Tuinkamer glas

Een tuinkamer van glas is een schitterende toevoeging aan uw tuin. Met een tuinkamer van glas geniet u elke dag van het jaar, ieder moment op de dag van het buitenleven en uw eigen gecre√ęerde ruimte. In uw tuinkamer van glas kunt u een schitterende zit- of loungehoek maken of juist een grote eettafel waar u een gezellig samenzijn kunt maken. Welke doeleinde uw tuinkamer van glas ook heeft, bij MB Veranda krijgt u het beste resultaat.

Wist u dat een tuinkamer bijdraagt aan uw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

70%
Overkapping met glazen schuifwanden

De creatie van een tuinkamer van glas zorgt voor een geweldige extra woonbeleving van uw huidige woning. De loze ruimte die u nu heeft biedt u geen toekomstig woonplezier. Met een tuinkamer van glas ontstaan er vele mogelijkheden.


Cre√ęer binnen de beleving van buiten met een tuinkamer van glas

U kunt er ook voor kiezen om uw tuinkamer van glas met glazen schuifwanden uit te breiden. Met een unieke inrichting maakt u van de loze ruimte een geweldige fijne plek waarin u volop kunt genieten. Hiervoor hoeft u niet eens uw huis uit maar geniet u elke dag in uw eigen tuinkamer van glas.

Een terrasoverkapping geeft een luxueuze uitstraling

Een terrasoverkapping met een strak frame en met glas geeft direct zowel een warme als luxueuze stijl mee. Een echt wauw effect heeft u al snel te pakken. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten glas. U kunt kiezen uit kraakhelder glas of melkglas. Ook kunt u ervoor kiezen om de deuren in de terrasoverkapping volledig van glas te laten zijn. Zo cre√ęert u een fijne en beschutte zit plek. Ontdek bijvoorbeeld ook de terrasoverkapping met zonwering die u van extra comfort voorziet.

Veranda in Amsterdam met zonwering

De voordelen van een tuinkamer van glas


  • Duurzame investering;
  • Incl. plaatsing en montage;
  • Veel uitbreidingsopties mogelijk;
  • 5 jaar garantie op constructie;
  • Eigen merk en productie;
  • Uitstekend gehard glas;
  • Snelle levertijd;
  • Gratis meetservice;
  • Gratis bezorgd in heel Nederland;
  • Twee filialen met showrooms.

Oneindige lichtinval in uw tuinkamer van glas

De tuinkamer is in veel verschillende stijlen en met verschillende materialen beschikbaar. Wanneer u kiest voor een tuinkamer van glas kiest u voor een luxe uitstraling. Het effect van een glazen ruimte is uitzinnig. De lichtinval is oneindig en hierdoor wordt de warmte natuurlijk georganiseerd. Wilt u er ook een zonwering bij zodat u zelf de temperatuur en de lichtinval kunt kiezen? Dat is vanzelfsprekend geen probleem. Maar niet alleen overdag geniet u van de geweldige lichtinval. In de avonduren geniet u net zo veel van het afnemende natuurlicht en in de nacht kunt u de vallende sterren vanuit uw tuinkamer van glas één voor één tellen!

Een tuinkamer van glas is een duurzame en levenslange investering

De optie om te investeren in een tuinkamer van glas is een slimme keuze. Door met natuurlijke materialen en het beste glas te werken cre√ęert u een natuurlijk en toch luxueuze ruimte. Door de hoogwaardige materialen is uw tuinkamer bestand tegen ieder weertype. Vanzelfsprekend zorgt de investering in een tuinkamer van glas voor een investering in uw woonplezier en in uw woning. Kom daarom eens langs in onze showroom en ontdek de parels van tuinkamers met uw eigen ogen. We maken graag kennis met u en horen uw wensen.

Tuinkamer

Raak overtuigd van de waardevolle tuinkamer van glas

Zowel via onze website als in onze twee showrooms kunt u zich laten inspireren met ieder type overkapping. Daar waar u niet aan had gedacht ziet u bij ons terug. Kom bij ons langs of bekijk de volgende schitterende creaties van de tuinkamer of kiest u een passende serre? Welke op maat gemaakte serre, veranda, serre tuinkamer u gaat ontwerpen via onze website, uw serre of veranda is altijd een waardevolle toevoeging. Ontdek direct ook onze glazen serre, aluminium serre of serre met zonwering.


Winkelwagen