Tuinkamer restaurant

Bent u horecaondernemer met een eigen restaurant? Heeft u plannen om meer ruimte te cre√ęren in of bij uw huidige zaak? Het uitbreiden van uw restaurant middels een tuinkamer is een mooie investering voor de toekomst. Door meer ruimte te cre√ęren ontvangt u niet alleen meer bezoekers in uw zaak, maar werkt u ook direct aan de sfeer en beleving. Er zijn vele manieren waarop u meer ruimte kunt cre√ęren. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van een tuinkamer, serre of een overkapping.

Wist u dat een tuinkamer bijdraagt aan uw comfort?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

70%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

70%
Tuinkamer Eindhoven

Zoveel ondernemers, zoveel wensen… √©√©n ding is zeker, bij MB Veranda kunnen we uw wensen realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden en zet de stap naar een duurzame toekomst.

Een tuinkamer als restaurant vol sfeer en gezelligheid

Wij helpen al jaren ondernemers zoals u hun dromen te verwezenlijken naar meer ruimte creatie. Ook helpen we u graag de uwe te inspireren. Ontdek de vele mogelijkheden of tref ons direct in één van onze showrooms. We bespreken uw wensen graag met u door om zo uw behoefte en onze kennis en expertise direct op elkaar aan te laten sluiten. Hopelijk tot snel!

Terrasoverkappingen voor elke horecazaak

Wanneer u een loze ruimte voor u restaurant of horecazaak heeft bedenken vele ondernemers om een vergunning aan te vragen voor een terras. Een geweldig idee, en zeker in de zonnige dagen zal dit flink renderen. Maar wat nu als het ook op de wat koudere dagen een sfeervolle en beschutte ruimte kan worden? Ontdek daarom welke terrasoverkapping bij uw terras past. Kiest u voor een glazen overkapping met on zonder zonwering? Ontdek de vele mogelijkheden en kies wat bij u past!

Pergola groot

De voordelen van een uitbreiding van een tuinkamer voor uw restaurant

  • Extra comfort en luxe voor zowel u als uw gasten;
  • Volledig beschutte ruimte of deels open door schuif- of zijwanden;
  • Geniet binnen optimaal van buiten;
  • Een tuinkamer voor uw restaurant is een duurzame en slimme investering;
  • Gratis meetservice;
  • Uitstekende hoogwaardige materialen;
  • Snelle en vakkundige levering;
  • 5 jaar garantie op het frame;
  • Incl. montageservice mogelijk;

Voor elke ondernemer een maatwerk tuinkamer

Wij geloven dat elke klant andere behoeften en wensen heeft, dus waarom zou u voor een eenvoudige one-size-fits-all oplossing gaan? Wij geloven dat geen twee tuinkamers hetzelfde moeten zijn en we willen ervoor zorgen dat elk project waaraan we werken net zo uniek is als onze klanten zelf zijn. Daarom kunt u gemakkelijk en eenvoudig uw eigen tuinkamer samenstellen via onze website. Weet u niet exact de maatvoering? Geen probleem! Vul een schatting in en onze experts komen gratis bij u langs voor een opmeet moment.

Pergola

Ontdek de vele overkapping en tuinkamer mogelijkheden voor uw restaurant of horecazaak

Iedere restaurant of horecazaak is weer anders. De √©√©n heeft meer ruimte dan de ander. Maar hoe meer ruimte u cre√ęert hoe meer gasten u er kwijt kunt. Bekijk daarom de vele ruimte creatie oplossingen en ontdek wat bij uw wensen past. Bekijk onze vrijstaande overkapping, veranda‚Äôs of onze glazen serre.

Contact opnemen voor uw tuinkamer op uw zaak

Vul via de website uw wensen in voor uw tuinkamer op de zaak. Nadat we uw aanvraag binnen hebben nemen we spoedig contact met u op voor de vervolgstappen. Ook kunt u bij ons langskomen in de showrooms. Ontdek hier de vele mogelijkheden en vraag onze specialisten hoe uw wens voor een tuinkamer gerealiseerd kan worden.

Telefoonnummer

Winkelwagen