Glazen schuifwanden bestellen in Eindhoven

Als marktleider in aluminium oplossingen voor woninguitbreiding op maat, levert MB Veranda glazen schuifwanden vanuit Eindhoven, waar ons hoofdkantoor zich bevindt. Onze glazen schuifwanden in de showroom in Eindhoven zijn op afspraak te bezichtigen. U kunt dus een afspraak maken met één van onze vriendelijke medewerkers om met eigen ogen de aluminium schuifpui in de showroom te komen bekijken die u het liefst in uw eigen woning wilt. Of u nu zoekt naar glazen schuifwanden in Tilburg, Eindhoven of een andere stad in Nederland, met de hoge kwaliteit van onze producten zit u altijd goed. MB Veranda beschikt over een eigen fabriek waar productie en assemblage plaatsvindt. Omdat wij de productie én logistiek in eigen beheer hebben, kunnen wij transparante en lage prijzen garanderen.

Wist je dat schuifwanden bijdragen aan jouw comfort thuis?

Mensen die schuifwanden bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

80%

Comfort

80%

Tuin tijd in de winter

85%

Waarde huis

55%
Glazen schuifwanden Eindhoven 1
Glazen schuifwanden

Professioneel advies op persoonlijk niveau

De ervaren en goed opgeleide medewerkers van MB Veranda zijn expert op het gebied van glazen schuifwanden. In Eindhoven en Deventer beschikken wij over prachtige showrooms, waar u terecht kunt voor professioneel advies op maat. Wij helpen u met onze gratis meetservice en begeleiden het gehele proces van het ontwerp van uw aluminium schuifpui, bezichtiging in de showroom, tot gratis levering van de materialen en zelfs de montage van uw glazen schuifwand. De montage is binnen slechts √©√©n dag voltooid en u kunt dus direct gaan genieten van een prachtig uitzicht op uw eigen tuin. Onze vriendelijke medewerkers luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en eisen, zodat u altijd kunt rekenen op de schuifpui die √ļ graag wilt hebben. 

Verschillende doeleinden

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden

aangeschaft. Wanneer je apart in de tuin een overkapping hebt staan kun

je deze aan een of meerdere kanten afsluiten met een glazen wand. Dit

maakt de ruimte comfortabeler, en geeft je de mogelijkheid om langer en

vaker te genieten van je tuin. Het is wel altijd belangrijk dat de

glazen wanden worden gefundeerd. Zeker wanneer je ervoor kiest om de

wanden zelf te monteren is het belangrijk om dit in je achterhoofd te

houden. Uiteraard kunnen wij de wanden ook voor je monteren,

en helpen we je anders altijd graag verder met advies.

Gratis levering

Het maakt niet uit of uw aluminium schuifpui in Tilburg wordt geplaatst, of elders in Nederland. De gratis levering van uw glazen schuifwanden in een bouwpakket kan overal plaats vinden. Juist omdat wij de logistiek in eigen beheer hebben, kunnen wij snel schakelen en heeft MB Veranda oor voor uw persoonlijke wensen . Wij leveren de aluminium schuifpui aan in een bouwpakket, dat eenvoudig door u zelf te monteren is. Heeft u liever wat ondersteuning, dan zorgen onze ervaren medewerkers dat de glazen schuifwand binnen √©√©n dag volledig gemonteerd in uw woning is. De aluminium schuifpui wordt voor u volledig op maat geproduceerd en in geassembleerd in onze fabriek in Turkije en het distributiecentrum in Duitsland. Hierdoor houden wij de kosten laag en zijn wij in staat de arbeid in uw woning of kantoorpand snel te voltooien. 

Advies en glazen schuifwanden op maat

Bij MB Veranda zorgen we dat onze service én het professionele advies dat wordt gegeven volledig op maat is. Ook de productie van uw nieuwe aluminium schuifpui is maatwerk, want deze wordt door ons voorbereid om perfect in en bij uw woning te passen. Niet voor niets zijn wij onbetwist marktleider in Nederland wanneer het aankomt op aluminium oplossingen in en om het huis. Naast schuifwanden kunt u dus ook bij ons terecht voor veranda’s, overkappingen, carports en pergola’s. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met één van de uitstekend onderlegde medewerkers van MB Veranda.

Tuinkamer

Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je bij MB Veranda graag verder met alles rondom overkappingen en veranda‚Äôs. Uiteraard informeren we je graag vrijblijvend over de opties, met een gratis offerte krijg je direct inzicht in jouw mogelijkheden. Wij bezorgen gratis in Nederland en Belgi√ę, en daarnaast in grote delen van Duitsland.

Contact opnemen

Wij helpen je graag met het genieten van jouw tuin!

Heb je een algemene vraag over MB Veranda, of wil je meer informatie over een van onze producten?

Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen