MB Veranda dealer worden?

Ontdek talrijke voordelen en groei met MB Veranda mee! Wij nodigen gepassioneerde en gedreven ondernemers uit om onze topkwaliteit veranda's, tuinkamers en glazen schuifwanden te vertegenwoordigen.

Dealer worden? Dealerschap MB Veranda

Het dealerschap bij MB Veranda

Word dealer bij MB Veranda en ontdek de voordelen hiervan. Wij maken gebruik van innovatieve en duurzame producten binnen ons assortiment. Onze aluminium overkappingen, veranda’s en tuinkamers stelt u in staat om unieke buitenruimtes op maat te creĂ«ren voor uw klanten.


Wij hebben een speciaal dealerprogramma, waarmee we u voorzien van persoonlijke

aandacht en technische ondersteuning. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in de branche staan we klaar om u te helpen succesvolle verkopen te realiseren en uw bedrijf te laten groeien. Tevens kunt u ten allen tijden gebruik maken van onze showrooms om uw klanten een gedegen rondleiding te bieden.

MB Veranda is marktleider in aluminium

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen van aluminium type 6-6063. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privĂ© gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten.

MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment.

Dealer worden? Meld je nu bij ons aan!

Geen meerprijs voor maatwerk

Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimer? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres.

Winkelwagen