fbpx

Glazen schuifwand kopen?

Dankzij een overkapping of veranda kun je extra genieten van je tuin. Met een glazen schuifwand geniet je er nóg langer van. Je kunt glazen schuifwanden in vrijwel alle veranda’s en overkappingen toepassen, ongeacht van welk materiaal deze zijn. Bij zowel hout, steen als aluminium is dit mogelijk. Een glazen schuifwand overkapping voor de veranda maakt je tuin helemaal compleet. Je kan de wanden eventueel ook nog binnen plaatsen, als afscheiding van een ruimte. Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

We sturen je binnen 24 uur een offerte op maat toe.

Wist je dat schuifwanden bijdragen aan jouw comfort thuis?

Mensen die schuifwanden bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

80%

Tuin tijd in de winter

85%

Waarde huis

55%
Glazen schuifwand kopen 1
Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand maakt je tuin compleet


Een terrasoverkapping is natuurlijk heerlijk, net zoals dat geldt voor een veranda. Tegen regen en zon beschermt dit natuurlijk al voldoende, maar als het echt slechter weer wordt is het ook onder een overkapping niet meer aangenaam. Met een glazen schuifwand kun je dan alsnog van je overkapping genieten. Je kunt de gehele ruimte daarmee namelijk gemakkelijk afsluiten, terwijl je nog steeds kunt genieten van het vrije uitzicht op je tuin.


Zodoende heb je nog steeds steeds het gevoel in de buitenlucht te zijn. Doordat je elk paneel van de glaswand apart van elkaar kunt verschuiven, is de ruimte te allen tijde naar wens in te richten. Misschien wil je gehele ruimte afsluiten, maar het kan ook zomaar zijn dat je een briesje wel lekker vindt. Dit is bijvoorbeeld heerlijk wanneer de zon volop schijnt. Is het toch wat te fris? Dan schuif je de wand eenvoudig weer dicht. Door de veiligheid en comfortabele sfeer zit je er altijd optimaal bij. Het hele jaar door kun je genieten van je tuin. Ideaal!

Verschillende doeleinden

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden

aangeschaft. Wanneer je apart in de tuin een overkapping hebt staan kun

je deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een glazen wand. Dit

maakt de ruimte comfortabeler, en geeft je de mogelijkheid om langer en

vaker te genieten van je tuin. Het is wel altijd belangrijk dat de

glazen wanden worden gefundeerd. Zeker wanneer je ervoor kiest om de

wanden zelf te monteren is het belangrijk om dit in je achterhoofd te

houden. Uiteraard kunnen wij de wanden ook voor je monteren,

en helpen we je anders altijd graag verder met advies.

Investering in de woning

Je kunt de aanschaf van een glazen schuifwand zien als een investering in je woning. Dit soort wanden heeft namelijk ook een isolerende werking voor de overkapping. Hierdoor hoef je veel minder snel en vaak te stoken om een aangename temperatuur te verkrijgen. Zeker wanneer je een oudere woning hebt, die vaak slecht geïsoleerd zijn, gaat er anders veel warme verloren. Door te investeren in een glazen schuifwand bespaar je voor een groot deel op deze kosten. Dit is natuurlijk met name het geval wanneer jouw overkapping een overgangsruimte tussen huis en tuin is. Bovendien is dit ook nog eens goed voor het milieu!

Investeren in een glazen schuifwand van MB Veranda

Vrijwel iedereen vindt het heerlijk om lekker in de tuin te zitten. De buitenlucht en vooral het uitzicht geven je een goed gevoel. Toch maken veel mensen nog geen optimaal gebruik van de tuin. Met het aanschaffen van een tuinkamer of een veranda breng je hier verandering in. Je tuin wordt dan veel meer een verlenging van je gewone huis, waardoor je langer en bovendien veel vaker kunt genieten van de buitenlucht en je tuin. Met glazen schuifwanden profiteer je hier nog meer van. Zo kan je heerlijk genieten van de zon, zelfs wanneer het niet zo warm is. Ook in de regen kan je voortaan heerlijk in de tuin blijven zitten. De overkapping houdt namelijk alles tegen. Je kunt onder alle weersomstandigheden genieten van je overkapping, en daarmee van je tuin. Wie wil dat nou niet?

Tuinkamer

Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je bij MB Veranda graag verder met alles rondom overkappingen en veranda’s. Uiteraard informeren we je graag vrijblijvend over de opties, met een gratis offerte krijg je direct inzicht in jouw mogelijkheden. Wij bezorgen gratis in Nederland en België, en daarnaast in grote delen van Duitsland.

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen
Scroll naar top