Terrasoverkapping met zonwering

Stel nu zelf uw terrasoverkapping met zonwering samen bij MB Veranda. Door een zonwering aan uw overkapping toe te voegen heeft u de terrasoverkapping verder compleet. U heeft dan namelijk zelf de keuze of u de zonwering aanzet of dat u lekker van de zon wilt genieten. Met een zonwering kunt u bovendien langer op uw zit plek genieten.Tuinkamer met zonwering

Uw terrasoverkapping met zonwering zelf samenstellen

U kunt uw eigen terrasoverkapping met zonwering via onze website gemakkelijk zelf samenstellen. Ontdek de vele mogelijkheden en stijlen en ontwerp zo uw eigen terrasoverkapping met zonwering. De terrasoverkapping met zonwering is verkrijgbaar in diverse verschillende stijlen. Doordat u zelf uw terrasoverkapping kunt samenstellen kunt u kiezen voor een klassieke stijl, modern en eigentijds. Een van de eerste stappen in het samenstellen van uw terrasoverkapping van aluminium is het kiezen van de kleur. Kiest u voor stijlvol en modern zwart, zilvergrijs of antraciet. Verlicht uw terrasoverkapping met zonwering met verschillende verlichting opties.

De terrasoverkapping wordt geleverd met een geïntegreerde ledverlichting die u in warme of meer koude verlichting kunt aanschaffen. Zo voegt u direct extra sfeer en functioneel verlichting toe aan de gecreëerde ruimte. Daarbij geeft de verlichting direct een luxe uitstraling mee aan de terrasoverkapping. Vervolgens kiest u de kleur van uw zonwering die u wilt toevoegen. U kunt kiezen uit gitzwart, zilvergrijs of antracietgrijs.

LOGO MB Veranda

Terrasoverkapping

Overkapping met zonwering

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.199,00

LOGO MB Veranda

Cube Terrasverkapping

Cube Overkapping met zonwering

Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

De bediening van de zonwering

De bediening van onze zonweringen is een elektrisch rolsysteem. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit motoren van het merk SOMFY IO Motor. Daarnaast produceren wij het frame en het doek van de zonwering zelf om zeker te kunnen zijn van een kwalitatief eindproduct. U kunt kiezen voor de bediening via een afstandsbediening of een wandschakelaar. De keuze is aan u, wij horen graag welke wensen u heeft.

Serge Ferrari zonweringen

Bij MB Veranda werken we uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst.

Zonwering

De 6 Voordelen van de terrasoverkapping met zonwering

  • Onze unieke materialen houden maar liefst 97% van de warmte buiten;
  • Onze frames zijn van het meest hoogwaardige aluminium;
  • Zonwering wordt gecombineerd met uitstekende transparantie voor meer gebruikerscomfort;
  • Zorgt voor een langere duurzaamheid in gebruik voor betere prestaties;
  • De zonwering heeft een hoge kleurvastheid.
  • Top merk ''Serge Ferrari''

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Ook kunt u de terrasoverkapping met zonwering in onze showrooms bewonderen.

De zonwering die wij verwerken biedt u een drie dubbele functie aan. Het beschermt u tegen de zon, werkt daarbij ook als filter tegen UV-straling én zorgt voor extra privacy in uw terrasoverkapping. Onze zonwering is uniek en wordt wereldwijd gebruikt. Door dus met beste materialen te werken ontvangt u dus ook het beste resultaat. Dat maakt MB Veranda de specialist voor uw terrasoverkapping met zonwering.

Geniet van privacy met een terrasoverkapping met zonwering

Naast dat de zonweringen u beschermen tegen UV-stralen biedt de zonwering u ook een hoge privacy. Doordat mensen van de buitenkant niet meer naar binnen kunnen kijken ontstaat er een ruimte vol privacy. Uiteraard kunt u nog wel naar buiten kijken met de zonwering.

Daarbij neemt de zonwering weinig ruimte in. De zonwering heeft een compacte behuizing en de doorloop langs de randen wordt niet belemmerd. U kunt de zonwering op maat laten maken en direct van extra privacy genieten. Ervaar het zelf en bestel de zonwering is uw favoriete kleur.

Ontdek ook de terrasoverkapping van glas, terrasoverkapping vrijstaand en de terrasoverkapping aan huis.

Zonnescreens

Veelgestelde vragen terrasoverkappingen

Wat kost een terrasoverkapping?

De kosten van een overkapping verschillen per uitvoering. Het ligt volledig aan uw smaak, kleurkeuze en toe te voegen opties. Op onze site onder "samenstellen"stelt u eenvoudig een terrasoverkapping samen en ziet u direct de prijs. Bekijk onze modellen online of kom langs in één van de showrooms en leg onze vakkundige collega’s uw wensen en vragen voor.

Is een terrasoverkapping een bijgebouw?

Ja, wanneer u een terrasoverkapping door ons laat plaatsen telt dit mee als bijgebouw. Het voordeel hiervan? Uw buitenruimte wordt stijlvoller en u heeft meer plaats voor comfort en ontspanning.

Heb ik een vergunning nodig voor een terrasoverkapping?

Nee, voor een terrasoverkapping in uw achtertuin heeft u geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping plaatsen aan uw voorzijde van uw woning zoals een carport? Dan heeft u vaak wel een vergunning nodig. Vraag hiervoor meer informatie aan bij uw gemeente.

Veelgestelde vragen zonwering

Wat kost een zonwering?

De prijzen van de zonwering hangt af van uw wensen. De vanaf prijs van een zonwering begint bij €2.319,00. Om de exacte prijs te berekenen gaat u naar "samenstellen" en naar "zonwering". Hier stelt u de zonwering naar wens samen.

Welk merk zonwering wordt gebruikt?

Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst. Deze microgeperforeerde screen, verkrijgbaar in 38 kleuren, is de screen die de beste thermische prestatie biedt.

Is een zonwering op maat mogelijk?

Ja, bij ons is alles mogelijk. Aangezien wij alles in eigen productie hebben, zijn wij flexibel in maatwerk.

Neem direct contact met ons op!

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

085 – 01 87 567
Winkelwagen