Geniet van uw veranda in Rotterdam

Zeker in de Havenstad verdient elke mooie tuin een prachtige veranda. Rotterdam is de stad van balkons en hoge gebouwen. Maar zeker óók de stad van parken, gemeentetuintjes en heerlijke benedenwoningen. De tuin wordt in wijken als Spangen, Charlois en Kralingen gekoesterd en bemind. Dat is precies de reden dat een veranda juist voor steden zoals Den Haag en Rotterdam eigenlijk onmisbaar is bij ieder huis met een tuin. Met een veranda geniet Rotterdam weer van de rust in hun eigen stukje natuur. Maar dan in stijl. Zonder veranda is Rotterdam lawaaierig, rokerig en druk. Met uw eigen veranda wordt Rotterdam een oase van rust, stilte en genieten. Een veranda op maat samenstellen wordt bij MB Veranda wel heel aantrekkelijk. Met een gratis meetservice en ondersteuning tijdens het ontwerpproces heeft iedere aluminium tuinoplossing een perfecte pasvorm. Doordat de productie, logistiek, assemblage en premontage, verkoop, advies en klantenservice allemaal in eigen beheer zijn, kunnen onze medewerkers snel schakelen en flexibele dienstverlening bieden. Wilt u meer weten over optimaal genieten van een comfortabele veranda? Lees snel verder!

Wist u dat een veranda bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
Veranda Rotterdam 1

Onze veranda's worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een veranda en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Hoogwaardige materialen en doordacht maatwerk


Bij MB Veranda wordt in iedere schakel van het productieproces nadruk gelegd op kwaliteit en transparantie. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, zoals het T6-6063 aluminium. Met dit type aluminium staan onze stevige constructies garant voor een lange levensduur en hoge weerstand tegen regen, hagel en zelfs UV-straling. De door MB Veranda in eigen fabriek geproduceerde onderdelen worden in ons eigen distributiecentrum geassembleerd. Terwijl onze verkoop- en adviesafdeling u ondersteunt in het ontwerp van uw veranda op maat, worden de componenten al geprefabriceerd. De sterke staanders, hoge kwaliteit polycarbonaat en geharde, gelaagde glasplaten zorgen in samenwerking met het stevige aluminium voor een constructie die stevig als staat als een huis. Met een draagkracht van maar liefst 80 kilo per vierkante meter kunt u rekenen op een robuuste overkapping van uw terras.

Een veranda op maat betekent écht doordacht maatwerk

Juist door de gratis meetservice die MB Veranda biedt, weet u altijd zeker dat uw carport, serre, overkapping of veranda perfect aan uw huis past. Door te kunnen kiezen uit diverse types verlichting, kleuren, afwerkingen en opties kunt u gemakkelijk de veranda samenstellen die Den Haag en Rotterdam nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een glazen schuifwand, waardoor uw veranda in √©√©n beweging kan worden afgesloten van ongewenste geluiden, geuren, koude winden en vervelende insecten. Door de fabricage en assemblage in onze eigen fabriek kunnen wij u een volledig maatwerk veranda leveren tegen transparante en scherpe prijzen. 

Zonwering

Veranda kopen bij MB Veranda

  • Inclusief montage optioneel
  • 5 jaar garantie op constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Aluminium type T6-6063
  • Boven op aluminium type T7
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • Twee filialen met showrooms
Veranda Rotterdam

Begin n√ļ aan uw veranda in Rotterdam of Den Haag

Heeft u al in gedachten hoe de veranda er uit gaat zien? U heeft creatieve idee√ęn, of misschien bent u juist nieuwsgierig naar onze creatieve idee√ęn! Moeilijke vragen stellen, ondersteuning krijgen in meten en ontwerpen en natuurlijk ook een luisterend oor voor uw persoonlijke eisen en wensen. MB Veranda heeft uitstekend opgeleide, vriendelijke medewerkers in dienst die graag voor u uit hun eigen kennis en ervaring putten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en begin nu al met het samenstellen van uw eigen veranda op maat.

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen