De perfecte tuinkamer op maat kopen

Wanneer u een tuinkamer wilt kopen om nóg comfortabeler in uw eigen tuin te zitten, kiest u natuurlijk niet zomaar voor de eerste de beste tuinkamer. Of u voor vrijstaand kiest of toch liever voor een tuinkamer aan huis, dat is het eerste waarover u na moet denken. Hoe groot wordt de tuinkamer, waar wilt u deze plaatsen? Gaat u voor een standaard maat, of kiest u juist voor een tuinkamer die door maatwerk perfect bij uw tuin en woning past? MB Veranda is dé specialist in Nederland die extra aandacht besteedt aan uw wensen en eisen. Onze goed opgeleide medewerkers gebruiken hun kennis en ervaring om u te ondersteunen in iedere fase van het kopen van een tuinkamer op maat. Prijzen zijn bij ons transparant en scherp, omdat wij u een totaalpakket aanbieden.

Wist je dat een tuinkamer bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een tuinkamer bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

80%
Tuinkamer Rotterdam
GLAS HELDER
GLAS OPAAL
POLY OPAAL
POLY HELDER
Lichtdoorlating

88%

63%

55%

70%

Energiedoorlating

85ÔĽŅ%

52%

54%

62%

Geluidsdemping

36 dB

36 dB

21 dB

21 dB

Dikte

8,76 mm

8,76 mm

16 mm

16 mm

Vuil zichtbaar

Ja

Minimaal

Redelijk

Minimaal

Tuinkamer Eindhoven

Zo kunt u uw

tuinkamer kopen

Wilt u uw tuin optimaal gebruiken en hiervoor een tuinkamer kopen? MB Veranda kan dit voor u realiseren. Een tuinkamer is een veranda die voor- en zijwanden heeft. U kunt hier het hele jaar gebruik van maken, waardoor u ook in de winter of op dagen met slecht weer van uw tuin kunt genieten.

Wij kunnen een innovatieve tuinkamer voor u ontwerpen en bouwen. Het is onze specialiteit om uw wensen werkelijkheid te maken, door maatwerk. Dit geldt voor vrijwel ons hele assortiment, dus ook de tuinkamers. Als u er over denkt om een tuinkamer te kopen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij gaan graag met u in gesprek bij een goede kop koffie.

Waanzinnige voordelen met een tuinkamer

Tuinkamer kopen bij MB Veranda

  • Met montage, inclusief plaatsen
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms

Ontdek ons assortiment en kies uw tuinkamer

Tuinkamer aan huis

Een tuinkamer aan huis is een gigantische vergroting van uw woongeluk. Een gloednieuwe buitenruimte die toch beschutting biedt. Een luxe uitstraling waar u optimaal kunt genieten.

Tuinkamer glas

Stelt u het zich eens voor, een tuinkamer van glas. De heerlijke buitenwereld ervaart u optimaal in uw eigen luxe tuinkamer van glas. Bekijk de opties en mogelijkheden.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

U kunt ervoor kiezen om de tuinkamer af te sluiten en optioneel weer te openen met glazen schuifwanden. Kies uw stijl en ontwerp uw tuinkamer met glazen schuifwanden helemaal zelf.

> Lees meer

Aluminium tuinkamer

Naast een glazen tuinkamer kunt u er bij ons voor kiezen om een aluminium tuinkamer te ontwerpen. Het uitstekende aluminium is in vele kleuren beschikbaar. Ontwerp direct uw eigen aluminium tuinkamer.

Tuinkamer restaurant

Een tuinkamer, serre of zelfs een overkapping kan de perfecte manier zijn om uw horecazaak uit te breiden. Uitbreiding helpt u niet alleen om meer bezoekers in uw zaak te ontvangen, maar werkt ook aan de sfeer en beleving van uw zaak.

> Lees meer

Optimale service en doordacht advies

Juist omdat MB Veranda wil dat u de juiste keuze maakt, voorzien wij u van doordacht advies en luisteren we goed naar uw persoonlijke wensen. Met onze gratis meetservice, ondersteuning in het ontwerp, professionele tips en natuurlijk technisch inzicht kunt u de perfecte tuinkamer kopen en laten plaatsen. Wij zorgen dat uw tuinkamer als bouwpakket wordt thuisbezorgd. Gratis! Met de duidelijke handleiding en dankzij zorgvuldige pre-montage kunt u zelf monteren en installeren. Wilt u liever hulp om uw tuinkamer qua montage en aanbouw optimaal te plaatsen? Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden. Doordat wij de productie, assemblage, logistiek en installatie in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en biedt MB Veranda transparante en lage prijzen.

Uw tuinkamer en andere aluminium oplossingen

Profiteer optimaal van een tuinkamer met transparante prijs. Onze flexibele service geeft u de mogelijkheid om het hele proces van een tuinkamer samenstellen en laten plaatsen snel te laten realiseren. Wij leveren overal in Nederland, van Almere tot Zwolle. Uw tuinkamer wordt dankzij zorgvuldige pre-montage door onze goed opgeleide medewerkers in slechts √©√©n dag ge√Įnstalleerd. Tijdens de productie wordt in onze eigen fabriek uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. Zo gebruiken we bij MB Veranda bijvoorbeeld aluminium van het type T6-6063, dat garant staat voor een lange levensduur, beter bestand is tegen UV-straling, weer en wind. In combinatie met het geharde, gelaagde glas en de dakplaten van hoogwaardig polycarbonaat kunt u rekenen op een zeer hoge kwaliteit van onze constructies. Door de uitzonderlijke stevigheid van onze staanders hebben de daken een capaciteit van maar liefst 80 kilo per vierkante meter.

Terrasoverkappingen en carports, veranda en tuinkamer

Omdat MB Veranda beschikt over een eigen fabriek, distributiecentrum met experts in assemblage, logistieke alleskunners en uitstekend opgeleide, ervaren medewerkers zijn wij in staat flexibel, snel en slim te schakelen. Vraag snel vrijblijvend uw offerte aan en maak gebruik van het hoge kennisniveau van onze medewerkers. Ondersteuning en doordacht advies tijdens de meet- en ontwerp fase, technisch inzicht en vriendelijke service. Genieten van uw tuin wordt wel heel comfortabel met de terrasoverkappingen, carports, veranda’s, serres, pergola’s, lamellendaken en schuifwanden van MB Veranda. Iedere tuinkamer is bij ons volledig maatwerk.

Tuinkamer kopen 1

Bezoek de showroom en laat u inspireren met onze tuinkamer modellen

Wij begrijpen dat u wellicht eerst zelf wilt zien hoe een tuinkamer er uit ziet. Daarom bent u van harte welkom in onze showrooms. Wij hebben twee locaties, in Eindhoven en Deventer. Hier kunt u onze diverse producten voor in de tuin met uw eigen ogen komen bekijken. Indien u meer informatie wenst, kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard staan uw wensen centraal bij het bouwen van een tuinkamer en kan alles op maat gemaakt worden.

Tuinkamer kopen

Voordat u overgaat tot bestelling, wilt u uiteraard weten hoeveel een tuinkamer gaat kosten. Dit kunnen wij zo vooraf niet met zekerheid zeggen, daar wij altijd maatwerk leveren en dus de prijs per bestelling verschilt. Wij maken bij MB Veranda graag een offerte voor u op maat, zodat u een passende prijs krijgt voor uw maatwerk tuinkamer.


Bij ons koopt u in ieder geval altijd een product dat perfect op maat is, zonder hier een meerprijs voor te betalen. Indien u een bestaand project aanschaft en deze ingekort moet worden op breedte of diepte, is dat uiteraard mogelijk. Bij ons koopt u een tuinkamer zodat u optimaal gebruik kunt maken van elk stukje tuin.

Tuinkamer

Persoonlijke service

van MB Veranda

Wij staan voor u klaar op het gebied van bouwwerken voor in de tuin. Doordat wij gespecialiseerd zijn op het gebied van verkoop, constructie en productie van aluminium profielen, kunnen wij een kwalitatief goed product voor u realiseren. Ons bedrijf bestaat sinds 2008, toen hebben de initiatiefnemers de eerste veranda’s geplaatst. Dit was nog voor eigen gebruik en relaties. Vervolgens hebben wij jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen gedaan, zodat we een systeem op de markt konden brengen dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook innovatief.


Ondanks dat wij al zo lang bezig zijn met goede artikelen neerzetten, zijn wij nog altijd bezig met verbeteren en innoveren. Het is namelijk ons doel om de beste producten mogelijk neer te zetten, met een kwaliteit waar niet aan te tippen is. Ons gehele assortiment is op maat te maken. Naast tuinkamers, kunt u ook bij ons terecht voor schuifwanden, veranda’s, pergola’s, carports en lamellendaken.

Bestel een tuinkamer bij MB Veranda

Indien u een tuinkamer wilt bestellen, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten, moet u bij MB Veranda zijn. Neem vandaag nog contact op, zodat wij met u de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken. Weet u nog niet zeker wat u precies wilt? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.


Winkelwagen
Scroll naar boven