Tuinkamer aan huis

Een tuinkamer aan huis is de perfecte manier om het buitenleven naar binnen te halen. Het maakt niet uit welke type woning u heeft want een tuinkamer kan aan elke woning toegevoegd worden. Bij MB Veranda kunt u uw tuinkamer aan huis helemaal zelf samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen tuinkamers en deze naar eigen smaak en behoefte inrichten. Bij MB Veranda werken we uitsluitend met de beste materialen voor levenslange duur. Ontdek de vele voordelen en stel uw eigen tuinkamer aan huis direct samen!

Tuinkamer aan huis

Tuinkamer kopen bij MB Veranda

Wij zijn een specialist in de productie, montage en verkoop van aluminium profielen voor overkappingen, veranda’s en tuinkamers. Na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben wij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is.

Voordelen aluminium

  • Aluminium type T6-6063 (80 kg/m² draagkracht)
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar, dus milieuvriendelijkWilt u een tuinkamer aan huis bestellen? Doe dit dan direct, dan geniet u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin.

LOGO MB Veranda

Tuinkamer

Veranda in Den Bosch


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.621,00

LOGO MB Veranda

Cube Tuinkamer

Cube Veranda Den Bosch


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

Persoonlijke service, uitstekende materialen en snelle levertijden

Bij MB Veranda hebben we het ontwerp, de productie en de afwikkeling volledig in eigen productie. Hierdoor hebben we de levertijden korter weten te maken en snel door te geven.

De tuinkamers aan huis zijn bij ons gemaakt van het uitstekende aluminium type T6-6063, dat staat voor een lange levensduur. Dit type aluminium is bestand tegen alle weersomstandigheden en vocht, en blijft onaangetast door UV-straling.

Wij hebben gekozen voor de combinatie met 16 millimeter dik X kanaal polycarbonaat van Exolon. Dit lichtgewicht materiaal is sterk, brandveilig en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Daarnaast maakt MB Veranda gebruik van 442 gelaagd veiligheidsglas, een MU coating en solide staanders van 13,6 bij 13,6 centimeter.

Veranda aan huis in Amsterdam

Kenmerken tuinkamers

PRODUCTIE

Eigen merk & eigen productie

DAKBEDEKKING

Glas of polycarbonaat

SNEL

Binnen 1 dag geplaatst

VEILIG

Draagkracht 80 kg / m2

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in 4 kleuren

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Wanneer u klaar bent om meer leefruimte te creëren in of bij uw woning, vindt u precies wat u zoekt in ons assortiment overkappingen, serres en tuinkamers aan huis. Bij MB Veranda geloven we dat elke dag een gelegenheid moet zijn om van het leven te genieten, en daarom bieden we prachtige aluminium tuinkamers aan die zowel functioneel als mooi zijn.

Stel uw eigen luxe tuinkamer aan huis samen

Een tuinkamer aan huis is een gloednieuwe ruimte die aan uw huis gemonteerd kan worden. Zo verlengt u uw woning en geniet u binnen een paar stappen van het buitenleven. Het is als een verlengstuk van uw huis, maar met glazen wanden zodat u nog steeds kunt genieten van het uitzicht en het gevoel van buiten zijn. Soms gebruiken mensen het als eetkamer, woonkamer of zelfs als slaapkamer. Kunt u zich de sterrenhemel al voorstellen?

Zo veel mensen zo veel tuinkamer wensen

Elke woning is weer anders en daarom zorgen we bij MB Veranda altijd voor uniek maatwerk voor elke tuinkamer aan huis. We combineren uw wensen met onze kennis en vakkundigheid. Het resultaat zijn oogverbluffende tuinkamers aan huis.

Welk design kiest u? Een ronde of een strakke stijl? Kies de type verlichting en ontdek de vele opties!

Ontdek 5 aanvullende opties voor uw tuinkamer aan huis

  • Unieke aluminium frames in diverse kleuren;
  • Kies passende verlichting voor uw tuinkamer in huis;
  • Zonwering is optioneel een perfecte aanvulling;
  • Kies schuif- of zijwanden optioneel;
  • Incl. montageservice of kies voor een doe-het-zelf pakket.

Waardevolle investering

Een tuinkamer aan huis is een van de beste en meest waardevolle investeringen aan uw woning. Naast dat het voor een luxe uitstraling zorgt is een tuinkamer aan huis een waardevolle investering voor de komende jaren. Uw woonplezier stijgt en uw waarde van uw woning stijgt mee met een gloednieuwe tuinkamer aan huis!

Wist je dat een tuinkamer bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een tuinkamer bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

80%
Tuinkamer aan huis 1
Tuinkamer Rotterdam

Inspiratie bij MB Veranda

Bij MB Veranda hebben we vele mogelijkheden om een sfeervolle en luxe ruimte te creëren. Lees meer informatie over onze terrasoverkapping, veranda of tuinkamer.

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een tuinkamer?

Nee, voor het plaatsen van een tuinkamer is vaak geen vergunning nodig, zolang de tuinkamer aan de achterzijde van uw woning geplaatst wordt. Bekijk wel de informatie vanuit uw gemeente over hoe ver uw tuinkamer mag uitsteken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op dan helpen we u direct verder.

Kan ik een tuinkamer zelf monteren of hebben jullie een montage service

De keuze is aan u. U kiest ervoor om een bouwpakket bij ons aan te schaffen. Met onze onderdelen en duidelijke uitleg monteert u zelf eenvoudig de tuinkamer. Wij adviseren echter gebruik te maken van onze professionele montageservice. Onze vakkundige collega’s hebben uw tuinkamer binnen 1 dag perfect voor u gemonteerd.

Wat is de levertijd van een tuinkamer aan huis?

Doordat wij volledig met eigen merk en productie werken houden we de levertijden kort. Gezien het maatwerk en de beste kwaliteit geven we na akkoord de levertijd van uw tuinkamer aan huis.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een tuinkamer bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan geniet u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt. Wij staan voor u klaar. Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. U kan ons bellen of het contactformulier invullen. Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen