Levering

Doordat MB Veranda een groothandel is in aluminium profielen, lijsten en onderdelen, kunnen we nagenoeg alle overkappingen, veranda’s en tuinkamers uit eigen voorraad leveren.

Onze producten worden zowel als maatwerk en als standaard maten verkocht, hierdoor hanteren wij verschillende levertijden.

Wanneer u kiest voor montage door MB Veranda wordt de levering gepland op de dag van plaatsing. De montage datum wordt in overleg met u bepaald, maar is uiteraard sterk afhankelijk van de planning van ons montage team.

Levertijden

standaard maten

Wanneer u een bouwpakket bestelt in de standaard maten, is deze in de meeste gevallen binnen een week gereed voor afhaling of bezorging.

Uitgezonderd zijn bestellingen met glazen daken of wanden.

Wij brengen geen kosten in rekening voor de verzending van standaard bouwpakketten.

Levertijden

maatwerk

Wanneer u een maatwerk bouwpakket bestelt, is deze in de meeste gevallen binnen twee weken gereed voor afhaling of bezorging.

Uitgezonderd zijn bestellingen met glazen daken of wanden.

Wij brengen geen kosten in rekening voor de verzending van maatwerk bouwpakketten.

Verzendkosten

Verzending via pakketvervoerder naar Nederland en België is gratis.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen kosten verbonden zijn aan het transport van goederen, echter nemen wij deze voor onze rekening. Wij kunnen deze kosten laag houden doordat we samenwerkingen hebben met vervoerders en gebruik maken van volume tarieven.

Bestellingen die niet via pakketdienst verzonden kunnen worden, worden alleen gratis thuisbezorgd bij een orderwaarde boven de 500 euro.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze leveringsvoorwaarden? Neem gelijk contact op met één van onze medewerkers via telefoon, E-mail of het contactformulier hieronder.

Onze showrooms

Ambachtsweg 12, Eindhoven

Hunneperkade 8, Deventer

Stadtforst 3, Rheine (DE)

Bekijk alle locaties

Bel ons

Neem contact op

Klantenservice

Vragen over de levering?

Heeft u vragen over de levering van uw terrasoverkapping?

Levering 1
Winkelwagen