Tuinoverkapping

De beste investeringen voor uw tuin is een overkapping in uw tuin. Met de vele weersomstandigheden is een overkapping in uw tuin een gegarandeerd succes. Zo kunt u onder uw overkapping in de schaduw beschut een boek lezen of en gezellig samenzijn organiseren.

Bij MB Veranda zijn we specialist in de overkappingen voor in de tuin. Wij werken uitsluitend met de beste aluminium materialen, u heeft keuze in het design, de opties en accessoires. Daarbij kunt u ervoor kiezen uw overkapping in de tuin door onze specialisten te laten monteren. Door onze uiterst snelle levering kunnen we snel uw tuinoverkapping realiseren. Wie wil dit nou niet?


Van loze ruimte naar luxueuze ruimte met overkapping

Wanneer u een loze ruimte naast uw woning in uw tuin heeft is een tuinoverkapping een slimme en duurzame keuze. De tuinoverkapping gaat jarenlang mee en zorgt dus ook voor jarenlang plezier. Daarbij levert de overkapping in de tuin een waardevolle bijdrage aan de aankleding en waarde verhoging van uw woning. Kleed de overkapping in uw tuin aan en u heeft een compleet nieuwe waardevolle ruimte gecre√ęerd.

Heb ik een vergunning nodig voor een overkapping in de tuin?

Voor een overkapping in uw achtertuin heeft u geen vergunning nodig. Wilt u de overkapping als carport neerzetten, dan heeft u wel een vergunning nodig en informeer dan uw gemeente.

Vrijstaande overkapping

Heeft u een perfecte plek in uw tuin waar u een vrijstaande overkapping wilt plaatsen. Bekijk dan onze modellen vrijstaande overkapping voor in uw tuin. Met een vrijstaande overkapping cre√ęert u een schitterende plek om even tot rust te komen, een unieke diner plek de cre√ęren of een gezellig samenzijn te maken. Welke idee√ęn u ook heeft, een overkapping in de tuin is een schitterend begin.

Overkapping op maat

Bij ons kunt u zelf uw aluminium overkapping voor uw tuin samenstellen. Waarom zou u nog wachten? U kunt nu gemakkelijk uw wensen via onze website in voeren. U heeft de keuze uit diverse typen overkappingen, een scala aan kleuren aluminium waar u uit kunt kiezen en diverse accessoires en opties. Ook kunt u ervoor kiezen een vrijstaande overkapping te kiezen of juist een gesloten overkapping met zijdeuren voor in de tuin. Ontdek wat het beste bij u past, vul uw wensen in en ontdek direct de kosten.

Vrijstaande Overkapping. tuin overkapping

Voordelen van een overkapping in uw tuin

  • ÔĽŅExtra ruimte in een handomdraai;
  • Sfeervolle toevoeging van uw woning;
  • Uitstekende investering voor de waarde van uw woning;
  • 5 jaar garantie op constructie;
  • Uw overkapping aan huis nu gratis bezorgd in heel Nederland;
  • Snelle levertijd;
  • Gratis meet service en persoonlijk contact;
  • Keuze voor zelfmontage of montage door onze specialisten.
Veranda Rotterdam

Wat kost een

overkapping in uw tuin?

De kosten van een overkapping verschillen. Allereerst zorgen de afmetingen van de overkapping in welke prijscategorie u valt. Bij MB Veranda hebben we voor elk budget een passende overkapping. Daarbij kunt u zelf de overkapping samenstellen, diverse opties kiezen en zo veel accessoires toevoegen als u zelf wilt. Vul gemakkelijk en snel uw wensen in via de website en ontdek direct wat uw overkapping waard is.

Overkapping bouwpakket of inclusief montage

Bent u een echte doe-het-zelf-klusser? Dan kunt u ervoor kiezen om de overkapping in bouwpakket bij u thuis af te laten leveren. Ontdek de stijlen, de materialen de bouwtekeningen snel bij u thuis geleverd. Wilt u liever dat een van onze experts uw overkapping komt monteren? Dan kunt u dit gerust aangeven bij uw bestelling.

Telefoonnummer


Winkelwagen