Moderne overkapping in Assen

Een strakke overkapping laten plaatsen is een moderne en duurzame keuze. Zoekt u naar de juiste partner voor het laten plaatsen van een overkapping? Kijk dan niet verder dan MB Veranda. Wij helpen u met de juiste adviezen en bieden een groot assortiment aan keuzes en mogelijkheden. Geniet zorgeloos van het buitenleven met een gloednieuwe, luxueuze overkapping. Neem gerust contact op met onze specialisten om samen te kijken hoe wij uw buitenervaring kunnen verbeteren.

Wist u dat een overkapping bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
MB Veranda levert overkappingen in Tilburg

Onze overkappingen worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een overkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Overkappingen plaatsen Assen

Waar u ook woont in Nederland, MB Veranda helpt u graag met het plaatsen van uw overkappingen in Assen. Het plaatsen van een overkapping kan een lastige klus zijn, zeker met maatwerk. Omdat er geen standaard handboek is om een maatwerk overkapping te plaatsen is het belangrijk dit goed en zorgvuldig te laten gebeuren. Om ervoor te zorgen dat u ultiem kunt genieten van uw overkapping plaatsen wij deze daarom graag. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat het goed zit. Neem voor de montageservice gerust contact op met onze experts.

Verschil tussen een overkapping en een veranda

Een overkapping of een veranda, het blijft een lastige keuze. Als u wilt gaan voor een dynamische toevoeging voor uw woning, dan kunt u het beste voor een veranda kiezen. Toch is een overkapping niet volledig overbodig. Het is over het algemeen voordeliger dan een veranda en vereist wat minder onderhoud omdat er minder onderdelen aan zitten. De plaatsing van een overkapping is dan ook vaker sneller geregeld dan een veranda. Neem gerust contact op om uw droomoverkapping samen te stellen.

Overkapping in Tilburg geplaatst

MB Veranda biedt veel voordelen bij het plaatsen van een overkapping

 • Montageservice mogelijk
 • 5 jaar garantie op de constructie
 • Eigen productie en eigen merk
 • Ruimtevaartwaardig aluminium type T6-6063
 • Snelle levertijd
 • Gratis meetservice
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Twee showrooms
Overkapping in Tilburg geplaatst door de monteurs van MB Veranda

Waar kan ik uit kiezen voor mijn overkapping?

Als u in Assen een overkapping laat plaatsen, dan kan de keuze nog wel eens lastig zijn. De overkappingen van MB Veranda zijn een perfecte voor als u zowel veel als weinig wensen heeft. Wat uw smaak ook is, uw overkapping is verkrijgbaar bij MB Veranda. Ontdek ons brede assortiment en samen verbeteren wij de manier waarop u het buitenleven ervaart.

Aluminium Overkapping

Een aluminium overkapping is sterk, duurzaam en enorm weerbaar. In een regenachtig land als Nederland is dit materiaal daarom onmisbaar om betrouwbare overkappingen te plaatsen die zowel lang mee gaan als een stijlvolle uitstraling hebben. Onze aluminium overkappingen kennen 5 jaar garantie, zó trots zijn wij op onze kwaliteit.


Glazen overkapping

Een overkapping van hoogwaardig glas is een prachtige, enorm moderne uitbreiding van uw woning. U kunt de overkapping met of zonder schuifwanden laten plaatsen afhankelijk van de wensen. Voor in de zomer is een glazen overkapping ideaal voor een plek met iets meer beschutting, waar het in de winter juist een extra fijne plek maakt om toch van de buitenwereld te kunnen genieten zonder afhankelijk te zijn van het weer.


Overkapping aan huis of in de tuin

Een overkapping aan huis in Assen is een geweldige oplossing om in korte tijd om omgeving om te toveren. Met onze gratis meetservice zorgen wij er voor dat uw overkapping perfect past, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.


Heeft u liever een overdekt terras welke los staat van uw woning? Dan is een overkapping in de tuin wellicht een oplossing voor u.

Een overkapping in de tuin biedt extra beschutting en heeft een volledig andere setting dan een overkapping aan huis. Neem gerust contact op met onze experts om te kijken welke van deze twee opties het beste bij uw situatie past.

Wat kost een overkapping in Assen?

Een overkapping laten plaatsen kan snel erg prijzig worden. Vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden, materialen en maten lopen de prijzen veel uiteen en is geen enkele overkapping hetzelfde. Bij MB Veranda hanteren wij scherpe tarieven en zijn wij duidelijk over wat wij rekenen. Zo staat u op een later moment niet voor verrassingen en weet u precies wat voor kostenplaatje u kunt verwachten. Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Polycarbonaat dak

Een polycarbonaat dak is een dakbedekking gemaakt

van het duurzame en veelzijdige materiaal Polycarbonaat.

Dit materiaal is een thermoplastische kunststof dak bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen.

 

 • Lichtdoorlatendheid
 • Sterkte en Duurzaamheid
 • Lichtgewicht
 • Thermische Isolatie
 • Eenvoudig installatie en Onderhoud


Vanaf ‚ā¨989

Polycarbonaat dak in Tilburg
Veranda met glas dak in Tilburg

Glazen dak

Een glazen dak is een prachtige dakbedekkingsoptie die schoonheid, transparantie en elegantie combineert. Dit type dak bestaat uit glazen panelen (442 Gelaagd veiligheidsglas)


 • Overvloedig Natuurlijk
 • Verbinden met de buitenwereld
 • Visuele Esthetiek
 • Energiebesparing
 • Verminderde geluidsoverlast
 • Duurzaamheid en Weerbestendigheid


Vanaf ‚ā¨1594

Onze Projecten

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen