Uw lamellendak in Rotterdam thuisbezorgd

Lekker knus en beschut in de tuin onder een overkapping met lamellendak middenin Rotterdam? Een lamellendak geeft u meer uren om van te genieten in de eigen achtertuin. Bescherming tegen weer, wind en UV-straling terwijl het uitzicht op de tuin niet wordt belemmerd. In de Havenstad zijn naast hoge gebouwen ook gezellige tuinen te vinden. Talloze benedenwoningen, eengezinswoningen, vrijstaande villa’s en zelfs dakterrassen geven de stad karakter. Groen, gezellig en gemakkelijk. Vanuit de keuken of woonkamer de tuin instappen bij mooi weer is een fantastisch gevoel. MB Veranda ondersteunt u met het samenstellen van uw overkapping met lamellendak in Rotterdam, Den Haag en iedere andere plaats in Nederland. Geniet optimaal van de natuur, bij zonneschijn of regen. Met een overkapping met lamellendak kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten, weer of geen weer.

Wist je dat een lamellendak bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

90%

Comfort

100%

Tuin tijd in de winter

70%

Waarde huis

75%
Lamellendak
Lamellendak

Vakmanschap van begin tot eind

In de eigen fabriek van MB Veranda wordt uitsluitend gekozen voor de beste materialen met de hoogste kwaliteit. Omdat onze fabriek in eigen beheer is, gelden strenge kwaliteitseisen. Zo maken wij gebruik van het T6-6063 type aluminium voor verlengde levensduur en uitstekende bestandheid tegen wind, regen, hagel en UV-straling. Samen met het gelaagde glas en hoge kwaliteit polycarbonaat worden de componenten van prachtige en zeer stevige aluminium constructies voor in de tuin. Iedere overkapping met lamellendak van MB Veranda is dankzij de hoogwaardige materialen en sterke staanders in staat om maar liefst 80 kilo per vierkante meter te dragen. Onze producten zijn uitgerust met een CE-markering. Hierdoor voldoen we dus aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van landen in de Europese Unie. Met een productieproces dat volledig in eigen beheer is bieden we transparantie, maatwerk en scherpe prijzen. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers staan bovendien voor u klaar in iedere fase van het aankoopproces.

Waarom kiezen voor een lamellendak van MB Veranda?


  • Bescherming tegen weersomstandigheden, volledig waterdicht
  • Optimaal genieten van je tuin en meer uren buiten zitten
  • Zelf monteren of laten monteren door onze monteurs
  • Standaard maten of op maat gemaakt
  • Sfeervolle zitplek om te loungen, borrelen of lezen, in of uit de zon zitten
  • Zelf licht en warmte regelen op je terras
  • Enorme toename van comfort en woongenot
  • Ook bouwpakketten verkrijgbaar

Snel uw overkapping met lamellendak van Rotterdam tot Deventer 

Met onze gratis meetservice helpen wij u op weg in het ontwerp van uw eigen overkapping met lammellendak. Rotterdam en Den Haag zijn steden waarin niet iedere tuin hetzelfde is en er vaak creatief moet worden gedacht om problemen op te lossen. Een eigen overkapping of veranda met lamellendak op maat samenstellen garandeert een perfect passende oplossing in uw tuin. Naast productie en assemblage wordt ook logistiek, premontage en eventuele installatie bij MB Veranda door de eigen medewerkers aangepakt. Door heldere communicatie en uitstekende samenwerking kunnen wij snel schakelen en flexibele service verlenen. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers geven graag professionele tips, doordacht advies op maat of een steuntje in de rug bij meten en ontwerpen. Na productie wordt uw lamellendak in Rotterdam thuisbezorgd. Sterker nog, wij bezorgen gratis, overal in Nederland. Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw nieuwe lamellendak? Ook in Rotterdam kunt u gebruik maken van het vakmanschap van onze medewerkers voor montage en installatie.

Doe het op uw manier met hulp van MB Veranda

Kies uit verschillende kleuren, types verlichting, afwerkstijlen, vormen en talloze opties om uw veranda met lamellendak volledig aan uw persoonlijke wensen te laten voldoen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met één van onze medewerkers om een kijkje te nemen in onze showroom in Eindhoven. Binnenkort kunt u genieten van uw eigen veranda met lamellendak.

Lamellendak Rotterdam 1

Meer buitenlevengevoel?

MB Veranda plaatst een lamellendak overkapping

Geniet meer van het buitenleven rond je huis, van de eerste mooie dag van het jaar tot ver in het najaar. Een veranda is een beleving, helemaal als je een praktische en stijlvolle lamellen overkapping kiest die goed bij je woning, tuin en terras past. Je cre√ęert hiermee een buitenzitplaats waar je zelf de lichtinval kan regelen en heerlijk beschut kan zitten. Wij zijn klanten van dienst in heel Nederland. Ben je benieuwd naar de prijs van een lamellendak dat het terras overkapt bij je woning? Vraag nu een offerte aan, dan krijg je snel een reactie!

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen