Serre met zonwering

Als u uw woonruimte wilt uitbreiden en wilt zelf de hoeveelheid licht kiezen, dan hebben wij de oplossing voor u: een serre met zonwering! Een serre met zonwering is de perfecte manier om uw woonruimte uit te breiden en te genieten van meer licht wanneer u dat wilt. Wilt u aangenaam licht, dan kunt u genieten van uw serre met glazen dak.

In de zomermaanden kunt u ervoor kiezen om het licht en de warmte binnen te laten of juist meer beschutting te zoeken. Bij ons heeft u de keuze uit een handmatige zonwering of een automatische zonwering.

Wist u dat een serre bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een serre bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

80%
Serre met zonwering 1

Kiezen voor uw serre met zonwering is een geweldige toevoeging aan uw woning. Ontdek de vele mogelijkheden en vul vandaag nog uw aanvraag in via onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat uw serre met zonwering voor u gerealiseerd kan worden.

Een serre met zonwering is stijlvol Ă©n praktisch

Een serre met zonwering is een goede manier om waarde aan uw huis toe te voegen en ook nog eens uw woonplezier te vergroten. Een serre met zonwering is dus zowel praktisch als stijlvol. Serres worden meestal direct aan het huis vastgemaakt, zonder muren die ze scheiden van de bestaande kamers binnen, zodat ze meer op een uitbreiding lijken dan op een zelfstandige structuur. Door de buitenruimte met een serre af te sluiten maar toch door de glazen ramen te behouden zorgt u voor een duurzame warmtebron. Wanneer u de zon en de warmte te fel vindt maakt u eenvoudig gebruik van de zonwering.

Extra comfort door een serre met zonwering

 1. De zonwering beschermt u tegen de hitte en zorgt voor beschutting;
 2. Onze kwalitatieve zonwerking houdt Uv-straling tegen;
 3. De zonwering zorgt voor extra privacy.


Meer woonplezier door een serre met zonwering

De keuze voor een serre is redelijk snel gemaakt maar met een zonwering bent u nog meer voorzien van alle gemakken.

Tuinkamer

Inspiratie en innovatie met een serre aan huis

Een serre met zonwering aan huis is een geweldige manier om waarde aan uw huis toe te voegen, uw leefruimte te vergroten en van het buitenleven te genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer.

Serres worden door huiseigenaren voor veel verschillende doeleinden gebruikt, van het ontvangen van gasten en het houden van diners tot het gebruik als extra kamer voor de kinderen.

Huiseigenaren kunnen zich laten inspireren door ons prachtige portfolio van serres en hun eigen op maat gemaakte serre ontwerpen die perfect is voor hun gezin of levensstijl.

Ontdek de vele voordelen die we bij MB Veranda aan u bieden

 • CreĂ«er een extra ruimte en comfort;
 • Snelle en persoonlijke service;
 • Zonwering houden maar liefst 97% van de warmte buiten;
 • Uitstekende zonweringtransparantie voor meer comfort;
 • De zonwering heeft een hoge kleurvastheid.
 • Handmatige of automatische zonwering mogelijk;
 • Serre kunt u volledig zelf samen te stellen incl. veel uitbreidingsmogelijkheden;
 • Meest hoogwaardige aluminium frames met 5 jaar garantie;
 • Vakkundige montage service beschikbaar;
 • Diverse serre opties en uitbreidingsmogelijkheden;
 • incl. CE-markering dat voldoet aan de Europese normen;
 • Gratis levering door heel Nederland.

Eindeloze mogelijkheden voor een serre met zonwering

Wij begrijpen bij MB Veranda als geen anders dat u een serre met zonwering wilt die precies bij uw wensen en uw woning past. Daarom zijn er vele opties bij ons mogelijk zodat de serre die u kiest ook daadwerkelijk volledig bij u past. Met onze vakkundige kennis helpen we u de juiste keuzes te maken waar u jarenlang woonplezier aan gaat beleven.

Elektrische zonwering

De bediening van onze zonweringen is een elektrisch rolsysteem. U heeft de keuze voor de bediening via een afstandsbediening of een wandschakelaar. Wilt u hier meer over weten? Kom dan langs in een van onze twee showrooms en ontdek de systemen van de zonwering zelf.

Serge Ferrari zonweringen

Bij MB Veranda werken we uitsluitend met de zonwering stoffen van Serge Ferrari. Deze stof werkt als een thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Daarbij behoudt het de UV-straling en biedt het een zeer goede transparantie voor extra gemak en comfort.

De oplevering van uw serre

U krijgt bij ons de keuze of u uw serre zelf wilt monteren of dat u dit onze specialisten laat uitvoeren. Hieronder leest u meer informatie.

Serre doe-het-zelf montagepakket

Bent u een echte doe-het-zelver? Kies er dan voor om een zelfmontagepakket te laten leveren waarmee u met onze professionele en uitvoerige beschrijving de serre zelf kunt monteren.

Professionele montageservice van MB Veranda

Wanneer u geen behoefte heeft aan en doe-het-zelf pakket en dit liever aan de experts overlaat dan kiest u voor de montageservice van MB Veranda. Onze expert onteren dagelijks serres en hebben dit in korte tijd voor u gerealiseerd. Snel, gemakkelijk en effectief.

Kosten voor een serre met zonwering

Om een idee te krijgen van wat een serre met zonwering gaat kosten raden wij u aan online een aanvraag te doen. U krijgt dan een richtprijs direct zichtbaar. Na uw wensen persoonlijk besproken te hebben ontvangt u de definitieve prijs. Na akkoord op de prijs gaan we direct voor u aan de slag!


Inspiratie voor een serre of overkapping

Laat u inspireren door de reeds uitgevoerde serres en overkappingen. Ontdek de serre aan huis, aluminium serre en de serre tuinkamer. Bij MB Veranda kunt u voor vele typen serres en overkappingen bij on terecht. Ontdek zo ook onze overkapping, terras overkapping of onze veranda mogelijkheden.

Telefoonnummer

Winkelwagen