Veranda tuin

U wilt uw tuin nog beter benutten door een veranda in de tuin te laten plaatsen. Wat een geweldige keuze. Een veranda in de tuin zorgt voor aanzienlijk meer woonplezier. De veranda kan direct aan uw woning geplaatst worden of vrijstaand in uw tuin een plek krijgen. Plaats een grote tuintafel onder de veranda in de tuin en geniet met familie en vrienden van fijne eetmomenten. Ook kunt u een schitterend lounge set onder de veranda plaatsen waar u de ruimte omtovert tot een plek voor ontspanning. Welke idee√ęn u ook heeft, een veranda in de tuin past altijd.

Wist u dat een veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Veranda op maat in de tuin

Bij MB Veranda werken we uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen aluminium, glas en polycarbonaat. Als expert in overkappingen en veranda’s weten we precies wat past en sluiten we naadloos aan op uw wensen.


Veranda voor kleine, middelgrote en grote tuinen

Welke maat tuin u ook heeft, een veranda in de tuin is een perfecte oplossing om een mooie ruimte te cre√ęren. Omdat elke tuin en elke woning anders is zorgen we bij MB Veranda ervoor dat de veranda op maat gemaakt wordt voor u. Doordat wij de veranda‚Äôs in onze eigen werkplaats maken kunnen we kwalitatief de beste maatvoeringen maken en snel bij u leveren.

Hoogwaardige materialen geven levenslang plezier

Het is van belang dat een veranda in de tuin bestaat uit de beste kwaliteit en dus de beste materialen. Onze materialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden zoals sneeuw, regen of hoge UV-straling. Door de vele opties kunt u uw veranda in de tuin als een parel laten schitteren en vergroot u het gebruikersgemak.

Veranda in tuin met zonwering

7 Voordelen van een veranda in de tuin

  • Waardevolle ruimte creatie door een veranda;
  • Voor elke tuin een veranda mogelijk;
  • Kies uw framekleur en beglazing van het dak;
  • Diverse verlichtingsopties;
  • Montageservice mogelijk of doe het zelf pakket;
  • Snelle levering en gratis bezorging in Nederland;
  • 5 jaar garantie op het frame.

Waardetoevoeging door een veranda in de tuin

Naast dat u een extra leefruimte cre√ęert zorgt u ervoor dat de leef oppervlakte van binnen naar buiten mogelijk is. Met een veranda in de tuin maakt u gemakkelijker de stap om onder de veranda een boek te lezen, goede gesprekken te voeren of te genieten van de stilte en de geluiden buiten.

Tuinkamer Rotterdam

Laat u inspireren...

Kom bij ons langs in de showroom en laat u inspireren door de kleuren, materialen en de vele mogelijkheden die passen bij uw wensen voor een veranda in de tuin. Door zelf de veranda’s te zien kunt u een weloverwogen keuze maken welke veranda in uw tuin passend is. We zien u graag tegemoet in de showroom of vul uw wensen gemakkelijk via onze website in. Bekijk ook eens onze glazen veranda, veranda aan huis en vrijstaande veranda.

Contact opnemen voor uw veranda in de tuin

Vul via de website uw wensen in voor uw veranda in de tuin. Nadat we uw aanvraag binnen hebben nemen we spoedig contact met u op voor de vervolgstappen. Ook kunt u bij ons langskomen in de showrooms. Ontdek hier de vele mogelijkheden en vraag onze specialisten hoe uw wens voor een veranda in uw tuin gerealiseerd kan worden.

Telefoonnummer


Winkelwagen