Glazen schuifwanden op maat kopen

Dankzij een overkapping of veranda kun je extra genieten van je tuin. Met een glazen schuifwand geniet je er nóg langer van. Je kunt glazen schuifwanden in vrijwel alle veranda’s en overkappingen toepassen, ongeacht van welk materiaal deze zijn. Bij zowel hout, steen als aluminium is dit mogelijk. Een glazen schuifwand overkapping voor de veranda maakt je tuin helemaal compleet. Je kan de wanden eventueel ook nog binnen plaatsen, als afscheiding van een ruimte. Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

We sturen je binnen 24 uur een offerte op maat toe.

Wist je dat schuifwanden bijdragen aan jouw comfort thuis?

Mensen die schuifwanden bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

80%

Tuin tijd in de winter

85%

Waarde huis

55%
Glazen schuifwand kopen 1
Glazen schuifwanden

Een aluminium schuifwand tegen scherpe prijzen

Als marktleider zijn we bij MB Veranda in staat om glazen schuifwanden voor transparante prijzen in de markt te zetten. Met onze eigen fabriek, waar productie en assemblage plaats vinden, hebben wij een enorm gedeelte van het proces in eigen beheer. Met onze eigen transportafdeling kunnen wij op logistiek gebied bovendien snel schakelen en bieden we dus optimale service. Glazen schuifwanden voor een prijs die zowel laag als transparant is worden voorgemonteerd bij u afgeleverd. Zo wordt dus uw aluminium schuifpui thuisbezorgd als bouwpakket. Het is eenvoudig om de montage voor eigen rekening te nemen, met de uitgebreide beschrijving die wij meeleveren. Maar de glazen schuifwanden van aluminium kunnen ook door onze ervaren en goed opgeleide medewerkers worden gemonteerd. 

Verschillende doeleinden

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden aangeschaft. Wanneer je apart in de tuin een overkapping hebt staan kun je deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een glazen wand. Dit maakt de ruimte comfortabeler, en geeft je de mogelijkheid om langer en vaker te genieten van je tuin. Het is wel altijd belangrijk dat de glazen wanden worden gefundeerd. Zeker wanneer je ervoor kiest om de wanden zelf te monteren is het belangrijk om dit in je achterhoofd te houden. Uiteraard kunnen wij de wanden ook voor je monteren, en helpen we je anders altijd graag verder met advies.

De levering van glazen schuifwanden – Bouwpakket of inclusief montage

Wij leveren door heel Nederland aluminium oplossingen, zoals veranda’s, carports, terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Van Almere tot Zwijndrecht. De glazen schuifwanden worden gratis thuisbezorgd, waar u ook woont. U bestelt een aluminium schuifpui op maat bij MB Veranda die dus volledig is toegespitst op uw woning en natuurlijk uw persoonlijke wensen en eisen. Onze strenge kwaliteitseisen staan garant voor glazen schuifwanden op maat met een lange levensduur en perfecte pasvorm. De aluminium schuifpui wordt als bouwpakket geleverd, die eenvoudig door u zelf te monteren is. Maar wij kunnen u ook daarmee ondersteunen. Vraag naar de mogelijkheden en profiteer optimaal van de vriendelijke service op maat die MB Veranda biedt.

Glazen schuifwanden bestellen in onze showroom

Wij beschikken over een eigen fabriek in Turkije, een centraal magazijn in Duitsland en twee prachtige showrooms in Deventer en Eindhoven. Maak een afspraak met MB Veranda om met uw eigen ogen te komen kijken naar de prachtige glazen schuifwanden en andere aluminium oplossingen voor in en om het huis. Voor carports, overkappingen en glazen schuifwanden op maat kunt u rekenen op MB Veranda. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze vriendelijke medewerkers en profiteer optimaal van onze persoonlijke service.

Tuinkamer

Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je bij MB Veranda graag verder met alles rondom overkappingen en veranda‚Äôs. Uiteraard informeren we je graag vrijblijvend over de opties, met een gratis offerte krijg je direct inzicht in jouw mogelijkheden. Wij bezorgen gratis in Nederland en Belgi√ę, en daarnaast in grote delen van Duitsland.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten?

U kunt ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.


Winkelwagen
Scroll naar boven