fbpx

Waarom een tuinkamer aanschaffen?

U kunt om diverse redenen een tuinkamer kopen. Het grote voordeel van

een tuinkamer, is dat u lang gebruik kunt maken van de tuin. Ook als het afkoelt

of zelfs regent kunt u hier heerlijk verblijven, zonder dat u nat en koud wordt.

Door middel van een tuinkamer zit u eigenlijk binnen, maar waant u zich buiten.

Als het flink afkoelt, hoeft u alleen de schuifpui te sluiten.

Wist je dat een tuinkamer bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

50%
Tuinkamer
Tuinkamer

Tuinkamer kopen

Wilt u uw tuin optimaal gebruiken en hiervoor een tuinkamer kopen? MB Veranda kan dit voor u realiseren. Een tuinkamer is een veranda die voor- en zijwanden heeft. U kunt hier het hele jaar gebruik van maken, waardoor u ook in de winter of op dagen met slecht weer van uw tuin kunt genieten.

Wij kunnen een innovatieve tuinkamer voor u ontwerpen en bouwen. Het is onze specialiteit om uw wensen werkelijkheid te maken, door maatwerk. Dit geldt voor vrijwel ons hele assortiment, dus ook de tuinkamers. Als u er over denkt om een tuinkamer te kopen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij gaan graag met u in gesprek bij een goede kop koffie.

Tuinkamer kopen bij MB Veranda


  • Met montage, inclusief plaatsen
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms

Glazen tuinkamer in de tuin

Als u een glazen tuinkamer koopt, verlengt u als het ware uw huis de tuin in. Een tuinkamer is een veranda die voorzien is van glazen wanden aan de zijkant

en de voorkant. Hierdoor kunt u het hele jaar door fijn droog en beschut zitten.

Een tuinkamer is niet geïsoleerd, maar doordat u uit de wind en regen zit, scheelt het al een hoop kou. Door de glazen wanden en het glazen dak hebt u veel lichtinval en door de glazen schuifwand kunt u hier ook heerlijk zitten als het warm is. In de tuinkamer kunt u een eettafel neerzetten of een lounge set. Hierdoor kunt u heerlijk in de tuinkamer verblijven en op deze manier extra van uw tuin genieten.


Het is ook mogelijk om de tuinkamer te voorzien van zonwering. Als u dit doet, kunt u ook in de zomer extra genieten van de tuinkamer. Door de zonwering te sluiten, kunt u beschut zitten tegen de zon maar zit u toch lekker buiten.

Materialen van de tuinkamer

Wij maken onze tuinkamers met een frame van aluminium. Dit is altijd aluminium type T6-6063. Dit is een gegoten aluminiumlegering, die zeer sterk is. Dit type aluminium wordt ook gebruikt in de ruimtevaart. Aluminium heeft tevens een lange levensduur en het is een zeer duurzaam materiaal. Hierdoor gaat uw tuinkamer zeer lang mee, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veroudering van uw tuinkamer.

Tussen de stukken van het aluminium frame is de tuinkamer voorzien van glas of polycarbonaat. De voorkant heeft een glazen schuifwand, zodat u deze open kunt schuiven op een zomerdag. U hebt dan alsnog het idee dat u buiten zit, terwijl u heerlijk beschut kunt zitten.

Montage van de tuinkamer

Als u een tuinkamer bij ons bestelt, leveren wij deze bij u thuis. Het is uiteraard mogelijk dat u de tuinkamer zelf monteert, maar indien u dit niet zelf wilt doen, is dat geen probleem. Onze vakmensen staan voor u klaar om de tuinkamer voor u te monteren. Onze uitstekende service zorgt er voor dat u er MB Veranda van verzekerd bent dat uw tuinkamer op professionele wijze gemonteerd wordt. Zelf hoeft u geen vinger uit te steken en u kunt achteraf optimaal genieten van uw tuin.


Uiteraard kunt u ook de tuinkamer zelf monteren. Wij leveren het dan als een bouwpakket, die u zelf in elkaar dient te zetten. Wij garanderen u dat het bouwpakket makkelijk te monteren is. Op onze website hebben wij een montagetekening staan. Deze kunt u gebruiken bij de montage, zodat dit wat eenvoudiger gaat.

Tuinkamer kopen 1

Bezoek de showroom

Wij begrijpen dat u wellicht eerst zelf wilt zien hoe een tuinkamer er uit ziet. Daarom bent u van harte welkom in onze showrooms. Wij hebben twee locaties, in Eindhoven en Deventer. Hier kunt u onze diverse producten voor in de tuin met uw eigen ogen komen bekijken. Indien u meer informatie wenst, kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard staan uw wensen centraal bij het bouwen van een tuinkamer en kan alles op maat gemaakt worden.

Tuinkamer kosten

Voordat u overgaat tot bestelling, wilt u uiteraard weten hoeveel een tuinkamer gaat kosten. Dit kunnen wij zo vooraf niet met zekerheid zeggen, daar wij altijd maatwerk leveren en dus de prijs per bestelling verschilt. Wij maken MB Veranda graag een offerte voor u op maat, zodat u een passende prijs krijgt voor uw maatwerk tuinkamer.


Bij ons koopt u in ieder geval altijd een product dat perfect op maat is, zonder hier een meerprijs voor te betalen. Indien u een bestaand project aanschaft en deze ingekort moet worden op breedte of diepte, is dat uiteraard mogelijk. Bij ons koopt u een tuinkamer zodat u optimaal gebruik kunt maken van elk stukje tuin.

Tuinkamer

De service van MB Veranda

Wij staan voor u klaar op het gebied van bouwwerken voor in de tuin. Doordat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van verkoop, constructie en productie van aluminium profielen, kunnen wij een kwalitatief goed product voor u realiseren. Ons bedrijf bestaat sinds 2008, toen hebben de initiatiefnemers de eerste veranda’s geplaatst. Dit was nog voor eigen gebruik en relaties. Vervolgens hebben wij jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen gedaan, zodat we een systeem op de markt konden brengen dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook innovatief.


Ondanks dat wij al zo lang bezig zijn met goede artikelen neerzetten, zijn wij nog altijd bezig met verbeteren en innoveren. Het is namelijk ons doel om de beste producten mogelijk neer te zetten, met een kwaliteit waar niet aan te tippen is. Ons gehele assortiment is op maat te maken. Naast tuinkamers, kunt u ook bij ons terecht voor schuifwanden, veranda’s, pergola’s, carports en lamellendaken.

Bestel een tuinkamer bij MB Veranda

Indien u een tuinkamer wilt bestellen, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten, moet u bij MB Veranda zijn. Neem vandaag nog contact op, zodat wij met u de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken. Weet u nog niet zeker wat u precies wilt? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top