Overkapping kopen voor een heerlijke zitplek

Een terrasoverkapping aan huis bestellen geeft u de mogelijkheid om óók tijdens dat zomerse buitje lekker in de tuin te blijven zitten. Achter de wolken schijnt de zon, dus een overkapping laten plaatsen staat garant voor talloze uren extra plezier en genieten van uw tuin. Of u nu kiest voor een terrasoverkapping aanbouw of vrijstaand, bij MB Veranda is iedere overkapping maatwerk! Wij helpen u met onze gratis meetservice en professionele begeleiding in het samenstellen en ontwerpen van uw terrasoverkapping. Iedere overkapping wordt gratis thuisbezorgd, na zorgvuldig te worden geproduceerd om perfect bij uw woning en in uw tuin te passen. Op die manier kunt u dus een unieke terrasoverkapping kopen voor een prijs die zowel laag als transparant is.

Wist u dat een overkapping bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Overkapping kopen 1

Onze terrasoverkappingen worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een terrasoverkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Een terrasoverkapping van MB Veranda – maatwerk voor kwaliteit


Doordat MB Veranda de productie, assemblage, verkoop én logistiek in eigen beheer heeft, kunnen wij de lijnen kort houden en snel schakelen. Wij maken gebruik van hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van hoge kwaliteit. Onze terrasoverkappingen beschikken over een CE-markering, wat betekent dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Door de stevigheid en kwaliteit van de materialen die we gebruiken kunnen onze sterke constructies maar liefst 80 kilo per vierkante meter dragen. Omdat MB Veranda koos voor T6-6063 aluminium is ieder product dat wij leveren uitstekend bestand tegen vocht, weersomstandigheden en de invloeden van UV-straling. Met een zeer lange levensduur kunt u erop rekenen dat uw zelf samengestelde terrasoverkapping qua prijs-kwaliteit verhouding uitstekend in orde is. 

Zelf voordelig samenstellen

Het samenstellen van uw eigen overkapping voor een prijs die laag en transparant is, geeft u de mogelijkheid om een terrasoverkapping te kopen die helemaal voldoet aan uw persoonlijke eisen en wensen. Zo is een terrasoverkapping bouwpakket van aluminium veel meer dan alleen een overkapping. Door optionele glazen wanden en schuifdeuren toe te voegen kunt u uw eigen serre samenstellen en bouwen. Omdat wij tijdens het productieproces het nodige voorwerk doen qua assemblage, is uw terrasoverkapping qua montage eenvoudig zelf te installeren. Heeft u liever wat ondersteuning, dan kunnen de vriendelijke en ervaren medewerkers van MB Veranda u helpen. U kunt uw terrasoverkapping laten plaatsen door onze goed opgeleide mensen, die in één dag klaar zullen zijn. Ieder onderdeel zal perfect passen bij uw woning en uw tuin, vanwege het feit dat elke overkapping maatwerk is bij MB Veranda. Toegespitst op uw persoonlijke voorkeur en de uitstraling van uw tuin.

Zonwering

Terrasoverkapping kopen bij MB Veranda

  • Inclusief montage optioneel
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms
Veranda

Terrasoverkapping

in de tuin

Als u kiest voor een terrasoverkapping, wordt uw terras overdekt. Hierdoor kunt u altijd fijn op uw terras zitten. Buiten enkel de overkapping, zijn er nog meer opties rondom de aanschaf van een terrasoverkapping. Wat denkt u bijvoorbeeld van een terrasoverkapping met lamellendak, of glazen wanden rondom de overkapping zodat het een tuinkamer wordt?

Doordat er zoveel opties zijn rondom de terrasoverkapping, kunt u dit precies zo maken zoals u dat wenst. Bij ons kunt u kiezen uit de kleuren zwart, crème of antraciet voor de terrasoverkapping. Uiteraard zijn bepaalde opties, zoals het lamellen dak en wanden later nog toe te voegen. Indien u meer informatie wenst over hoe dit werkt, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Materialen van de terrasoverkapping

Al onze producten, dus ook de terrasoverkapping, wordt gemaakt van een frame van aluminium. Dit materiaal heeft een lange levensduur en daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam. Voor het frame gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een zeer sterke soort aluminium, daar het een gegoten aluminiumlegering heeft. Deze soort aluminium wordt ook veel in de ruimtevaart gebruikt.

Doordat wij garanderen dat dit zeer sterke types aluminium zijn, geven wij u 5 jaar garantie op de constructie. Alles wordt gemaakt binnen onze eigen productie en draagt ons eigen merk.


Kosten van een terrasoverkapping

Bent u benieuwd naar de kosten van een terrasoverkapping? Dan adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij hebben standaard projecten, alleen deze kunnen zeer eenvoudig aangepast worden op de afmetingen van uw huis en tuin. Daarom leveren wij altijd maatwerk, waardoor de prijs af kan wijken van andere projecten. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij een offerte voor u op kunnen stellen.

Al snel van uw nieuwe terrasoverkapping op maat genieten

Lang wachten is dus niet nodig, wanneer u een overkapping wilt kopen of bestellen. MB Veranda staat garant voor optimale service, professioneel advies en bruikbare tips, een gratis meetservice en eenvoudig te monteren oplossingen. Wij zijn niet voor niets marktleider in Nederland, wanneer het aankomt op aluminium overkappingen, carports, serres, pergola’s, veranda’s, etcetera. U kunt overal in Nederland uw terrasoverkapping bestellen en laten plaatsen, van Almere tot Zwijndrecht. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij één van onze uitstekend opgeleide medewerkers, of maak een afspraak om met eigen ogen te komen kijken naar de producten in onze showroom. 

Terrasoverkapping laten plaatsen

Het is uiteraard mogelijk dat u de terrasoverkapping door ons laat plaatsen. Onze vakmensen staan voor u klaar om de terrasoverkapping te plaatsen. Wij leveren uitstekende service, en u weet zeker dat uw nieuwe overkapping op de juiste manier geplaatst wordt. U kunt er dan optimaal van genieten, zonder dat u ook maar één vinger hoeft uit te steken.

De terrasoverkapping zelf plaatsen

Wilt u liever op de kosten besparen? Dan kunt u er voor kiezen om de overkapping zelf te plaatsen. Wij komen de nieuwe overkapping bij u leveren als een bouwpakket, die u zelf in elkaar moet zetten. Om dit proces wat gemakkelijker te maken, hebben wij op onze website een handleiding staan hoe u dit het beste kunt doen.

Overkapping kopen 2

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een terrasoverkapping bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top