Veranda aan huis

U bent zich aan het oriënteren voor een veranda aan huis. Een geweldige investering voor uw woonplezier en woning. Bij MB Veranda werken we met hoogwaardig aluminium frames, glazen of polycarbonaat beglazing en vele opties om de gecreëerde ruimte perfect af te maken. U vult gemakkelijk en snel de geschatte maatvoeringen in, de gewenste kleur en de opties die u wilt toevoegen.

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis is een uitbreiding van een woonruimte die meestal aan de achterkant of zijkant van een huis wordt gebouwd. Het is een overdekte buitenruimte die wordt gebruikt voor ontspanning, entertainment en om van de buitenlucht te genieten zonder volledig blootgesteld te zijn aan de elementen.

Veranda's kunnen variëren in grootte en stijl, van eenvoudige, open structuren met een dak en enkele kolommen tot meer uitgebreide ruimtes met ramen, deuren en zelfs zonwering.

Veranda aan huis

Kenmerken van een veranda aan huis

Een veranda aan huis heeft een aantal eigenschappen. Zo heeft een veranda een dak dat de ruimte beschermt tegen regen, zon en andere weersinvloeden. Daarbij wordt een veranda van MB Veranda ondersteund door kolommen of pilaren die het dak dragen en de structuur stabiliteit geven. Bij een veranda aan huis kiest u zelf voor een open of een gesloten uitvoering. Sommige veranda's zijn volledig open aan de zijkanten, terwijl andere gedeeltelijk of volledig gesloten zijn met ramen, deuren of schermen, waardoor ze in verschillende seizoenen en weersomstandigheden met plezier worden gebruikt door bewoners.

Een veranda aan huis vergroot de leefruimte van een huis en biedt een overgang tussen binnen en buiten. Het dient vaak als een plek om te ontspannen, te lezen, te dineren, te socializen of gewoon van de buitenlucht te genieten zonder volledig buitenshuis te zijn.

Offerte

Zelf een veranda samenstellen? Dat kan! U kiest een geheel op maat gemaakte veranda bij MB Veranda.

Verder lezen

Montage

Wilt u zelf monteren en besparen op de montage kosten? Dat kan ook!

Verder lezen

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Rob Hagelaar

"Na meerdere bedrijven, 8 weken geleden , ook na aanleiding van de offerte en goede recensies, de showroom in Eindhoven van MB veranda bezocht. Na een goede en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden besloten een inmeting te laten doen. Vervolgens de Verande laten plaatsen. De monteurs waren vriendelijk en het contact met Faruk , eerst via mail , en daarna app was top en voelde als persoonlijk aan. Ook alle ast minute wensen van onze kant werden serieus genomen en gerealiseerd."

Rob Hagelaar

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Punctuality, Quality, Responsiveness, Value

Veranda Paul Schonberger

"Onlangs zelf een houten overkapping gezet en wilde nog een glazen Schuifwand. Super snelle service! Telefonisch contact gehad met Furkan en goed advies gekregen. Via whatsapp filmpjes gekregen wat beste maatvoering zou zijn en ook om ideeën op te doen. Snel tot overeenstemming gekomen en een paar dagen later al de glazen schuifwanden vakkundig geplaatst door de monteurs 👌Erg blij met resultaat. Werkplek netjes opgeruimd achtergelaten."

Peter Verhoef

Google revieuw MB Veranda

Positive: Professionalism, Quality

Veranda aan huis 1

"Wauwwwww wat een topbedrijf MB Veranda, van

offerte traject , ontvangst in Eindhoven, tot het plaatsen van een prachtige tuinkamer, alles was top en in plezierige sfeer. De tuinkamer is een paleisje geworden, echt prachtig. Wat mij ook erg opviel was de bevlogenheid en de trots waarmee dit project is uitgevoerd door Faruk en zijn collega's. Ik zal dit

bedrijf echt aanbevelen in mijn omgeving en nu ook op internet. Ga zo door..... Gr Paul"

Paul Schönberger

Veranda aan huis

De voordelen van een veranda aan huis

De voordelen van een veranda aan huis liggen voor de hand. Een veranda creëert meer ruimte in uw woning, met het voordeel van een prachtige buitenruimte direct aan uw huis. Ook is het perfect om van uw tuin te genieten.

De combinatie van aluminium en glas zorgen direct voor een moderne en luxe uitstraling die de gehele uitstraling van uw huis en tuin bepaalt. Wilt u een glazen veranda? Bekijk dan onze mogelijkheden. MB Veranda biedt hoge kwaliteit en service tegen de beste prijs!

Kenmerken veranda's

PRODUCTIE

Eigen merk & eigen productie

DAKBEDEKKING

Glas of polycarbonaat

SNEL

Binnen 1 dag geplaatst

VEILIG

Draagkracht 80 kg / m2

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in 4 kleuren

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Veranda aan huis kopen bij MB Veranda

Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. Na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben wij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is:

Veranda aan huis 2
LOGO MB Veranda

Veranda

Veranda in Den Bosch

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.199,00

LOGO MB Veranda

Cube Veranda

Cube Veranda Den Bosch

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

Veranda aan huis zelf samenstellen

Stel met behulp van onze gebruiksvriendelijke online tool uw eigen veranda aan huis samen. Bij ons hoeft u geen compromissen te sluiten als het gaat om duurzame en kwalitatieve veranda’s. U ontwerpt uw veranda aan huis helemaal zelf. Het resultaat? Een echt unieke veranda die voldoet aan al uw wensen.

De opties zijn onder andere: doe-het-zelf pakket of inclusief montage, aluminium mogelijk in 4 kleuren, dakbedekking glas of polycarbonaat, zijwanden aluminium, schuifwand of schuifpui en spie in aluminium, glas of polycarbonaat, met of zonder zonwering (in meerdere kleuren mogelijk) en met of zonder fundering.

Doe-het-zelf pakket of montageservice

Geef uw huis de luxe en het comfort dat het verdient met een veranda aan huis van MB Veranda. U stelt zelf een aluminium veranda samen of een van onze kant-en-klare pakketten afnemen. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u tevreden zult zijn met zowel de uitstraling als het gevoel van uw nieuwe veranda aan huis.

Veranda aan huis
Veranda aan huis

Een oase aan rust of een extra ruimte

De veranda is een deel van uw huis waar u vrienden en familie uitnodigt om tijd mee door te brengen. Onze hoogwaardige aluminium frames geven de perfecte basis voor uw persoonlijke smaak. Bij MB Veranda zorgen we ervoor dat uw nieuwe veranda perfect past op uw terrein en iedereen zal onder de indruk zijn van de hoge kwaliteit van uw gloednieuwe veranda aan huis.

Moderne en luxe uitstraling

De aluminium frames in combinatie met glas zorgt direct voor een moderne en luxe uitstraling. De elementen van de woning versterken de looks van de veranda aan uw huis.

Verschillende veranda’s

Naast de veranda aan huis kunt u bij ons terecht voor een vrijstaande veranda, veranda met schuifdeuren of een veranda in de tuin. Maar ook voor overkappingen, tuinkamers, een lamellendak, een pergola, schuifwanden en zonweringen dan neemt u contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is een veranda?

Een veranda is een prachtige uitbreiding voor uw woning. Het betreft een dak op palen welke als een verlengstuk van uw woning dient. Op deze manier geniet u nog meer van uw tuin en omgeving gedurende alle seizoenen. De warme schemering op een zomeravond of het frisse briesje van een zonnige winterdag wordt door de kwalitatieve veranda’s van MB Veranda nog specialer.

Welke materialen kan ik verwachten in mijn veranda?

Voor al onze veranda’s maken wij gebruik van een frame van aluminium. Dit materiaal kent een enorm lange levensduur en is zeer goed bestemd tegen de elementen. De keuze voor typeT6-6063 aluminium levert een zeer sterk frame die een zeer hoge duurzaamheid kent. Ook voor de daken van uw veranda, overkapping of tuinkamer gebruiken wij aluminium type T6-6063. Dit is een bijzonder sterke en betrouwbare variant aluminium. Omdat wij enorm veel vertrouwen hebben in onze veranda’s en de kwaliteit hiervan, bieden wij 5 jaar garantie op de constructie.

Zelf uw veranda monteren of het door specialisten laten doen?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw veranda zelf te monteren. Echter nemen wij deze taak graag uit handen. Zo weet u zeker dat uw veranda vakkundig wordt gemonteerd en er geen dingen over het hoofd worden gezien. U bent dan verzekerd van een veilige, stevige montage en kunt daardoor zorgeloos genieten. Neem gerust contact met ons op om uw eigen veranda samen te stellen en te laten monteren.

Wat voor accessoires kan ik kiezen voor mijn veranda?

De meest gekozen uitbreiding voor een veranda zijn glazen schuifwanden. Zo kunt u uw veranda gemakkelijk afsluiten op dagen dat het harder waait of te koud is om buiten te zitten. In combinatie met glazen zijwanden maakt u zo van uw veranda een compleet nieuwe, afgesloten tuinkamer. Onwijs praktisch voor een fijne sfeer of extra ruimte om uw visite in te ontvangen.

Waar plaats ik een veranda?

De juiste positie voor uw nieuwe veranda bepaalt u vooral op basis van de gewenste uitstraling. Een veranda aan huis staat enorm stijlvol, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een volledig vrijstaande veranda. Deze staat los van uw woning en kan op een andere plek in de tuin staan. Zo creëert u een fijne ruimte waar u gemakkelijk los kunt koppelen van het drukke leven.

De kosten van een veranda

De kosten van een veranda kunnen uiteenlopen op basis van uw voorkeuren en keuzes. Wilt u uw veranda samenstellen met glazen schuifwanden? Dan wordt het totaalplaatje anders dan als u bijvoorbeeld een losstaande veranda in de tuin plaatst. Neem gerust contact met onze specialisten op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor meer informatie over onze prijzen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor onverwachte verassingen.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over ons of wilt u meer informatie over een van onze producten? Dan helpen wij u graag verder. Bel of mail ons via onderstaande gegevens. Of vul het contactformulier in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen