Uw eigen carport op maat

Een eigen carport aan huis bestellen geeft uw auto een uitstekende bescherming tegen regen, hagel en natuurlijk de uv-straling van de zon. Door een carport op maat te kopen beschermt u niet alleen de lak, maar ook de bekleding van uw auto. Het uitdrogen van lederen bekleding in de zomer, met name tijdens de heetste dagen, behoort zeker tot de gevaren. Maar buiten de bescherming tegen weer en wind zijn er ook andere zaken waarmee rekening gehouden dient te worden. Door een carport op maat te laten plaatsen is uw auto veilig voor vogelpoep en natuurlijk vallende takjes, bladeren en boomhars. Bij MB Veranda is √ļw carport maatwerk! Want wij bieden u de mogelijkheid om helemaal zelf te kiezen hoe het er in de praktijk zal gaan uitzien. Of u nu een carport vrijstaand of als aanbouw kiest, wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke eisen en wensen. Door u te voorzien van doordacht advies ondersteunen wij u optimaal in het maken van de juiste keuze.

Wist je dat een carport bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een carport aan huis bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

75%

Comfort

55%

Tuin tijd in de winter

65%

Waarde huis

40%
Carport kopen 1
Zonwering

Volledig verzorgde montage van uw carport

Bij MB Veranda bieden we service in alle fasen van de aankoop van uw carport. Advies, montage, maar ook een gratis meetservice behoren tot onze persoonlijke service. Onze ervaren medewerkers zijn uitstekend opgeleid en zijn daarom in staat om uw carport op maat in slechts één dag te plaatsen. Wij begeleiden het ontwerp en de samenstelling van uw carport aan huis en geven professionele tips om u te voorzien van de beste bescherming voor uw auto. Omdat wij beschikken over een geheel eigen productieproces kunnen we onze carport prijzen laag houden en zijn wij de onbetwiste marktleider in aluminium. Een carport van aluminium bestellen doet u dus veilig en betrouwbaar bij MB Veranda.

Carport aan huis op maat

Als specialist in bouwwerken in de tuin zijn wij hét bedrijf dat een carport kan ontwerpen en bouwen die helemaal aan je wensen voldoet. De carport kan tegen de gevel geplaatst worden, maar ook vrijstaand zijn of ruimte bieden aan twee voertuigen. Wij gebruiken een zeer sterke, gegoten aluminiumlegering die ook wordt toegepast in de ruimtevaart. Voor de dakbedekking maak je een keuze die past bij jouw situatie.

Veranda voor aan huis kopen bij MB Veranda

  • Meer dan tien jaar ervaring met carports van aluminium
  • Eigen productie en eigen merk
  • Desgewenst door ons perfect op maat laten maken
  • Gratis meetservice
  • Je auto het hele jaar door schoon en droog onder een stevige carport
  • Zeer duurzaam aluminium, dat lang meegaat
  • Zelfbouw of laten monteren door ons eigen montageteam
  • Verbetering van de uitstraling van je woning
  • Wij leveren door heel Nederland

Transparante prijzen

Voor een transparante en scherpe prijs voor uw carport berekenen wij de kosten in overleg met u tot in de puntjes. Wij houden daarvoor zorgvuldig rekening met uw persoonlijke voorkeur, het straatbeeld en de lokale weersomstandigheden. De stand van de zon, aanwezige bomen en windrichting zijn belangrijke factoren in de plaatsing van uw carport aan huis. Wij helpen u om uw carport volledig op maat samen te stellen en geven handige tips om de kosten laag te houden. Juist door productie, assemblage, opslag en advies in eigen beheer zijn wij in staat onze prijzen laag en transparant te houden. 

Uw carport als bouwpakket thuisbezorgd

MB Veranda produceert en levert uw carport als compleet bouwpakket aan huis. Of u nu kiest voor een bouwpakket dat u zelf kunt installeren, of liever gebruik wilt maken van onze optimale service en uw carport wilt laten plaatsen. Wij leveren overal in Nederland, van Almere tot Zwijndrecht. We beschikken over verschillende vestigingen, om u altijd te voorzien van een MB Veranda showroom bij u in de buurt. U bent op afspraak welkom op onze locaties in Eindhoven en Deventer. Doordat wij beschikken over een eigen productie faciliteit en een magazijn en assemblage fabriek in Duitsland houden wij onze carport prijzen transparant én laag. Neem contact op met onze vriendelijke en uitstekend opgeleide medewerkers voor een vrijblijvende offerte op maat.

Carport kopen 2

Informatie over aluminium carport?

Neem contact op met MB Veranda

Nooit meer door de regen naar je auto lopen en genieten van minder ijsvorming op de autoruit? Een carport is dan de ideale oplossing. Voor vragen of meer informatie over een carport overkapping bij je woning, kan je gebruik maken van ons contactformulier of telefoonnummer. Wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte op maat aan voor een carport aan huis. Je kan dan binnen 24 uur een prijsopgave voor jouw situatie verwachten.

Telefoonnummer

Winkelwagen