Glazen schuifwanden op maat

Dankzij een overkapping of veranda geniet u extra van uw tuin. U kunt deze glazen schuifwanden in vrijwel alle veranda’s en overkappingen toepassen, ongeacht van welk materiaal deze zijn. Bij zowel hout, steen als aluminium is montage mogelijk.

Glazen schuifwanden | MB Veranda

Glazen schuifwanden tegen scherpe prijzen

Als marktleider zijn we bij MB Veranda in staat om glazen schuifwanden voor transparante prijzen in de markt te zetten. Met onze eigen fabriek, waar productie en assemblage plaats vinden, hebben wij een enorm gedeelte van het proces in eigen beheer. Met onze eigen transportafdeling kunnen wij op logistiek gebied bovendien snel schakelen en bieden we dus optimale service.

Glazen schuifwanden worden voorgemonteerd bij u afgeleverd. Zo wordt dus uw aluminium schuifpui thuisbezorgd als bouwpakket. Het is eenvoudig om de montage voor eigen rekening te nemen, met de uitgebreide beschrijving die wij meeleveren. Maar de glazen schuifwanden van aluminium kunnen naar wens ook door onze ervaren en goed opgeleide medewerkers worden gemonteerd. 

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Rob Hagelaar

"Na meerdere bedrijven, 8 weken geleden , ook na aanleiding van de offerte en goede recensies, de showroom in Eindhoven van MB veranda bezocht. Na een goede en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden besloten een inmeting te laten doen. Vervolgens de Verande laten plaatsen. De monteurs waren vriendelijk en het contact met Faruk , eerst via mail , en daarna app was top en voelde als persoonlijk aan. Ook alle ast minute wensen van onze kant werden serieus genomen en gerealiseerd."

Rob Hagelaar

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Paul Schonberger

"Onlangs zelf een houten overkapping gezet en wilde nog een glazen Schuifwand. Super snelle service! Telefonisch contact gehad met Furkan en goed advies gekregen. Via whatsapp filmpjes gekregen wat beste maatvoering zou zijn en ook om idee√ęn op te doen. Snel tot overeenstemming gekomen en een paar dagen later al de glazen schuifwanden vakkundig geplaatst door de monteurs ūüĎĆErg blij met resultaat. Werkplek netjes opgeruimd achtergelaten."

Peter Verhoef

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Quality

Glazen schuifwanden 1

"Wauwwwww wat een topbedrijf MB Veranda, van

offerte traject , ontvangst in Eindhoven, tot het plaatsen van een prachtige tuinkamer, alles was top en in plezierige sfeer. De tuinkamer is een paleisje geworden, echt prachtig. Wat mij ook erg opviel was de bevlogenheid en de trots waarmee dit project is uitgevoerd door Faruk en zijn collega's. Ik zal dit

bedrijf echt aanbevelen in mijn omgeving en nu ook op internet. Ga zo door..... Gr Paul"

Paul Schönberger

Maatwerk voor glazen schuifwanden

Een nieuwe buitenruimte waar u ieder seizoen geniet, wordt pas compleet met op maat gemaakte glazen schuifwanden. Ze maken een overkapping of veranda helemaal af.

Onze glazen schuifwanden zijn altijd voorzien van 10 mm gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas niet splint, zelfs als het breekt. Wel zo veilig met bijvoorbeeld kinderen en huisdieren. 

Onze glazen schuifwanden zijn ook te bestellen tochtstrips en met deurmeenemers. Hiermee houdt u de kou buiten en hoeft u niet ieder glaspaneel afzonderlijk te verplaatsen.

Glazen schuifwanden | MB Veranda

Kenmerken glazen schuifwanden

ALLES MOGELIJK

STIJLVOL

MAATWERK

VEILIG

PERSOONLIJK

ALL-IN

De levering van glazen schuifwanden | Bouwpakket of inclusief montage

Wij leveren door heel Nederland aluminium oplossingen, zoals veranda’s, carports, terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Van Almere tot Zwijndrecht. De glazen schuifwanden worden gratis thuisbezorgd, waar u ook woont. U bestelt een glazen schuifwand op maat bij MB Veranda die volledig is toegespitst op uw woning en natuurlijk uw persoonlijke wensen en eisen. Onze strenge kwaliteitseisen staan garant voor glazen schuifwanden met een lange levensduur en perfecte pasvorm.

Glazen schuifwanden | MB Veranda

Glazen schuifwanden bestellen in onze showroom

Wij beschikken over een eigen fabriek in Turkije, een centraal magazijn in Duitsland en twee prachtige showrooms in Deventer en Eindhoven. Maak een afspraak met MB Veranda om met uw eigen ogen te komen kijken naar de prachtige glazen schuifwanden en andere aluminium oplossingen voor in en om het huis.

Voor carports, overkappingen en glazen schuifwanden op maat kunt u rekenen op MB Veranda. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze vriendelijke medewerkers en profiteer optimaal van onze persoonlijke service.

Wist u dat glazen schuifwanden bijdragen aan uw comfort thuis?

Mensen die schuifwanden bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

80%

Tuin tijd in de winter

85%

Waarde huis

55%


Glazen schuifwanden | MB Veranda

Verschillende doeleinden van glazen schuifwanden

Glazenschuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden aangeschaft. Wanneer je apart in de tuin een overkapping hebt staan kun je deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een glazen wand. Dit maakt de ruimte comfortabeler, en geeft je de mogelijkheid om langer en vaker te genieten van je tuin. Het is wel altijd belangrijk dat de glazen wanden worden gefundeerd. Zeker wanneer je ervoor kiest om de wanden zelf te monteren is het belangrijk om dit in je achterhoofd te houden. Uiteraard kunnen wij de wanden ook voor je monteren, en helpen we je anders altijd graag verder met advies.

Kwalitatieve Glazen schuifwanden voor buiten

Al onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo kunnen we garanderen dat bij de gehele productie van onze glazen schuifwanden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Zo zijn alle schuifwanden voorzien van vier polyamide wielen. Dit materiaal is onderhoudsarm en gaat een leven lang mee. Wij maken gebruik van gehard glas van 10 mm gehard veiligheidsglas. Hiermee kunnen wij kwaliteit garanderen.

Vraag een offerte op maat aan


Wij helpen je bij MB Veranda graag verder met alles rondom overkappingen en veranda‚Äôs. Uiteraard informeren we je graag vrijblijvend over de opties, met een gratis offerte krijg je direct inzicht in jouw mogelijkheden. Wij bezorgen tijdelijk gratis in Nederland en Belgi√ę, en daarnaast in grote delen van Duitsland.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten? U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer:
085 - 01 87 567
Winkelwagen