prijs heeft die scherp in de markt staat. Als marktleider in overkappingen, veranda’s, schuifwanden, carports en lamellendaken van aluminium zijn wij in staat snel te schakelen en u volledig op maat te adviseren. Wij leveren uw lamellendak als bouwpakket aan huis en doen dit volledig gratis. Wilt u het lamellendak inclusief montage bestellen, dan voorzien wij u van een volledig transparante en vrijblijvende offerte die antwoord geeft op al uw vragen.

Waarom kiezen voor een lamellendak van MB Veranda?


  • Bescherming tegen weersomstandigheden, volledig waterdicht
  • Optimaal genieten van je tuin en meer uren buiten zitten
  • Zelf monteren of laten monteren door onze monteurs
  • Standaard maten of op maat gemaakt
  • Sfeervolle zitplek om te loungen, borrelen of lezen, in of uit de zon zitten
  • Zelf licht en warmte regelen op je terras
  • Enorme toename van comfort en woongenot
  • Ook bouwpakketten verkrijgbaar

Persoonlijke service en doordacht advies

Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Wij bieden gratis meetservice als u kiest voor onze montageservice en zorgen ervoor dat uw lamellendak, vrijstaand of aan huis, binnen slechts √©√©n dag wordt geplaatst. Wij zijn in staat deze snelle service te verlenen doordat we productie en opslag in eigen beheer hebben. Met professionele tips helpen wij u met de samenstelling, plaatsing en het ontwerp van uw persoonlijke overkapping met lamellen. MB Veranda biedt uw lamellendak tegen uitstekende prijzen en begeleid het gehele proces van ori√ęntatie tot oplevering. De beschutting tegen regen en zon, maar ook andere weersomstandigheden, verhoogt het comfort in uw gezellige tuin. Wij zijn d√© specialist in voorzieningen die u in staat stellen n√≥g meer te genieten van uw eigen plekje in de natuur.

Uw lamellendak op maat thuisbezorgd

Wij beschikken over showrooms in Eindhoven en Deventer, waar u op afspraak welkom bent om onze prachtige producten met eigen ogen te komen bezichtigen. Wij leveren gratis door heel Nederland, van Almere tot Zwijndrecht. Met onze stijlvolle lamellen veranda’s, carports, overkappingen en schuifwanden bent u minder afhankelijk van weer en wind. Dat betekent dus dat een buitje niet langer uw gezellige barbecue zal verstoren. Blijf lekker zitten en wacht simpelweg tot de zon weer terugkomt. Achter de wolken schijnt immers altijd de zon! Neem contact op met één van onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers voor een vrijblijvende offerte op maat. De aluminium voorzieningen van MB Veranda staan garant voor een optimaal buitengevoel en meer contact met uw eigen tuin.

Lamellendak aanschaffen 1

Meer buitenlevengevoel?

MB Veranda plaatst een lamellendak overkapping

Geniet meer van het buitenleven rond je huis, van de eerste mooie dag van het jaar tot ver in het najaar. Een veranda is een beleving, helemaal als je een praktische en stijlvolle lamellen overkapping kiest die goed bij je woning, tuin en terras past. Je cre√ęert hiermee een buitenzitplaats waar je zelf de lichtinval kan regelen en heerlijk beschut kan zitten. Wij zijn klanten van dienst in heel Nederland. Ben je benieuwd naar de prijs van een lamellendak dat het terras overkapt bij je woning? Vraag nu een offerte aan, dan krijg je snel een reactie!

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen