Vrijstaande veranda

U wilt een ruimte op uw erf of achter in de tuin aankleden met een vrijstaande veranda? Zoals altijd hebben wij een oplossing voor u. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw vrijstaande veranda zullen we u uitgebreid adviseren.

Het resultaat? Een prachtige vrijstaande veranda die extra leefruimte geeft, die bestand is tegen alle weersomstandigheden, en beschikbaar is met vele opties voor optimaal gebruik.

Wist u dat een veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Vrijstaande veranda 1

Bij MB Veranda zijn we jarenlang al expert in het bouwen en plaatsen van vrijstaande veranda's. Door onze kwalitatieve materialen, effici√ęnte productieproces en persoonlijke aanpak kunt u met een gerust hart uw vrijstaande veranda bij ons bestellen.

Wauw-factor met een vrijstaande veranda

Met onze kennis en expertise in veranda's zijn wij in staat de perfecte vrijstaande veranda voor uw woning te ontwerpen. Met uw wensen realiseren wij een vrijstaande veranda die echt een wauw-factor geeft voor de gebruikers ervan. Voor u het weet bent u de eigenaar van een vrijstaande veranda van MB Veranda. Zet vandaag de stap naar een vrijstaande veranda en ontdek de waarde die het toevoegt en er ook nog eens geweldig uitziet.

Stel zelf uw vrijstaande veranda

samen

Stel gemakkelijk en snel via de website uw vrijstaande veranda samen. Na akkoord op de offerte en de prijs gaan we direct voor u aan de slag. Hoe eerder u van uw vrijstaande veranda kunt genieten hoe beter!

Zelf monteren of door een expert in elkaar laten zetten

Bent u graag bezig met bouwpakketten en wilt u uw gekozen vrijstaande veranda zelf in elkaar zetten? Dat kan! U ontvangt van onze de technische informatie en vanzelfsprekend de onderdelen waarmee u uw vrijstaande veranda zelf in elkaar kunt zetten. Onze monteurs monteren dagelijks vele veranda’s, dus u kunt er ook voor kiezen het onze monteurs voor u te laten doen. Een ding is zeker, na montage geniet u direct van uw vrijstaande veranda.

Overkapping met zonwering

Voordelen van een vrijstaande veranda

  • Hoogwaardig aluminium, gehard glas en polycarbonaat van topkwaliteit;
  • Zijwanden en schuifdeuren mogelijk;
  • Doe het zelf pakket of montage service mogelijk;
  • 5 jaar garantie op constructie;
  • Gratis meetservice;
  • Zonwering optioneel mogelijk;
  • Eigen productie en dus snelle levertijd;
  • Twee filialen met showrooms ter inspiratie;
  • Gratis bezorging in heel Nederland.

De waarde van een vrijstaande veranda

Uw tuin of leegstaand terrein is natuurlijk niet compleet zonder een vrijstaande veranda. Een mooie en praktische toevoeging aan uw woning, de vrijstaande veranda kan geplaatst worden op plaatsen waar veel zon is en u graag een beschutte plek wilt cre√ęren. U heeft veel mogelijkheden voor perfect gebruik: met een groot of kleine veranda en optionele zonwering maken een prettige overdekte zithoek. Voeg uw fijne meubels, kussens en kleden toe om de perfecte ruimte te cre√ęren. De gecre√ęerde ruimte met de vrijstaande veranda maakt het mogelijk om op elk moment van de dag van het uitzicht en de natuur te genieten. Dat maakt een vrijstaande veranda onwijs waardevol.

Vrijstaande veranda 2

Ontdek vele veranda’s

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw toekomstige veranda? Ontdek dan onze veranda aan huis, aluminium veranda en de vrijstaande veranda.

Contact opnemen voor uw vrijstaande veranda

Vul via de website uw wensen in voor uw vrijstaande veranda. Nadat we uw aanvraag binnen hebben nemen we spoedig contact met u op voor de vervolgstappen. Ook kunt u bij ons langskomen in de showrooms. Ontdek hier de vele mogelijkheden en vraag onze specialisten hoe uw wens voor een vrijstaande veranda gerealiseerd kan worden.

Telefoonnummer


Winkelwagen