Glazen veranda

Een glazen veranda is een schitterend verlengstuk van uw huis. Een plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe buitenruimte. Het is onze passie uw wensen voor uw veranda om te zetten naar uw toekomstige glazen veranda.

Uw droomveranda met glas, zo voor elkaar!

Met de prachtige glazen veranda’s van MB Veranda geniet u van uw tuin, of het nu regent of zonneschijn is. Bij MB Veranda hebben we de kunst van het leven “buiten”naar binnen gehaald.

Voeg schitterende verlichting toe, zonwering of glazen zijwanden en een schuifdeur. Met zoveel opties is het eenvoudig om een waardevolle ruimte te creëren die perfect bij uw huis past. Vul uw wensen in via onze 3D configurator en zet de eerste stap naar uw glazen droom veranda.

Glazen veranda

Waarom MB Veranda?

Wij zijn specialist als het aankomt op de verkoop, constructie en productie van aluminium profielen. Na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben wij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten.

We gebruiken een van de meest stijlvolle, veelzijdige en goed ontworpen aluminium profiel van Europa. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Vervolgens hebben onze montage specialisten we een uitzonderlijk oog voor detail bij het nauwgezet installeren van uw glazen veranda van uw dromen. we garanderen uw volledige tevredenheid, niet alleen nu maar ook nog vele jaren daarna.

LOGO MB Veranda

Glazen veranda

Glazen veranda


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.199,00

LOGO MB Veranda

Cube Veranda

Cube - Glazen Veranda


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

5 jaar garantie

VANAF 4.624,00

Glazen veranda

Uw eigen glazen veranda samenstellen

U kunt via onze website uw eigen glazen veranda samenstellen. Houdt u van een moderne en luxe look and feel? Kies dan uw eigen kleur frame in combinatie met ons hoogwaardige glas. Vul de afmetingen in, de gewenste kleur en de opties die u wilt toevoegen.

Geen huis is hetzelfde! Daarom zorgen wij ervoor dat uw glazen veranda via onze meetservice perfect passend wordt geproduceerd en geleverd. Laat uw glazen veranda door onze experts monteren en geniet van het comfort en het mooie uitzicht terwijl u zich binnen beschermt tegen de weerselementen.

Kenmerken glazen veranda

PRODUCTIE

Eigen merk & eigen productie

DAKBEDEKKING

Glas of polycarbonaat

SNEL

Binnen 1 dag geplaatst

VEILIG

Draagkracht 80 kg / m2

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in 4 kleuren

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Glazen dakbedekking


Glas is een luxueus product van een hoogwaardige kwaliteit!

U kiest bij onze veranda’s voor dakbedekking van helder glas of melkglas. Ons 442 gelaagd veiligheidsglas is prachtig helder en zorgt voor een open uitzicht.

Glazen dakbedekking voor veranda’s is verkrijgbaar in lengtes tot maximaal 400 cm.

Zo heeft u met onze veranda altijd de perfecte lichtinval en geeft het glas uw veranda een open uitstraling. Zo komen binnen en buiten nog dichter bij elkaar.

Glazen veranda

Glazen schuifwanden

U kunt glazen schuifwanden in vrijwel alle veranda’s en overkappingen toepassen, ongeacht van welk materiaal deze zijn. Bij zowel een hout, steen als aluminium is dit mogelijk. Een glazen schuifwand voor de veranda maakt uw tuin helemaal compleet. U kan de wanden eventueel ook nog binnen plaatsen, als afscheiding van een ruimte. Wij passen graag de aanbouw zo aan dat die in zijn geheel voldoet aan uw wensen en behoeftes.

De voordelen van een glazen veranda

  • Geniet elk moment van uw buitenomgeving in uw glazen veranda
  • Inclusief handmatige of automatische zonwering mogelijk
  • Gratis meetservice voor optimale montage
  • Onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk
  • Inclusief montageservice mogelijk
  • CE-markering en TÜV certificering
  • Gratis levering in Nederland

Inspiratie voor veranda’s

Alles is mogelijk bij ons! U kiest bij ons tussen een hoogwaardige glazen dak of een polycarbonaat dak. Ook heeft u de keuze voor zijwanden of een schuifdeur van glas.Een aluminium overkapping met een polycarbonaat dak, een aluminium veranda met een glazen dak, een glazen tuinkamer met fundering

Veranda aan huis met glas

Veranda met glas, zonwering en zijwanden.


Veranda met een glazen dak
Veranda met glazenschuifwanden en screen.
Veranda met glas en aluminium zijwanden
Veranda met glazen dak opaal en aluminium zijwanden
Veranda met glas dak

Een oase aan rust of een extra ruimte plek voor plezier

De veranda is een deel van uw huis waar u kennissen en familie kunt uitnodigen om tijd mee door te brengen. Onze hoogwaardige frames van aluminium leggen de perfecte basis voor uw persoonlijke smaak. Bij MB Veranda zorgen we ervoor dat uw nieuwe veranda met glas perfect past op uw terrein en iedereen zal onder de indruk zijn van de hoge kwaliteit van uw gloednieuwe glazen veranda.

Veelgestelde vragen

Wat is een glazen veranda?

Een glazen veranda is een prachtige uitbreiding voor uw woning. Het betreft een dak op palen welke als een verlengstuk van uw woning dient. Op deze manier kunt u nog meer genieten van uw tuin en omgeving gedurende alle seizoenen. De warme schemering op een zomeravond of het frisse briesje van een zonnige winterdag wordt door de kwalitatieve veranda’s van MB Veranda nog specialer.

Welke materialen kan ik verwachten in mijn veranda?

Voor al onze veranda’s maken wij gebruik van een frame van aluminium. Dit materiaal kent een enorm lange levensduur en is zeer goed bestemd tegen de elementen. De keuze voor typeT6-6063 aluminium levert een zeer sterk frame die een zeer hoge duurzaamheid kent. Ook voor de daken van uw veranda, overkapping of tuinkamer gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een bijzonder sterke en betrouwbare variant aluminium. Omdat wij enorm veel vertrouwen hebben in onze veranda’s en de kwaliteit hiervan, bieden wij 5 jaar garantie op de constructie.

Zelf uw glazen veranda monteren of het door specialisten laten doen?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw veranda zelf te monteren. Echter nemen wij deze taak graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw veranda vakkundig wordt gemonteerd en er geen dingen over het hoofd worden gezien. U bent dan verzekerd van een veilige, stevige montage en kunt daardoor zorgeloos genieten. Neem gerust contact met ons op om uw eigen veranda samen te stellen en te laten monteren.

Wat voor accessoires kan ik kiezen voor mijn veranda?

De meest gekozen uitbreiding voor een veranda zijn glazen schuifwanden. Zo kunt u uw veranda gemakkelijk afsluiten op dagen dat het harder waait of te koud is om buiten te zitten. In combinatie met glazen zijwanden maakt u zo van uw veranda een compleet nieuwe, afgesloten tuinkamer. Onwijs praktisch voor een fijne sfeer of extra ruimte om uw visite in te ontvangen.

Waar plaats ik een glazen veranda?

De juiste positie voor uw nieuwe veranda bepaalt u vooral op basis van de gewenste uitstraling. Een veranda aan huis staat enorm stijlvol, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een volledig vrijstaande veranda. Deze staat los van uw woning en kan op een andere plek in de tuin staan. Zo creëert u een fijne ruimte waar u gemakkelijk los kunt koppelen van het drukke leven.

De kosten van een glazen veranda

De kosten van een veranda kunnen uiteenlopen op basis van uw voorkeuren en keuzes. Wilt u uw veranda samenstellen met glazen schuifwanden? Dan wordt het totaalplaatje anders dan als u bijvoorbeeld een losstaande veranda in de tuin plaatst. Neem gerust contact met onze specialisten op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor meer informatie over onze prijzen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor onverwachte verassingen.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen