Tuinkamers | Wij maken iedere tuinkamer op maat

Tuinkamers zijn ideale verlengstukken van woningen. Wanneer u een tuinkamer koopt om nóg comfortabeler in uw eigen tuin te zitten, kiest u natuurlijk niet zomaar voor de eerste de beste tuinkamer. Kies een maatwerk tuinkamer van MB Veranda.

Waarom kiezen voor tuinkamers van MB Veranda? Wij maken de beste tuinkamer voor u!


De tuinkamers van MB Veranda laten u genieten van iedere zonnestraal, ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Hierdoor zit u ieder seizoen heerlijk buiten.

Voor al onze tuinkamers geldt:

  • Met montageservice, inclusief plaatsen
  • 5 jaar garantie op onze constructie
  • Eigen productie en eigen merk, MB Line
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijden
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • 2 filialen met showrooms in Nederland en 1 filiaal in Duitsland


Tuinkamer | Tuinkamers

Dankzij ons ruime aanbod aan aluminium tuinkamers met vele opties, stijlen en kleuren creëert u een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht. MB Veranda biedt u veel verschillende tuinkamers waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Hiermee realiseren wij altijd een tuinkamer op maat.

LOGO MB Veranda

Tuinkamers

Tuinkamer | Tuinkamers

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.621,00

LOGO MB Veranda

Cube Tuinkamers

Cube Tuinkamer | Tuinkamers

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

Dakbedekking tuinkamers | polycarbonaat of glazen tuinkamer?

Wij willen graag iedereen voorzien van prachtige tuinkamers. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en smaken. Daarom bieden wij tuinkamers met 2 verschillende soorten dakbedekking aan.

Polycarbonaat dakbedekking voor tuinkamers

Polycarbonaat is een stevig product van een hoogwaardige kwaliteit. Het is een duurzaam en kwalitatief hoogstaand product. Bij de dakbedekking van polycarbonaat heeft u keuze uit een heldere of opaal uitstraling en er zijn lengtes mogelijk tot maximaal 500 cm.

Tuinkamers kopen

Glazen dakbedekking voor tuinkamers


Glas is een luxueus product, hierbij kiest u tussen helder- of melkglas. Ons 442 gelaagd veiligheidsglas is prachtig helder en er zijn lengtes mogelijk tot maximaal 400 cm. Zo heeft u altijd de perfecte lichtinval in uw tuinkamer. Zelfs wanneer het regent of stormt, geniet u alsnog van uw tuin. 

Wij passen graag de aanbouw zo aan dat die in zijn geheel voldoet aan uw wensen en behoeftes. Wij leveren dan ook niet voor niets al jarenlang gratis

maatwerk van een topkwaliteit. 

GLAS HELDER
GLAS OPAAL
POLY OPAAL
POLY HELDER
Lichtdoorlating

88%

63%

55%

70%

Energiedoorla-ting

85%

52%

54%

62%

Geluidsdemping

36 dB

36 dB

21 dB

21 dB

Dikte

8,76 mm

8,76 mm

16 mm

16 mm

Vuil zichtbaar

Ja

Minimaal

Redelijk

Minimaal

De mooiste tuinkamers | MB Veranda creëert uw droom tuinkamer!


Wilt u uw tuin optimaal gebruiken en hiervoor een tuinkamer kopen? MB Veranda realiseert dit voor u. Een tuinkamer is een veranda die voor- en zijwanden heeft. U kunt hier het hele jaar gebruik van maken, waardoor u ook in de winter of op dagen met slecht weer van uw tuin geniet.

Het is onze specialiteit om uw wensen werkelijkheid te maken, door maatwerk. Dit geldt voor vrijwel ons hele assortiment, dus ook de tuinkamers. Als u er over denkt om een tuinkamer te kopen, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek bij een goede kop koffie.

Kenmerken tuinkamers

PRODUCTIE

Eigen merk & eigen productie

DAKBEDEKKING

Glas of polycarbonaat

SNEL

Binnen 1 dag geplaatst

VEILIG

Draagkracht 80 kg / m2

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in 4 kleuren

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Of u voor vrijstaand kiest of toch liever voor een tuinkamer aan huis, dat is het eerste waarover u na moet denken. Hoe groot wordt de tuinkamer, waar wilt u deze plaatsen? Gaat u voor een standaard maat of kiest u juist voor een buitenruimte die door maatwerk perfect bij uw tuin en woning past? MB Veranda is dé specialist in Nederland die extra aandacht besteedt aan uw wensen en eisen.

Ontdek ons assortiment tuinkamers

Tuinkamers aan huis

Een tuinkamer aan huis is een gigantische vergroting van uw woongeluk. Een gloednieuwe buitenruimte die toch beschutting biedt. Een luxe uitstraling waar u optimaal van geniet.

Tuinkamers glas

Stelt u het zich eens voor, een tuinkamer van glas. De heerlijke buitenwereld ervaart u optimaal in uw eigen luxe glazen tuinkamer. Bekijk de opties en mogelijkheden.

Tuinkamers met glazen schuifwanden

U kunt ervoor kiezen om de tuinkamer af te sluiten en optioneel weer te openen met glazen schuifwanden. Kies uw stijl en ontwerp uw tuinkamer met glazen schuifwanden helemaal zelf.

Tuinkamer | Tuinkamers

Aluminium tuinkamers

Of kiest u er liever voor om een aluminium tuinkamer zelf te ontwerpen?Ook dit is mogelijk bij ons! Het uitstekende aluminium is in 4 verschillende kleuren beschikbaar. Ontwerp direct uw eigen aluminium buitenruimte.

Tuinkamers voor restaurants

Een tuinkamer, serre of zelfs een overkapping kan de perfecte manier zijn om uw horecazaak uit te breiden. Uitbreiding helpt u niet alleen om meer bezoekers in uw zaak te ontvangen, maar werkt ook aan de sfeer en beleving van uw zaak.

Optimale service en doordacht advies

Juist omdat MB Veranda wil dat u de juiste keuze maakt, voorzien wij u van doordacht advies en luisteren we goed naar uw persoonlijke wensen. Met onze gratis meetservice, ondersteuning in het ontwerp, professionele tips en natuurlijk technisch inzicht kunt u de perfecte tuinkamer kopen en laten plaatsen. Wij zorgen dat uw tuinkamer als bouwpakket wordt thuisbezorgd. Gratis! Met de duidelijke handleiding en dankzij zorgvuldige pre-montage kunt u zelf monteren en installeren. Wilt u liever hulp om uw tuinkamer qua montage en aanbouw optimaal te plaatsen? Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden. Doordat wij de productie, assemblage, logistiek en installatie in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en biedt MB Veranda transparante en lage prijzen.

Tuinkamers en andere aluminium oplossingen

Profiteer optimaal van een tuinkamer met transparante prijs. Onze flexibele service geeft u de mogelijkheid om het hele proces van een tuinkamer samenstellen en laten plaatsen snel te laten realiseren. Wij leveren overal in Nederland, van Almere tot Zwolle. Uw tuinkamer wordt dankzij zorgvuldige pre-montage door onze goed opgeleide medewerkers in slechts één dag geïnstalleerd.

Tijdens de productie wordt in onze eigen fabriek uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. Zo gebruiken we bij MB Veranda bijvoorbeeld aluminium van het type T6-6063, dat garant staat voor een lange levensduur, beter bestand is tegen UV-straling, weer en wind. In combinatie met het geharde, gelaagde glas en de dakplaten van hoogwaardig polycarbonaat kunt u rekenen op een zeer hoge kwaliteit van onze constructies. Door de uitzonderlijke stevigheid van onze staanders hebben de daken een capaciteit van maar liefst 80 kilo per m².

Terrasoverkappingen en carports, veranda en tuinkamers

Wij beschikken over een eigen fabriek, distributiecentrum met experts in assemblage, logistieke alleskunners en uitstekend opgeleide en ervaren medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat flexibel, snel en slim te schakelen.

Vraag snel vrijblijvend uw offerte aan en maak gebruik van het hoge kennisniveau van onze medewerkers. Ondersteuning en doordacht advies tijdens de meet- en ontwerp fase, technisch inzicht en vriendelijke service.

Tuinkamer | Tuinkamers

Bezoek de showroom en laat u inspireren met onze tuinkamer modellen

Wij begrijpen dat u wellicht eerst zelf wilt zien hoe een tuinkamer er uit ziet. Daarom bent u van harte welkom in onze showrooms. Wij hebben twee locaties, in Eindhoven en Deventer. Hier kunt u onze diverse producten voor in de tuin met uw eigen ogen komen bekijken. Indien u meer informatie wenst, kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard staan uw wensen centraal bij het bouwen van een tuinkamer en kan alles op maat gemaakt worden.

Tuinkamer kopen

Voordat u overgaat tot bestelling, wilt u uiteraard weten hoeveel een tuinkamer gaat kosten. Dit is vooraf niet met zekerheid zeggen, daar wij altijd maatwerk leveren en dus de prijs per bestelling verschilt. Wij maken graag een offerte voor u op maat, zodat u een passende prijs ontvangt voor uw maatwerk tuinkamer. Bij ons koopt u in ieder geval altijd een product dat perfect op maat is, zonder hier een meerprijs voor te betalen. Indien u een bestaand project aanschaft en deze ingekort moet worden op breedte of diepte, is dat uiteraard mogelijk.

Tuinkamer | Tuinkamers

Persoonlijke service

van MB Veranda

Wij staan voor u klaar op het gebied van bouwwerken voor in de tuin. Doordat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van verkoop, constructie en productie van aluminium profielen, realiseren wij een kwalitatief duurzaam en hoogwaardig product voor u. Ons bedrijf bestaat sinds 2008, toen hebben de initiatiefnemers de eerste veranda’s geplaatst. Dit was nog voor eigen gebruik en relaties. Vervolgens hebben wij jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen gedaan, zodat we een systeem op de markt konden brengen dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook innovatief.


Ondanks dat wij al zo lang bezig zijn met het neerzetten van goede artikelen, blijven wij altijd bezig met verbeteren en innoveren. Het is namelijk ons doel om de beste producten te produceren, met een kwaliteit waar niet aan te tippen is. Ons gehele assortiment is op maat te maken. Naast tuinkamers produceren wij ook schuifwanden, veranda’s, pergola’s, carports en lamellendaken.

Bestel een tuinkamer aan huis bij MB Veranda

Indien u een tuinkamer aan huis wilt bestellen, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten, moet u bij MB Veranda zijn. Neem vandaag nog contact op, zodat wij met u de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken. Weet u nog niet zeker wat u precies wilt? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee.

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor tuinkamers?

Nee, voor het plaatsen van tuinkamers is vaak geen vergunning nodig, zolang de tuinkamer aan de achterzijde van uw woning geplaatst wordt. Bekijk wel de informatie vanuit uw gemeente over hoe ver uw tuinkamer mag uitsteken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op dan helpen we u direct verder.

Zijn tuinkamers zelf te monteren of hebben jullie een montage service?

De keuze is aan u. U kunt ervoor kiezen om een bouwpakket bij ons aan te schaffen. Met onze onderdelen en duidelijke uitleg kunt u zelf een overkapping monteren. Wij adviseren echter gebruik te maken van onze professionele montageservice. Onze vakkundige collega’s hebben uw tuinkamer binnen 1 dag perfect voor u gemonteerd.

Wat is de levertijd van tuinkamers?

Doordat wij volledig met eigen merk en productie werken houden we de levertijden kort. Gezien het maatwerk en de beste kwaliteit geven we na akkoord de levertijd van uw tuinkamer aan huis.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

085 – 01 87 567

Winkelwagen