fbpx

MB line – Bouwpakket overkapping

vanaf €957,00

De veranda’s worden gemaakt van aluminium en worden als kant-en-klaar bouwpakket geleverd. Hierdoor wordt uw tuin een verlenging van het huis, waardoor u langer buiten kunt zitten. Ook als het regent kunt u lekker buiten zitten onder een overkapping.

Afmetingen

Voer hier de afmetingen in van de overkapping. Het bouwpakket zal geleverd worden in de standaard afmetingen.

Opties

Kies de kleur en het materiaal voor het dak van de overkapping.

Accessoires

  • LED spotlampen – 1W (koud-wit) + 14,40
    LED spotlampen – 3W (warm-wit) + 30,00

Prijs

Een overzicht van de keuzes, opties en prijzen.

Categorie:

Onze veranda’s vermaken wij op uw gewenste maat. Ideaal toch?

Wij bieden enkele standaard veranda’s aan, die we voor levering vermaken zodat ze precies op maat zijn voor jouw woning. De veranda’s worden gemaakt van aluminium en worden als bouwpakket geleverd, kant-en-klaar.

Maak uw tuin nóg completer

Door het aanschaffen van een veranda of tuinkamer, zorgt u ervoor dat elk stukje tuin zo optimaal mogelijk benut kan worden. Uw tuin wordt een verlenging van het huis, waardoor u langer buiten kunt zitten.

Geniet van de zon

Onze veranda’s zijn voorzien van zonwering, die met een elektrische motor open en dicht gedaan kan worden. Hierdoor kunt u zelf beslissen of dat u heerlijk in de zon wilt zitten, of toch in de koelte van de schaduw.

U maakt meer gebruik van uw tuin

Door middel van een veranda of tuinkamer verlengt u het huis, waardoor u langer buiten kunt zitten. U zit overdag koel onder de overkapping en ’s avonds kunt u er warm zitten. Ook als het regent kunt u buiten zitten onder een overkapping.

Winkelwagen
Scroll naar top