fbpx

Blijf van je terras genieten…

Met een lamellendak kan je meer uren in je tuin en op je terras doorbrengen. Een overkapping met lamellen is ideaal om beschut te zijn tegen zon en regen. Tegelijkertijd wordt je zicht op de tuin niet belemmerd, zodat je een heerlijk buitengevoel hebt en helemaal in contact bent met de tuin. MB Veranda realiseert graag een stijlvolle lamellen veranda op maat voor je.

Wij bezorgen gratis en als specialist in terras overkappingen monteren wij het lamellendak op professionele wijze.

Wist je dat een lamellendak bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

90%

Comfort

100%

Tuin tijd in de winter

70%

Waarde huis

75%
Lamellendak
Lamellendak

Prettig buiten zitten met een lamellendak

Het is bekend dat een veranda bijdraagt aan een groter geluksgevoel. Wij leveren lamellendaken die aan de gevel gemonteerd worden, maar ook modellen die vrijstaand zijn. Hoe de lichtinval of weersituatie ook is, je kan licht en warmte helemaal zelf regelen met je lamellendak. Wil je van natuurlijk licht en warmte genieten, dan draai je de lamellen verder open. Is de zon erg fel, dan draai je het dak dicht. Overdag kan de overkapping voor koelte zorgen, terwijl je ’s avonds aangenaam warm zit.

Waarom kiezen voor een lamellendak van MB Veranda?


  • Bescherming tegen weersomstandigheden, volledig waterdicht
  • Optimaal genieten van je tuin en meer uren buiten zitten
  • Zelf monteren of laten monteren door onze monteurs
  • Standaard maten of op maat gemaakt
  • Sfeervolle zitplek om te loungen, borrelen of lezen, in of uit de zon zitten
  • Zelf licht en warmte regelen op je terras
  • Enorme toename van comfort en woongenot
  • Ook bouwpakketten verkrijgbaar

Op maat gemaakte lamellen overkapping

Geen huis en tuin zijn hetzelfde. Daarom maken wij de lamellen overkapping voor je op maat. Zo past de overkapping perfect bij je situatie en kan je optimaal gebruik maken van je tuin. De hoogwaardige overkapping beschermt uiteraard tegen regen, maar ook tegen sneeuw en hagel.


Wil je in de zon of in de schaduw zitten? Het is allemaal mogelijk met een overkapping met lamellen, die leverbaar zijn in alle RAL-kleuren. De overkappingen zijn eenvoudig in gebruik en met een elektrische bediening ben je van alle gemakken voorzien.

Zelf installeren of laten installeren door een expert

Een handige klusser kan de lamellen voor de veranda zelf monteren met behulp van de handige gebruiksaanwijzing. Hiermee bespaar je uiteraard op de kosten. Wil je het monteren van de lamellen voor de veranda liever door ons laten uitvoeren, dan zorgt ons eigen montageteam ervoor dat je overkapping zorgvuldig wordt geïnstalleerd. Of je nu gaat voor een lamellendak dat vrijstaand geplaatst wordt of dat aan de gevel wordt gemonteerd, onze vakkundige medewerkers hebben veel kennis en ervaring met de montage ervan. Een lamellen overkapping met een hoge kwaliteit, die helemaal aan je wensen voldoet, is het resultaat.

Lamellendak aanschaffen 1

Meer buitenlevengevoel?

MB Veranda plaatst een lamellendak overkapping

Geniet meer van het buitenleven rond je huis, van de eerste mooie dag van het jaar tot ver in het najaar. Een veranda is een beleving, helemaal als je een praktische en stijlvolle lamellen overkapping kiest die goed bij je woning, tuin en terras past. Je creëert hiermee een buitenzitplaats waar je zelf de lichtinval kan regelen en heerlijk beschut kan zitten. Wij zijn klanten van dienst in heel Nederland. Ben je benieuwd naar de prijs van een lamellendak dat het terras overkapt bij je woning? Vraag nu een offerte aan, dan krijg je snel een reactie!

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top