Ontdek uw ultieme veranda in Assen


Bent u toe aan een nieuwe uitbreiding voor uw woning die zowel duurzaam als waardevol is? Dan is een veranda de ideale investering om uw woning extra woonruimte en sfeer te geven. Bij MB Veranda helpen wij veel mensen in omgeving Assen aan een kwalitatieve veranda op maat. Met een groot assortiment aan veranda’s en accessoires bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Wist je dat een Veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een lamellendak bij ons hebben aangeschaft geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

80%

Waarde huis

50%
Veranda in Assen laten plaatsen voor een heerlijke zitplek
Opzoek naar een veranda in Assen?

Alle veranda’s bij MB Veranda


Laat u een veranda in Assen plaatsen? Dan is het belangrijk om te weten waar u uit kunt kiezen. Omdat iedereen andere wensen heeft en elke woning een passende oplossing verdient, hebben wij verschillende soorten veranda’s die geplaatst kunnen worden. Zo kunt u uw eigen veranda helemaal zelf samenstellen.

Accessoires bij een veranda in Assen


  • Glazen dak of een polycarbonaat dak
  • Zijwanden en schuifwanden
  • Schuifpui
  • Verlichting
  • Zonwering

Kan ik een veranda in Assen laten plaatsen?


Een veranda kunt u volledig zelf plaatsen, maar het is beter dit door experts te laten doen. De experts van MB Veranda weten precies waar ze op moeten letten bij het plaatsen van een veranda en wat er mis kan gaan. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat alles

veilig en vast zit. Als u de veranda door ons wil laten monteren kunt u dit tijdens het opmaken van het ontwerp van de veranda al aangeven. Wij nemen dit dan direct mee in de planning.

Prijs van een veranda in Assen


Om een duidelijke prijs te koppelen aan uw veranda moet er met veel dingen rekening worden gehouden. Zo is niet enkel het formaat belangrijk om te onthouden, maar ook of u verschillende afwerkingen of accessoires bijbestelt. Wilt u de veranda door ons laten monteren? Dan heeft dat ook weer effect op het totaalbedrag. Voor een realistische inschatting kunt u op onze website kijken of contact opnemen met één van onze experts. U weet dan direct waar u aan toe bent.

MB Veranda in Assen

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen