Serre overkapping

Bij MB Veranda bieden we u een breed scala aan serre overkappingen en vele andere overkapping oplossingen aan. Door onze passie in serres en overkappingen te volgen zorgen we elke dag voor de waardevermeerdering van uw leef- en woonruimte. Dit doen we door de beste serre overkappingen te realiseren die uw verwachtingen zal overstijgen.

Wist u dat een serre bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een serre bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

80%
Tuinkamer Eindhoven

U heeft zelf de keuze hoe u uw serre overkapping uitgevoerd wilt hebben. Stel via onze website gemakkelijk uw serreoverkapping samen en laat uw tuinparel door onze experts monteren. U geniet vervolgens levenslang van uw aanwinst!

Unieke en hoogwaardige serre overkapping

U wilt de stap gaan zetten naar een serre overkapping. Verken via onze website de vele mogelijkheden voor een unieke en zelf samengestelde serre overkapping. Door de vakkennis die we bij MB Veranda in huis hebben kunnen we u van elk overkapping advies voorzien.

Bij MB Veranda werken we met een eigen bouw- en werkplaats waar al onze serres en overkappingen geproduceerd worden. Doordat we alles onder één dak hebben zijn onze lijntjes kort en uw vragen en wensen direct toe te passen. Hierdoor kunnen we volledig op uw vraag aansluiten en snel en vakkundig leveren. Het resultaat zijn tevreden en blije klanten die ons aan vele andere aanraden. Ontdek onze fijne persoonlijke service en zet de eerste stap naar uw eigen serre overkapping.

Hoge kwaliteitsnorm zorgt voor uitstekende serre overkappingen

Bij MB Veranda bewerken we onze producten van begin tot oplevering in eigen huis. Zo houden we de communicatielijnen kort en schakelen we snel voor het beste resultaat. Door de jarenlange ervaring zijn we specialist geworden in de bewerking van aluminium. Wij weten als geen ander hoe we de beste aluminium frames moeten maken en monteren. Daarom werken we met het beste en meest hoogwaardige aluminium type. Ook de materialen voor het dag zijn van uittekende kwaliteit gehard glas en polycarbonaat. Een genot voor eenieder bij MB Veranda om met deze fijne kwalitatieve materialen te kunnen werken en zo fantastische projecten op te leveren.


Materiaal specificaties

Onze serre verkappingen beschikken over een CE-markering. Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese bouwnormen. Door de stevigheid en kwaliteit van de aluminium materialen die we gebruiken kunnen onze sterke constructies maar liefst 80 kilo per vierkante meter dragen.

Serre overkapping met zonwering

De voordelen van een serre overkapping

  • Uitbreiding van uw leefruimte;
  • Stel uw eigen wensen volledig zelf samen;
  • Professionele en persoonlijke benadering;
  • Jarenlange investering voor uw woning en woonplezier;
  • Beste kwaliteit aluminium frame met 5 jaar garantie;
  • Gratis meetservice;
  • Snelle levering en persoonlijke service;
  • Incl. CE-markering dat voldoet aan de Europese normen;
  • Incl. montageservice mogelijk.

Wat is het verschil tussen een serre en overkapping?

Wat is een serre?

Als u op zoek bent naar een manier om uw leefruimte te vergroten en van het buitenleven te genieten, is een aanbouw van een serre de oplossing die u zoekt. Een serre wordt regelmatig aan de woning gemonteerd en afgesloten met schuifwanden. De aankleding is optioneel aan te vullen door een serre met zonwering te kiezen en de afwerking, kleur en verlichting naar keuze toe te voegen.


Wat is een overkapping?

Een overkapping bij MB Veranda bestaat uit een hoogwaardig aluminium frame met diverse opties mogelijk. Een overkapping kan aan de woning gemonteerd worden maar u kunt ook kiezen voor een vrijstaande overkapping. Ook kunt u kiezen voor schuifwanden maar u kunt er ook voor kiezen om de overkapping open te laten.

Tuinkamer Rotterdam

Laat u inspireren voor uw eigen serre overkapping

U kunt zich laten inspireren door ons prachtige portfolio van Serre overkappingen en de optionele toevoegingen die allemaal mogelijk zijn. Gaat u voor een eenvoudige overkapping of kiest u een hoogwaardige serre? Welke op maat gemaakte serre u gaat ontwerpen via onze website, uw serre overkapping past u perfect. Ontdek onze glazen serre, aluminium serre of serre met zonwering.

De beste kwaliteit serre overkapping- voor de beste prijs

Ons ijzersterke aluminium is het type T6-6063 aluminium. Dit type aluminium is perfect bestand tegen vocht, weersomstandigheden en de invloeden van UV-straling. Met een zeer lange levensduur kunt u erop rekenen dat uw serre overkapping qua prijs-kwaliteit verhouding uitstekend in orde is.

Eenvoudig zelf samen te stellen serre overkapping

Een serre is er in vele vormen en maten en kunt u gemakkelijk via onze website samenstellen. Persoonlijke service vinden we zeer belangrijk bij MB Veranda. We horen graag welke wensen u heeft voor uw eigen serre overkapping. Met onze kennis en ervaring helpen we de juiste keuzes te maken en uw droom serre overkapping te laten realiseren. Bent u er klaar voor?

Telefoonnummer

Winkelwagen