Glazen serre

De glazen serre is niet meer weg te denken uit het moderne leven. Een glazen serre biedt u extra woon- en leefruimte aan die u creatief kunt invullen. Het is niet alleen een plek voor een mooie bank of fijne fauteuils maar ook voor uw kamerplanten of een gezellige eettafel. De glazen serre is een plek waar u kunt genieten van uw vrije tijd. U kunt zich hier gemakkelijk terugtrekken of juist met familie en vrienden de gezelligheid opzoeken.

Wist u dat een serre bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een serre bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

80%
Tuinkamer Eindhoven

Met de juiste keuze van ontwerp, materialen en techniek wordt het een geweldige uitbreiding van het huis met behoud van het eigen karakter. Een glazen serre is dus altijd een geweldige investering voor zowel uw woonplezier als voor uw woning.

Een glazen serre zorgt voor ruimtelijkheid en stijlvol design

Een glazen serre is de perfecte manier om uw leefruimte uit te breiden en te genieten van meer licht. Een glazen serre kan een prachtige aanvulling zijn op elk huis, waardoor u een comfortabele leefruimte krijgt met een extra kamer die u voor veel dingen kunt gebruiken.

Glazen serre van hoogwaardige materialen

Bij MB Veranda werken we uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen. Door onze passie streven we uitsluitend perfectie na in ieder product dat we opleveren.

Glazen serre met aluminium frame

We werken dagelijks uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen om de beste producten op te leveren. Zo werken we met de beste kwaliteit, type T6-6063 aluminium, voor het frame. Dit is een duurzame keuze, goed voor nu en in de toekomst, en zeer waardevast. Met dit type aluminium wordt ook veel in de ruimtevaart gewerkt wat het uitstekende gebruikersgemak en de levensduur aangeeft. Doordat wij garanderen dat dit zeer sterke types aluminium zijn, geven wij u 5 jaar garantie op de constructie. Alles wordt gemaakt binnen onze eigen productie en draagt ons eigen merk. Zo zorgen we voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

Tuinkamer

Ontdek de voordelen van een glazen serre

 • Gratis meetservice;
 • Kies uw favoriete type glas en frame-kleur;
 • Snelle levering;
 • 5 jaar garantie op het frame;
 • incl. CE-markering, voldoet aan de Europese bouwnormen
 • Alles in eigen beheer en productie;
 • Persoonlijke service;
 • Incl. montageservice mogelijk.

Diverse keuzes voor het typen glas bij uw glazen serre

Wanneer u kiest voor een glazen serre bent u verzekerd van het beste glas.

Glas

We werken bij MB Veranda jarenlang met het zeer dikke 442 gelaagd glas. De dikte van het glas bedraagt 8,76 millimeter.

 • Al het dak glas wordt volledig op maat gemaakt, zodat lengte en breedte perfect aansluiten;
 • Luxueuze uitstraling en onderhoudsvriendelijk;
 • Kies tussen helder of melkglas.

Polycarbonaat

Het polycarbonaat waar we mee werken is een harde kunststof van duurzame en uitstekende kwaliteit. Het zorgt voor optimale stevigheid en heeft een dikte van maar liefst 16 mm. Met de honinggraad structuur wordt perfectie nagestreefd. Kies vervolgens voor helder of opaal en geniet jarenlang van uw glazen serre. Wilt u het glas zelf vooraf bekijken? Kom dan langs in een van onze twee showrooms en kies wat het beste bij uw smaak past.

Tuinkamer Eindhoven

Eindeloze mogelijkheden voor een glazen uitbouw

Bij ons kunt u uw eigen glazen veranda samenstellen. Bij MB Veranda profiteert u van onze jarenlange ervaring en expertise. Ons team geeft u vakkundig advies en persoonlijke service. Het resultaat? Uw glazen serre die boven uw verwachtingen uitstijgt.


Inspiratie voor uw droom serre

Bij MB Veranda realiseren we vele serres. Bekijk een greep uit ons assortiment en doe uw inspiratie hiermee op. Ontdek de serre aan huis, serre met zonwering en de serre tuinkamer. Vul vervolgens uw wensen in via de website en stuur ons deze toe. Wij nemen spoedig contact met u op om de serre van uw dromen voor u te realiseren.

Persoonlijk contact voor het beste resultaat

De glazen serre is al voor velen een prachtige aanwinst gebleken. Met een glazen serre creƫert u waardevolle ruimte waar u levenslang van kunt genieten. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte maken we een persoonlijke meetafspraak met u. We meten uw ruimten vakkundig op en horen direct uw wensen voor uw toekomstige glazen serre.

Telefoonnummer

Winkelwagen