fbpx

Maak je tuin af met een pergola overkapping


Wanneer mensen denken aan een pergola overkapping, denken ze al snel aan het weren van de zon. Natuurlijk is dat een functie van zo’n overkapping, maar niet de enige. Je creëert er ook een beschutte plek mee en hij is waterdicht. Zit je heerlijk in de tuin te genieten maar gaat het plotseling regenen? Dan kun je simpelweg de overkapping uitschuiven. Je hoeft dus niet alles snel naar binnen te halen en kunt gewoon in de buitenlucht blijven genieten.

Wist je dat een pergola bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

85%

Comfort

90%

Tuin tijd in de winter

60%

Waarde huis

65%
Pergola
Pergola

Pergola overkapping kopen

Met een pergola overkapping kun je altijd heerlijk genieten in je tuin. Niet alleen wanneer de zon schijnt, ook wanneer het regent zit je met zo’n overkapping altijd goed. Een pergola overkapping is de ideale plek in je tuin om te zitten, relaxen, lezen of te eten. Niet alleen voor jezelf, maar ook wanneer je met vrienden of familie bent. Met de pergola overkappingen van MB Veranda maak je jouw tuin helemaal compleet! Bekijk de overkappingen in de webshop van MB Veranda en plaats een bestelling in de webshop.

Een fijne beschutte plek

Een overkapping geeft je natuurlijk ook een mooie beschutte plek. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Je privacy is wat beter beschermd, en het levert ook meteen een knus gevoel op. Zeker wanneer je in een drukke woonwijk woont is dit ideaal. Inkijk is niet langer een van je zorgen. Zit je lekker beschut maar heb je eigenlijk toch wel wat behoefte aan de zon? Ook geen enkel probleem. Met ons harmonicadoek op maat kun je deze gewoon (deels) open zetten, zodat de zonnestralen toch naar binnen kunnen. Je kunt er alle kanten mee op.

Kies uw ideale pergola overkapping

Uiteraard heb je vele opties wanneer het gaat om een pergola tuin. Een pergola zonwering kan helemaal op maat worden gemaakt, volledig aangepast naar jouw wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten hout. Je kunt voor geïmpregneerd Europees vurenhout gaan, of juist voor kwaliteit Douglas hout. Ook kun je ervoor kiezen om het gedroogd of antraciet gespoten te laten leveren. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie hierover. Ook de afmetingen zijn natuurlijk volledig door jou te bepalen. Vrijwel alles is hierbij mogelijk. Tot slot bieden we je de keuze uit verschillende harmonicadoeken. Elke soort doek heeft zo zijn eigen voordelen, en uiteraard zijn eigen uitstraling. Een van onze medewerkers helpt je graag verder bij het samenstellen van de ideale overkapping voor jouw tuin.

Een overkapping van

MB Veranda

Bij MB Veranda zorgen we er graag voor dat mensen optimaal gebruik maken van hun tuin. Om dat te bewerkstelligen maken wij onze veranda’s helemaal op maat, en volledig naar uw wensen. Ideaal, toch?

We hebben een aantal standaard veranda’s en overkappingen, die we op maat kunnen aanpassen zodat ze perfect passen in jouw tuin. Deze zijn gemaakt van aluminium en eventueel te voorzien van zonwering. U betaalt geen meerprijs voor het op maat laten maken van de standaard veranda. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor een veranda of overkapping die volledig naar uw wensen wordt samengesteld.

Maak je tuin compleet

Met een veranda of overkapping zorgt u ervoor dat uw tuin optimaal benut kan worden. Uw tuin wordt op deze manier een verlenging van uw huis, waardoor u veel langer kunt genieten van uw tuin en vaker buiten kunt zitten.

Geniet van de zon

Met een overkapping kunt u de zonwering wanneer u maar wil inklappen, of juist weer uitklappen. Zo kunt u er altijd zelf voor kiezen of u in de schaduw of in de zon zit. Ideaal!

Maak meer gebruik van uw tuin

U verlengt met een veranda of overkapping dus uw huis, waardoor u meer tijd in de tuin kunt doorbrengen. Overdag kunt u lekker koel zitten, zonder dat u binnen hoeft te blijven. In de avond kunt u juist langer buiten blijven zitten. Zelfs wanneer het regent kunt u nog lekker genieten van de buitenlucht.

Pergola antraciet

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top