Maak uw tuin af met een pergola overkapping...

Bij MB Veranda maken we het u gemakkelijk om uw pergola volledig op maat zelf samen te stellen. Wanneer u een pergola wilt laten plaatsen, is het vanzelfsprekend belangrijk dat deze past bij de uitstraling van uw woning en tuin. Daarom is een pergola bestellen niet iets dat zonder een zorgvuldige voorbereiding gebeurt. Wij helpen u met professioneel advies, bruikbare tips, een gratis meetservice, begeleiding en advies tijdens de ontwerpfase en natuurlijk de bezorging en montage. Uw pergola bouwpakket wordt thuisbezorgd door MB Veranda, volledig gratis. Het installeren wordt door pre-montage en een zeer duidelijke handleiding eenvoudig gemaakt en wanneer u hulp nodig heeft kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Voor ons is iedere pergola maatwerk en wij luisteren dan ook aandachtig naar al uw persoonlijke eisen en wensen. Als marktleider in Nederland van aluminium oplossingen in en om de tuin leveren wij overal in Nederland, van Almere tot Zwolle. 

Wist je dat een pergola bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

85%

Comfort

90%

Tuin tijd in de winter

60%

Waarde huis

65%
Pergola
Pergola

De perfecte pergola samenstellen

Het maakt niet uit of u een pergola als aanbouw aan huis wilt, of liever een pergola die vrijstaand in uw achtertuin staat. Bij MB Veranda kunt u aan de hand van uw eigen inzicht de perfecte pergola samenstellen. Onze vriendelijke, ervaren en goed opgeleide medewerkers voorzien u natuurlijk van doordacht advies op maat en ondersteunen u tijdens iedere fase van het proces. Wanneer u zorgvuldig hebt nagedacht over wat u precies wilt en het ontwerp heeft voltooid, wordt uw pergola als bouwpakket thuisbezorgd. U kunt deze zelf monteren, maar wanneer u dit liever wilt zorgen wij dat uw pergola qua montage in één dag geplaatst wordt. 

Een fijne beschutte plek

Een overkapping geeft je natuurlijk ook een mooie beschutte plek. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Je privacy is wat beter beschermd, en het levert ook meteen een knus gevoel op. Zeker wanneer je in een drukke woonwijk woont is dit ideaal. Inkijk is niet langer een van je zorgen. Zit je lekker beschut maar heb je eigenlijk toch wel wat behoefte aan de zon? Ook geen enkel probleem. Met ons harmonicadoek op maat kun je deze gewoon (deels) open zetten, zodat de zonnestralen toch naar binnen kunnen. Je kunt er alle kanten mee op.

Topkwaliteit scherp geprijsd

Voor een pergola met aantrekkelijke prijzen bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Met onze eigen fabriek, een distributiecentrum waar premontage en assemblage in goede handen zijn en een uitstekende transportafdeling voor flexibele logistiek, zijn wij in staat snel te schakelen en topservice te bieden. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, kunt u optimaal profiteren van een pergola met een prijs die zowel scherp als transparant is. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen. Voor iedere pergola is het aluminium dat wij gebruiken van het type T6-6063. Deze variant zorgt voor een lange levensduur, uitstekende bescherming tegen UV-straling en uw pergola is bestand tegen weersomstandigheden zoals hagel, regen en wind. Ook het geharde glas en het polycarbonaat dat wij gebruiken garandeert overkappingen en pergola’s van topkwaliteit. 

Van pergola tot serre

Zoals u weet kunt u bij MB Veranda meer dan alleen een pergola op maat kopen. Met onze gratis meetservice en professionele ondersteuning in het ontwerpen van tuin- en woningoplossingen kunt u bij ons terecht voor scherp geprijsde serre’s, carports, terrasoverkappingen en allerlei andere uitbreidingen. Niet voor niets zijn wij in Nederland marktleider van aluminium oplossingen in en om de tuin. Geniet nóg meer van uw eigen achtertuin met een comfortabele pergola of terrasoverkapping. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij één van onze vriendelijke en ervaren medewerkers. Voor u het weet kunt u gewoon in de tuin blijven zitten tijdens dat zomerse buitje. 

Maak je tuin compleet

Met een veranda of overkapping zorgt u ervoor dat uw tuin optimaal benut kan worden. Uw tuin wordt op deze manier een verlenging van uw huis, waardoor u veel langer kunt genieten van uw tuin en vaker buiten kunt zitten.

Geniet van de zon

Met een overkapping kunt u de zonwering wanneer u maar wil inklappen, of juist weer uitklappen. Zo kunt u er altijd zelf voor kiezen of u in de schaduw of in de zon zit. Ideaal!

Maak meer gebruik van uw tuin

U verlengt met een veranda of overkapping dus uw huis, waardoor u meer tijd in de tuin kunt doorbrengen. Overdag kunt u lekker koel zitten, zonder dat u binnen hoeft te blijven. In de avond kunt u juist langer buiten blijven zitten. Zelfs wanneer het regent kunt u nog lekker genieten van de buitenlucht.

Pergola antraciet

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen