Cube veranda aanschaffen voor een stijlvolle zitplek

Transformeer uw buitenruimte tot een oase van rust met een op maat gemaakte Cube veranda van MB. Onze Cube veranda’s zijn de perfecte aanvulling op uw woning. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van de dynamiek van de natuur.

Onze Cube veranda’s worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een terrasoverkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Een Cube veranda van MB Veranda ‚Äď maatwerk voor kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en kwalitatieve Cube veranda bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Bij MB Veranda hebben wij jarenlange ervaringen met de ontwikkeling en constructie van stijlvolle en betaalbare veranda’s. Wij leggen de focus op een duurzame insteek en praktische uitvoerbaarheid waardoor we toonaangevend zijn in de ontwikkeling van onze Cube veranda’s.

Zoekt u een duurzame investering voor uw woning? Dan is de Cube veranda van MB Veranda de ideale keuze. Wanneer u voor een Cube veranda kiest bent u verzekerd van een stijlvolle aanvulling aan uw woning en tuin. Wij leveren zowel maatwerk als standaarduitvoeringen welke beiden gemakkelijk via onze website aan te vragen zijn. Wat uw smaak ook is, de specialisten van MB Veranda staan u graag te woord.

Doordat MB Veranda de productie, assemblage, verkoop én logistiek in eigen beheer heeft, kunnen wij de lijnen kort houden en snel schakelen. Wij maken gebruik van hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van hoge kwaliteit. Onze Cube veranda’s beschikken over een CE-markering en TÜV certificering, wat betekent dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Door de stevigheid en kwaliteit van de materialen die we gebruiken kunnen onze sterke constructies maar liefst 80 kilo per vierkante meter dragen. Omdat MB Veranda kiest voor T6-6063 aluminium, is ieder product dat wij leveren uitstekend bestand tegen vocht, weersomstandigheden en de invloeden van UV-straling. Met een zeer lange levensduur kunt u erop rekenen dat uw Cube veranda lang mee gaat en zijn uitstraling blijft behouden.

Kenmerken Cube veranda

ROBUUST

Dikke aluminium staanders van 25×19 cm.

STRAK

Geen zichtbare dakhelling.

MINIMALISTISCH

Gemonteerd op slechts 2 palen.

VEILIG

Dakglas gemaakt van 552 gelaagd glas.

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in antraciet of zwart.

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Wist u dat een Cube veranda bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een Cube veranda bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
MB Veranda weer een plaatje afgeleverd in Almere

Cube veranda kopen bij MB Veranda

Een Cube veranda biedt vele voordelen van uitstraling tot kwaliteit. Onze Cube’s zijn enorm divers en toepasbaar op nagenoeg elke soort woning. Een greep van de voordelen leest u hier:

  • Extra comfort aan huis of in de tuin
  • Een hogere waarde van uw woning
  • Extra genot gedurende alle seizoenen
  • Robuust en kwalitatief design
  • 5 jaar garantie
  • Eenvoudig uit te breiden met verschillende accessoires
  • Volledig op maat te maken
Cube veranda in Tilburg

Cube veranda aan huis

Bij MB Veranda kunt u kiezen voor een Cube veranda aan huis. Met een Cube veranda aan huis kunt u deze loze ruimte sfeervol en stijlvol maken. Met deze optie kiest u voor gemak en een enorm comfortabele zitplek die enorm dynamisch is. Breidt u de Cube veranda uit met glazen schuifwanden, dan kunt u zowel in de zomer als ’s winters genieten van een fijne leefomgeving en een sfeervolle ruimte. De Cube veranda aan huis geeft u optimale flexibiliteit.

Vrijstaande Cube veranda

Een vrijstaande Cube veranda is een overkapping die niet vastzit aan een woning, garagemuur of tuinmuur. De overkapping staat volledig los en is een schitterende manier om een stuk tuin sfeervol in te richten. Kies de kleuren die u wenst en vul de vrijstaande Cube veranda aan met diverse opties zodat uw gewenste creatie gerealiseerd kan worden. Een vrijstaande Cube veranda komt vooral in de zomer tot zijn recht. Wanneer de dagen warmer worden maar de wind toch verfrissend is, is de Cube veranda dé plek om te genieten van het fijne weer.

Veelgestelde vragen over Cube veranda’s


Wat kost een Cube veranda?

De kosten van een veranda kunnen verschillend uitkomen. Het ligt volledig aan uw smaak, kleurkeuze en de opties die u kiest. Via onze website kunt u gemakkelijk een Cube veranda samenstellen en ontvangt u direct de prijs. Bekijk onze modellen online of kom langs in één van de showrooms en stel onze vakkundige collega’s uw wensen en vragen voor.

Is een Cube veranda een bijgebouw?

Ja, wanneer u een Cube veranda door ons laat plaatsen telt dit mee als bijgebouw. Het voordeel hiervan? Uw buitenruimte wordt stijlvoller en u heeft meer plaats voor comfort en ontspanning. Daarnaast is het een ideale investering die de waarde van uw woning altijd ten goede komt. Met een gedegen constructie en kwalitatieve materialen weet u zeker dat een Cube veranda ook in de toekomst dezelfde uitstraling blijft houden.

Heb ik een vergunning nodig voor een Cube veranda?

Nee, voor een Cube veranda in uw achtertuin heeft u geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping plaatsen aan uw voorzijde van uw woning zoals een carport? Dan heeft u vaak wel een vergunning nodig. Vraag hiervoor meer informatie aan bij uw gemeente.

Telefoonnummer


Winkelwagen